JamesC
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
JamesC
MemberTere fitness.ee foorumlased ja muidu huvitajad! Minu viimasest pstitusest on siinkohal väga palju möödas Kuid nagu öeldakse, elus läbilöömiseks on vaja mõned aastad kõvasti tööd rabada et oleks tulevikuks järglastel normaalne elu. Kas just sellist elu tahtsin pole kindel… kas seda tahtsin teistele pole kindel, kindel on see, et elu mida ootan 10 a on läbimõeldud!
Olen samasuguse riigitöö peal nagu meie hinnatud tugev vend vähk! hetkel olles soojal maal kaitseväelasena näha siin neid kohalike lapsi, siis tõsi, inimesed on siin rikkad ja vaesed! Pole vahet kas laps on rikkast perest või vaesest! Lapsed mängivad omavahel suurtes karjades, hommikust õhtuni! ilma et neil oleks mingeid kuradima nutiasju käes mis neist kindlasti targemad on.
Ühelpoolt tegime elu lihtsamaks, teiseltpoolt tapsime kultuuri!
tulevaste eestlastele mõtlemisaineks!
Ahjaa, kaitseväelasena soovin maakera peal rahu, mille nimel praegu võitlen päikesepaistelisel maal.
JamesC
MemberMind paneb imestama pigem Eesti spordikangelase mahategemine kaaskodanike poolt. See on minu silmis samal tasemel riigireetmisega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
Sama arvamus
JamesC
MemberEi mäleta. Esimese 100 sees olin küll.
Vägev, eelmine aasta lõpetasin ise ajaga 4,49! Olin kuis öelda päris läbi, viimased 200 m, raudtees finishini sai relva kabaga pekstud sääre lihaseid, krambid olid nii mõnusad:D
JamesC
Memberveebruar 14, 2011 at 8:29 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #289956JamesC
MemberVägev pidu! Peab vist Tallinnasse tagasi kolima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kus sa nüüd, tartus vajatakse sind! ok ok
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mine mine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>JamesC
MemberKui noor see klassik on? Eestis on veel võimsamaid nooriklassikuid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>JamesC
MemberAga vbl ta tõusis just ratastoolist?
siis ei kõnniks!
JamesC
MemberTeile meeldib inimest salata! Kahju…
JamesC
MemberMeeldib lihtsalt üksteisele ära panna!
detsember 29, 2010 at 8:32 e.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #284896JamesC
MemberSee Hiigelmees on küll päris võimekas
detsember 10, 2010 at 5:20 p.l. in reply to: Juniors and masters WCC 2010 Anatalya, Turkey – LIVE REPORT #283326JamesC
MemberMIKK SAI KULLA!!!Nali, aga püsige lainel!

kirp nii ei tohi teha….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sattusin ekstaazi…JamesC
MemberTere Imre, mul oleks pakuda vastasaks üks numismaatik nimelt isa, et vb saate üksteise mündikollektsiooni täiendada… Kas e-mail on ikka vendv@hot.ee? Härrad!
JamesC
MemberTäitsa võimalik. Mulle räägitud juttude põhjal on suurtükk ikka lebom koht kui pioneer.Ise käind ei ole, ei tea. Samas ega sinna ilmaaegu soovitata jalkpall kaasa võtta:DMinge võimalusel vahipati või kupi! Seal on elu!
JamesC
Memberkes 16 november Meegomäele arstliku kontrolli?
-
AutorPostitused