JamesC
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
JamesC
MemberPole ise tarbinud, aga maitse pidi olema selline, et järgmine kord enam ei osta. Päris mõttetu kindlasti pole.Jarmps, asi on maitses. nananaa a le qukk
märts 31, 2009 at 12:13 p.l. in reply to: Oksjonil on (30 märts – 03 aprill) Fat Burners For Women Universal ilt #189351JamesC
Member250
JamesC
Member150 fit-i220
JamesC
Membervõttis pahviks… aga otse loomulikult on kõik võimalik

Mina hakkasin korvpalliga juba varakult trikke harjutama 4 a. ja isegi suuremad mehed õpivad minukäest põrgatamist
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>JamesC
MemberMinul käisid kiiresti hambad välja, üks löök ja kaks ühe hoobiga…
tagasipanemine oli valusam, nüüd see 4 hamba ravi, mõnusalt valus
valusam kui väljalöömine…märts 30, 2009 at 1:27 p.l. in reply to: Oksjonil on (30 märts – 03 aprill) Dorian Yates Ultimate CREATINE Formula #189183JamesC
Member220 fitti
JamesC
Membersuitsumeestel on väikesed eelised jah. näiteks mina kui suitsetamisvastane pidin ilusasti suitsunurka koristama ja mässama, samal ajal kui teisel laisklesid. Korra oli selline olukord kus jaoülem käskis kõigil suitsu teha, kuna üksus peab ühtne olema. tükk aega oli seletamist enne kui noorsant sai aru et tal sellist käsu õigust ei ole.Mina olen juba 4 a kogemusega, võhma on
aga lihtsalt, loodan et jätan just ajateenistuses oma pahed maha:)JamesC
MemberKes kui odavat/kallist teeb jah?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täpselt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> krt mis seal igavusest esimesed kolmkuud teed
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ikka sõdurikodus magusat süües ja suitsu kimudes

JamesC
MemberKommiraha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>3 paki suitsu raha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>JamesC
Membernad peavad lootma et majanduskriis on selleks ajaks läbi, sest arvestades kuidas seal süüa saab, siis pole mingist nälgmisest juttugi.Lootma ju peab… kaua see kriis ikka kestab?
JamesC
MemberEga keegi ei tea kuidas on kohtade täituvus 2009, 2010 ja 2011 aastatel? Kui palju on juba kokku komplekteeritud ja palju vabu kohti on?Ei tea, aga ise lähen ka 2011
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga ei tea veel kuhu, kas linna poodi või metsa seeneleJamesC
MemberVäärt asi!
JamesC
MemberSellel aastal jätan vahele, kuna minu esimene võistlus on sellel hooajal juba 11-12 aprillil Rootsis ja ma ei saa riskida mingisuguste vigastustega ja muu sellisega. Üle-eelmisel aastal võtsin osa ja aeg oli 4 tundi 12 minutit. Relva rihm oli totaalselt katki ja kandsin relva terve aeg käes…rännaku lõpus kaaluti varustust ja selgus, et minu pamp oli üle 3 kilo raskem kui oleks pidanud
märts 23, 2009 at 7:52 p.l. in reply to: +Oksjonil on (23-27 märts) Opti-Vites Optimum Nutritionilt #187977JamesC
Member200
JamesC
Member200 fitti:)
AutorPostitused