JamesC
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mai 12, 2009 at 10:13 e.l. in reply to: FITSHOP TARTU ROHELISTE POISTE ULMELINE PILDIMÄNG!!! 12.MAI 2009, Võistlus!!! #195651
JamesC
Memberväetatud sõnnikud
JamesC
MemberSiit me tuleme, venelased hoidke alt
mai 9, 2009 at 7:49 e.l. in reply to: FITSHOP TARTU IVO ULMELINE PILDIMÄNG!!! 09.MAI 2009, Võistlus!!! #192900JamesC
MemberSpordikott
mai 5, 2009 at 2:29 p.l. in reply to: Balti Cup – i ennustusvõistlus: Koovit versus Kiivikas! #194479JamesC
MemberKoovitt Koovit koovit
JamesC
MemberYeah buddy!See oli max, tavaliselt pool sellest
the next big crazy man
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>JamesC
MemberOksjoni võitja JamesC 343 Fit.iga(85,75krooni)Kuidas ma need tõsterihmadkätte saaks?
Tartu on kõige ligemal asuv, ise pärit antslast, seal Kus S.Kuusk ja M. Kängsepp…
JamesC
Memberkui põletik on siis peaks ju põletikuvastaseid geele ja tablette sööma, mitte ainult glükosamiini.Kaanid pidid ka põletikku ravima, aga ma arvan et see on selline ekstreemsus, mida ainult mina kasutan
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa pole ainuke…
aprill 27, 2009 at 2:27 p.l. in reply to: Oksjonil on 27 aprill-30 aprill Tõsterihmad Fast ilt #193259JamesC
Member343
JamesC
Membermind võib rühmitada põldhiirtega, sa tahad et sulle põldhiired kambaka teevad?
JamesC
MemberJoker mõtles ikka nn. tippkulturiste. Seda teab igaüks ,et eestis on hulgi jõusaalihunte ,kes keemiat tarvitavad. Ja ma armastan ka jõudu ja mulle meeldib trenni teha, st. see annab mulle kohe õiguse steroide tarvitada? Ja sinu viimast lauset ei hakka üldse kommenteerima..näitab juba piisavalt ,kui madalaubaline inimene sa oled.kui sa teaksid, milleks ma võimeline olen, siis soovitaksin sinul omad sõnad tagasivõtta… mina oma sõnu ei muuda!!!!
JamesC
Membereestis on inimesi kes kasutava sterodie, Marek Kalmus pole ainuke!
Minu puhul on selline mõttelaad tavaline, kuna Marek kes armastab jõudu ja rauda, täiesti normaalne ju.
RESPEKT M. Kalmusele!! and *uck off russians *iderastas
JamesC
MemberIse valisin 5. teema , ehk siis looduse teema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tubli poiss, loodus on meie ema.
JamesC
MemberPulbrite värk on mulle suhteliselt uus asi. Polnud kunagi plaanis neid võtma hakata, aga nii heast hinnast ei saanud ära öelda. Enne olid põhilised kodujuust ja kohupiim, millega suutsin juurde võtta kuskil 6kg.Ja seda lihasmassi arvelt mitte rasva?
JamesC
Membertõmmake naabritel nahk ülekõrvade!
aprill 20, 2009 at 11:35 e.l. in reply to: 25.EKV kulturismis ja fitnessis – sensatsooni ei sündinud! #192146JamesC
Memberkas vabakavasid ka kuskil üleval on ?
AutorPostitused