JamesC
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
juuli 22, 2009 at 7:19 e.l. in reply to: Kiiroksjonil 22 juulil(UUS KESTVUSAEG) on Serious Mass 5,5kg ON ilt #208518
JamesC
Member435
JamesC
Membersilikoon
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>puhas lihas:D
JamesC
Member

JamesC
Member
JamesC
Memberoiiiiiiiiiiii
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mine pekki kui nunnu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mul suveti kondavad koguaeg siilid hoovis, koer nendest kõbinat kuuleb hakkab lõugama keset ööd, siis öösel poole unepealt välja, labidas kätte, labida peale, ja viin aiiast välja teise inimese hoovi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> seal neil on nunnu pesa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>JamesC
Membervabandage aga natuke teema väline küsimus aga kuidas te panete neid märke et vjuta siia ja tuleb see leht ette nii on parem muidu topin siia pikki aadresse aitähh
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mul tuli see ise automaatselt
JamesC
MemberJamesC
MemberMinu teada ei ole, aga augusti algul on võimalik vaadata TV 14!!!!!
Mul on mõningad pildid kui soovi siis võin need siia üles panna!
JamesC
Member
Kaheksa paremat, võistluste korraldajad!JamesC
MemberA las lapsed jonnivad, mis siin foormuis ikka teha on, kui üksteise kallal vinguda!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 20, 2009 at 8:31 e.l. in reply to: +Kiiroksjon 20 juulil(UUS KESTVUSAEG) on Arginine NoBrandilt #208149JamesC
Member380
juuli 19, 2009 at 7:04 p.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #208082JamesC
MemberNagu juba öeldi, on kohad lahtised ja tõde selgub alles koos dopingukontrollide tulemusega.kaua selle tõe ootamisega vb minna?
JamesC
MemberKas sa enam ei olegi noor poiss?Ma olen noormees, vanuselt.
JamesC
MemberArtiklis on üks pisike viga. Mardil rekord surumises on 85kg, mida ta nüüd vaikselt üritab tõsta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vasaras rinda vaja ei lähe.elus tuleb kasuks ikka, mis sest, et vaja ei lähe!
JamesC
MemberOh aegu ammuseid, oh aegu kaugeid neid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mida sa imestad?
-
AutorPostitused