JamesC
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
JamesC
MemberEnne matši võitis Hackenschmidt Londonis tugeva ameeriklase Joe Roggersi, sooritas siis ringreisi USA idarannikul ning võitis kõiki. USA president Theodore Roosevelt kutsus ta Valgesse Majja, kus ütles talle: «Kui ma ei oleks Ühendriikide president, tahaksin olla HackenschmidtKui ma läheksin Kadriorgu, siis seal ma ütleksin kui ma oleksin Ilves, läheksin metsa kännu otsa õlut jooma.
Uskuda või mitte…
JamesC
MemberKui see on neljapäeval siis peab vaatam, kuidas koolist puudmistõendi saan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
Minule kirjutab malev tõenid
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga eks ta ole võimas vms?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>JamesC
MemberSelle video lõpp oli päris hea… sai naerda ikka päris palju.
JamesC
Member..jalgrattaga küll)) kuigi meenub, et Meegomäel sõjaväes olles sai mingi 70+ära tehtud. Kiievi kirsades!!!lähitulevikus teen ära, selle rännaku… Võimas!
JamesC
MemberRespekt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kle sa 100 km rännakul oled käinud?JamesC
Memberaga mine ja tee ära ma tahan näha, kuidas sa kõnnid seal kevadise sulajää peal, oled nagu lehm libedal jääl!
JamesC
MemberEi tea kas vend vähk läheb kaa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ta ju allohvitser :
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>JamesC
Membernelja ja poolt tundi lähen proovima!
JamesC
MemberMul selliseid lööma insidente päris kõvasti juhtunud… mitte et oleks ise alustanud… aga ise jäin süüdii, on see eesti kohtusüsteem ikka p**der!
Kõigepealt viimasest sündmusest sügisel… kui kõndisime niisama linnas ajasime sõpradega juttu… ,kes suitsetas, kes mitte ühe korraga hüppab vastu oma küla mees… loomulikult nädalas korra teda näen tean kes ta on, siis hakkab segast panema et mis te siin jällitate noori tüdrukuid… annan kohe tappa väää… suutsin rahulikuks jääda, kuna polnud mõtet ärrituda. mees oli alkoholist üle tõmmanud… siis hakkasin ise küsimusi esitama, et mis tüdrukuid? Mees ei saanud siis enam enda jutule ega minu jutule sotti pihta. ja hakkas käised üles keerama… sain aru et läheb vist “vere” valamiseks… korraga paugatas pähe”idee” hakkata põuest võtma aeglaselt”Mr beani relv” senikaua kui ma jõudsin käe põue tasku panna oli vend auto peale ja lapatsi põhja vahetanud… teised kes muinuga pundis olid… olid nii ära ehmunud et, ei osanud sõnagi öelda… nalja kahh
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga mul on neid juhtumeid kõvasti… koolis on mul selliseid insidente juhtunud mis jube… neid jääkski kirjutama…JamesC
MemberPole veel vist kordagi tuldud üksinda minu vastu ülbitsema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Haiged inimesed ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mul on juhtunud nii , et peesitasin rahulikult ühe veekogu ääres , siis otsustasin ühe peaka panna. “Pukk” oli aga teisel pool veekogu. Ok läksin siis sinna pukile ja kuulen et üks vend karjub ou p*de!? Vaatasin ringi , et kellele seda karjutakse ja näen suht pisikest kasvu venda hulljulgelt fakki näitamas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Naeratasin talle ja hüppasin oma peaka ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ujusin siis teisele poole tagasi , tulin veest välja ja juba oligi see vant kohal. Karjus tule välja! No ma siis ronisin veest välja ja rahulikult muhelesin ja kuivatasin ning küsisin , et mis on. Siis ta midagi kobises omaette ja tõi väga haleda fakti välja: mu sõber rääkis , et sa andsid talle tappa!” Ma mingi : “Mida sa ajad
Mis su sõbra nimi on?” Vastuseks tuli vana ford sierra , kust hüppasid veel 4 venda välja. Kõik sellised tavaliste kehaehitustega noored (ise olin siis 75kg, vb sellepärast olidki nii julged). Siis sain aru , et saan vist kõvasti peksa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (Mu sõber oli ka rannas , aga ta on arvutigiik , nii et temast abi ei olnud). 1 autost välja tulnud vend karjus , et pane lõuga. Nii see lühem vant siis üritaski mulle mingit lööki teha , millest ei olnud eriline probleem eest ära sukelduda ja ta vette lükata. Nüüd hakkasid nad mind kõik taga ajama
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 4 vanti + autoga vend. (Vahepeal oli mu sõber pagassi pandud) Nii nad mind siis mööda “rannajoont” ja ümber veekogu mind taga ajasid , aga kätte ei saanud . Peale u. 10 min kassi ja hiire mängu tuli mu sõbra ema meile järgi ja nähes seda mürglit karjus , et ta kutsus politsei ja bäämm vandid olid kohe päris sõbrad. Öeldi , et a me niisama siin ja värki särki. Siis ütlesin , et te jooksite mulle 5kesti peale , mis kuradi niisama. Siis mingi vend karjus , et sa ikka ülbad wä , kas sa tahad surma saaaada wää. Ma ütlesin , et 1v1 sa ei suuda mind kuidagi ära tappa. Peale seda lubati mind maha lüüa , kui mind veel nähakse . Nägin nüüd eelmisel suvel seda esimest “kargajat” Tallinnas ja irvitasin omaette. Läksin siis tema poole ja mehe nägu läks jube kaameks (selleks ajaks kaalusin 85kg). Istusin baltas siis tema kõrvale , võtsin ümbert kinni(käe üle õla) ja küsisin , et kas sa mulle jäätist ei taha osta wä
Aga kahjuks saabus tema rong ja ta pidi minema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei salli absoluutselt neid kambajõmme..
Aii Renzoo sa ikka oskad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>JamesC
Membermul käed surisesid kui varem biitsa tegin… magniti puudus.. praegu sellist asja pole, aga neljap tegin biitsa ja täna ei taha vasak käsi sirgu minnna selline valus lihase valu..pingesse ajades kaa valus.. milles probleem?
JamesC
Member130
JamesC
MemberKui tahad keha ehitada, siis hakka rinda ilustreerima, kui paned käed teistpidi külge

JamesC
Member60
JamesC
Member70
-
AutorPostitused