JamesC
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
JamesC
MemberJust nii Härra veebel!
JamesC
MemberBikini Olympia ja Mr Olympia tunduvad nii totaalselt erinevad üritused. Oleks nagu Tartu rattaralli ja F1 etapp kõrvuti.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võrdluseks on toodud realsed näitajad, mis puutub näitajatesse, siis inimesele kes sellise lavaspordiga kokku ei puutu, on teadmised ka null võistluste poolepealt!
JamesC
MemberEt kurat eestis midagi sellist ei toimuks…Visit My Website
juuli 26, 2010 at 2:28 p.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #271847JamesC
MemberKrt, noored ärge sellest eeskuju võtke, et ka tipsutate ja lällata, vaid Paavo sai omad vitsad kätte ja muutis end täielikult, iseloomu on vaja….. iseloomu!
JamesC
MemberEi lugenud läbi aga tuleb tunnistada, et võtsid tõesti mõne lausega asja kokku…ja sa ei saanud jälle milleski aru
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>JamesC
Member2011 juuli sõjaväkke, loodetavasti kuppi!
JamesC
MemberEga see uus parem ei ole. Ma tean kindlalt, et ma panin Liisa teiseks kõigis voorus aga seal seisab nagu oleks kolmandaks pannud. Edasi ma ei hakkagi vaatama, ei viitsi närvi ajada ennast mingite salde jumpside pärastMingi austus peab ju ikkagi inimese vastu olema, mina seda asja nii ei jätaks, lõpp oli M.M hea!!
JamesC
MemberJa kui su foorumis väljakäidud sünniaasta (aprill 1993) tõele vastab, siis võib vabalt paar aastat oma küsimusega veel oodata!Küsija suupihta ei lööda!!
Tahad relvaga ringi mütata metsas… või õppustel on õige aeg kaitseliitu astuda!
märts 9, 2010 at 7:15 p.l. in reply to: I LEKV 2010 kulturismis ja bodyfitnessis – VIDEO valmis! #260565JamesC
MemberAga ma vaatan, et ühel teisel tüübil pole ka email võibolla läbi läinud, riputan siis siia oma andmed, pane mind kirja!Rait Veski vanus 26 kaalukategooria -90 Võrumaa
Ühtegi klubi ei esinda
Veski Rait… mmm vanasti mängisid osula eest korvpalli… tundus jah selline suuremat sorti mees olevat, tuli väljakupeal ka temalegi ruumi tekitada!
märts 9, 2010 at 3:07 p.l. in reply to: I LEKV 2010 kulturismis ja bodyfitnessis – VIDEO valmis! #260523JamesC
MemberMehed on nii näljased peale võistlust, et joovad ainuüksi vett 100 krooni eest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
JamesC
MemberGert Gorsanovist niipalju, et tugeva konkurentsi seas ja hullumeelsete raskuste seas tuli kuskil 32-34 koha peale, täpselt ei mäleta, midagi taolist oli! Kõigeparema ala peal oli ta 15 nes.
JamesC
Member
märts 4, 2010 at 9:08 p.l. in reply to: Kas oled teinud midagi sellist, mida (Eestis) keegi pole senini järgi teinud #259801JamesC
MemberVäike tähelepanek täpsusklassidest laskmisel.Laskurklassid:
– II klass
– I klass
– Esilaskur
Kütiklassid:
– II klass
– I klass
– Esikütt
Kohe ei saa hüpata 0-st esikütiks, vaid peab kõik klassid enne sooritama ning iga klassi sooritamise vahel peab vist 3 kuud olema, kui ma ei eksi.
See kuulub tabelvarustuses oleva automaadi AK-4/Galil SAR laskmisega.Muidu olümpia laskmisel on muud märgid ka olemas jh…selles osas on paljudel täitsa õigus
muidugi olen lasknud siis Ak-4 kal.7,62mm Lamades laskeasendis 100silma, rindkujusse.
märts 4, 2010 at 5:02 p.l. in reply to: Kas oled teinud midagi sellist, mida (Eestis) keegi pole senini järgi teinud #259753JamesC
MemberJa jäi ikkagi arusaamatuks kas ta sai III, kolmanda, või 5 koha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vabandust minu kirjaviga, sain III laskurklassi v/k sportpüstolist, ja 5 koha, lastes siis eesti meistrikatega võidu.
märts 4, 2010 at 4:29 p.l. in reply to: Kas oled teinud midagi sellist, mida (Eestis) keegi pole senini järgi teinud #259750JamesC
MemberKaitseliidu, mv noored, 300st/265 III kolmas klass 5 koht
AutorPostitused