JamesC
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
JamesC
MemberKus on selle video mõte?
Hullumajas?
JamesC
MemberSee kuidas prod keemiat panevad on väga suhteline. Rolli mängivad mitmed tegurid. Oleneb kui hästi keha vastab treeningule, toitumisele, keemiale. Kui on väga head geenid ja siis mõni mees kasvab ka väikese koguse keemiaga nagu umbrohi. Samas mõni vend süstib endale üüratuid kogused sisse.Mäletan, et musclemecca foorumist lugesin, et Kai Greene pidavat ainuüksi testot süstima 4 gr nädalas. Flex Wheeler panevat 3 gr testot ja olevat öelnud, et see on vaid merest väljaulatuv jäämäe tipp. Lisaks liikusid seal ka jutud 5 gr dianabolist (metaanist) päevas, mida eiriti ei usu.
Btw, Mina ei puudutaks keemiat 40m postiga ka mitte!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kahju, et see keemia maailma loodi, ilma selleta oleks palju parem!
JamesC
MemberMa ei suuda ikka veel seda uskuda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii see on samakas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tunnen sulle kaasa !
juuni 25, 2009 at 7:57 e.l. in reply to: + Kiiroksjon (N. 25- R. 26 juuni) UUS HT-R Fast ilt #203908JamesC
Member160
JamesC
MemberÜks raskemaid võistlusi!
JamesC
MemberEesti sõjavägi kui selline ei ole koht kuhu hea-meelega läheks. Samas maha ei tee, sest ideest saan aru. Hetke majandusseisus muidugi absoluutselt välistatud. Sõprade rida, kes seal väljudes kuivikuid närivad ja töökohti otsivad on liiga palju.Endal on plaan USA sõjaväkke ronida. Juba isiksuselt selline inimene, et kui juba midagi teha, siis teha hästi ning saada ka vastavat palka ning töö- ja karjäärivõimalusi.
Eestis sa võid olla kõrgeim kindral ning maailmamastaabis võid sa samahästi olla korstnapühija.
Plaan esimesel võimalusel (green cardi kättesaamisel) US Air Force’ga liituda. Boot camp on meie 8-11 kuu asemel kõigest 2 kuud. Peale seda juba vali ise edasi mida ja kuidas teha tahad. Automaatselt antakse vaba voli Air Force ülikoolis käia. Elamine ja toit+osa kuludest jne plekitakse kinni. Haridus pealekauba. Õpi mida tahad. Paku töövaldkond ning sealt saad sellele vastava hariduse kätte. Air Force college on USA suurima õpilasarvuga õppeasutus.
Kõige madalam kutsikas saab peale seda 2-te kuud juba ligemale 1500 dollarit kuus kätte. Võibolla sellest 500 viitsid ära raisata nänni peale. Ülejäänud hoia alles ja tee mis tahad. Mingi 5 aastat passid ja sebid US kodakontsuse, ülikooli hariudus selleks ajaks juba käes ning võibki ohvitseri kooli ronida. Siis juba ca. 2,5-3K kuus kätte. Auaste kõrgemale ja veidike staaži ning juba 3,5k kuus kätte. Jne edasi see läheb.
10 aastat tegutsed USA pinnal. Lähed seal Kapteni auastmel erru ja tuled eestisse paari miljoni krooniga tagasi ja jätkad elu kodumaa pinnal, kui patriootlikus sees kisab. Kerge raha investeering ning oma firma mõtted ja 10 aastane kogemuste pagas ja haridus taskus.
Väärib mõtlemist minu meelest. Eks vaatab, kui sujuvalt teostus läheb.
Ma väga loodan, et sinu unistus täitub:)
JamesC
MemberTsivilisatsioonis?!
JamesC
MemberAga mismoodi ma temalt seda küsida saan?
JamesC
MemberMa tahan just luuresse saada. Ei viitsi väga tühja vahtida.Aga kas sul jõunäitajad langesid või paranesid ajateenistuse jooksul?
Edu sulle talvel lumes jooksmisel!
JamesC
MemberKui ma alustasin, läksin ka lihtsalt pingile pikali, võtsin kangi kätte ja surusin nii, et lasin kangi põhimõtteliselt vastu rinda. Siis aga nägin siin foorumis ühte teemat, kus nn. õpetati teistsugust surumistaktikat, teekis huvi ja sellest ajast saadik olen nii surunud – Kogu keha horisontaalpingil võimalikult silda ja kangi olen vaid nii madalale lasknud, et küünarnukid (hoides randmed võimalikult sirged) pingi “horisontaal pinnast” alla poole ei vaju. Ise olen aru saanud, et nõnda töötab kõige rohkem rind, lastes kangi veel allapoole hakkavad tööle juba rohkem õlad ja käed? Loodan, et saite aru mu seletusest. Kas selline surumine on siis vale?Täitsa õige tähelepanek, olen sellist asja samamoodi tähelepannud..!
juuni 15, 2009 at 8:59 p.l. in reply to: Kõige intensiivsem kõhulihaste treening ja toitumine selle jaoks! #202373JamesC
MemberTehtud, jõudsin kuidagi arvuti taha istuma, edasi ma ei tea mis ma teen…
JamesC
Member110
JamesC
Member110
JamesC
Membereks ikka jõud tuleb elust enesest!
JamesC
Memberraha on ainult inimeste tülli ajamise põhjus, elagem nagu metsavennad! siis metsas töötades tuleb jõudu kaa!
Lähme venemaale kulturismi võistlustele ja paneme need seal kinni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused