JamesC
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
JamesC
MemberKuidas jalgade trenniga rind seotud on??Tegelikult ma olen lugenud seda kyll, et kykid ja jõutõmbed jne panevad keha kasvuhormooni kõvasti rohkem tootma, aga kas see loeb siis koguni nii palju??
kükk ja jõutõmme on parimad baasharjutused! Seeegakuna jõutõmbes kasutad ca. 80% oma kogukeha jõudu ja enamus lihaseid… siis see on ju loogiline miks see on parim!
JamesC
MemberVõtke siis hommikul ja/või päeval. Ausalt öeldes ei usu, et mingi aine mõjutaks unenäo sisu ja teemat
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Küll siis oleks lahe – sööks midagi sellist, et ainult ilusaid naisi näeks unesSoovitad teistele voodimärgamist?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>JamesC
MemberNoor Rammumees 2009 Corsa GYM karikale
Võistlus toimub 19. Juuli 2009 kell 13:00, Võrumaal, Antslas, Veski pubi hoovis.
Finaali pääsevad kahe esimese ala 8 parimat. Osaleda saavad Eestimaa noored vanuses kuni 21 eluaastat (kaasa arvatud).
Keelatud on osaleda 2008.a. Eestimaa Noor Rammumees esimesel 3 paremal.
Võistlusalad:
1) Kohvrite kandmine
* kantakse 2×100 kg 30m aja peale. Kohvrid võib vahepeal maha panna ja puhata.
2) Kombineeritud ala: hantel 35kg, palk 60kg, Apollo kang 100kg
3) Meremehe kõnd 250kg 20m
4) Jõutõmme autoga (Hundai Getz) *lubatud kasutada tõmberihmasi. Tõmbetrikoo keelatud!
5) 100kg kivi tõstmine üle meremehe kordade peale *lubatud on kasutada liimi
Registreerimine tel: 55 27 562, gert@rammumees.ee või kohapeal kell 12:00-12:45
Lisainfo: http://www.corsagym.ee
JamesC
Member270
JamesC
MemberKas fit creal tuleb kaa laadimis periood läbi teha, pakendil oli ainult et 5-10 g päevas seega laadimis perioodil peab kuni 20 g päevas laksama sisse!,
JamesC
Member8,9%
JamesC
MemberVähem lõvikonservi manustama, muud midagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Julge hundi kõht on õllene
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>JamesC
MemberÕnnitlen võitjaid, head kommentaarid!
JamesC
MemberKÜSIMUS! Kes võitis ?
JamesC
MemberSitast saiia ei tee !
juuli 3, 2009 at 10:46 e.l. in reply to: Reportaaz – Pilsenis,Tsehhis juuniorite MM -lt lamades surumises, võistlevad Kuusnõmmed ja Sagor #205339JamesC
MemberMis probleem siis algraskustega on paljudel? Kas jälle see tagumiku ja jalgade asend nagu EMV-l või kangi rinnale saamisega on probleeme? Või lasevad kõhu peale?Seda ongi jah praegu raske öelda, kuna puudub LIVE pilt kohapealt, saaks eesti võistlejatelt kommentaare, oleks asjast selgem pilt.
JamesC
MemberMinul isiklikult oli selline probleem, et vahepeal läks kohvi tarbimine liiga rohkeks. Tarbisin enne trenni kohvi üks 45 min.
Ja peale trenni toimus kiire vererõhu muutus, mis tekitas peale igat püsti tõusu verejooksu ninast!
JamesC
MemberEhk on magneesiumipuudus?Mängid rumalukest või oled?
JamesC
MemberI: Ma vaatan et mul täna näkkab.
V: Vaseliin on mul kodus!
I: deem, siis jääb ju ära?
V: kas pole seks kõht?
I: Haamriga kõhtu sulle!
JamesC
Memberma ei taha enam süstalt nähagi, vaktsiini süstalt!
jube paha hakkas :S vuuuh
-
AutorPostitused