JamesC
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
JamesC
Memberga kui olen 17 ja hakkan kasutama tribulust… muutun hulluks loomaks või?
JamesC
Member95 Fitti
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>JamesC
MemberKaal hetkel 86 kg, pikkust 185,5 cm, vanust 17 a.
1)85 kg
2)115kg
3)160kg
JamesC
MemberKiievis pikendatakse jäsemeid http://www.correction.kiev.ua/limbs/limbs.htmsain siis selle kiievi kohta rohkem infot aeg kinni pandud, ja räägitud nii üht teist, küsiti pikkust et kui pikaks vaja
siis imestasid küll, et tulevane yao ming?
Ei ei omakandi “pikim” korvpallur, operatsioon peaks olema siis 08.08.09:)
hoidke pöialt:)
JamesC
MemberALgaja kohta pole mõtet korraga ülisuurt koormus peale panna… treenid tasapisi… tõstad koormusi nt. iga 1 nädala või 2 tagant ja vahetad kombinatsioone…
JamesC
Membermina sain massi niimodi, et sõin tavalist sööki nagu siga… ajasin nöost sisse, mängisin 2-3 korda nädalas korvpalli… ja tegin kodus kõhulihaseid nagu ikka..
sain kaalu 2,5 nädalaga 85lt-90ne kg peale…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga enne trenni võtsin beta-alanine ja peale trenni reco powerJamesC
MemberTüüp tegi jõuõmmet . Kang polnud veel päris põlvedeni jõudnud , tuli väike toore häälega puuks ja nagu võluväel kadus kätest jõud ja kang kukkus maha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sellepärast soovitangi tõmbe ajal karjuda…
JamesC
MemberAktibvisti nõuanded head, aga ma tõstaks järjekorras toitumiskava tähtsuse kõrgemale.vajeldav, esialgu ikka spetsialiseerunud arst..
JamesC
Membertee üks kuivtreening enne jõutrenni?
JamesC
MemberMis sellest poisist praegu on saanud, esimest korda kuulen sellest poisist… laval pole teda näind…
JamesC
MemberOlen proovind ja 2 aastat tagasi veel, kui olin 15, siis tõukasin 7m ja natuke peale kaa…
JamesC
Memberseda ma sain aru ja aga mis pulber seal sees on ? piima pulber?
JamesC
MemberJõulukuul igal jõusaali pileti ostnud külastajale valgušeik tasuta!!!!!Saalis müügil ka KINKEKAARDID!
Oleme avatud E-R 13.30-21.30
Asume Võrus kesklinnas Oja tn 1 (trükikoja all, vanas Oja jõusaalis).
mis valku annad kaasa?
hüpan esmasp läbi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>JamesC
Memberkes mind kokku lappib, bla bla blaa
JamesC
Memberminu puhul vastas seee tõele, et kasv kinni jääb, võta näpust jäigi…., aga ma otsin nüüd sellist ainet, mis mind taas kasvama paneb, kuna mängin korvpalli tahaks 2 meetrit ära saada… kes teab mis ainega ja kust seda saab palun andku teada…
AutorPostitused