Skip to main content

Jagex

Forum Replies Created

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Taimsete valkude kombineerimine omavahel #337555
    Jagex
    Member

ma ei oska öelda kui mõistlik see on…pigem ikka kasvatab lihast loomne valk !!!

aga võid ju proovida …tatras on teravilja kohta palju valku…täistera kaerahelbetes ka ….

oad jms…kui teravilja ja kauna koos süüa peaks mingid aminohapped ikka saama

ise söön neid kõiki igapäevaselt aga võta nüüd kinni kas nendest valkudest ka lihaskasvule mingit kasu on ,sest söön ka piisavalt liha ,muna ja piimatooteid.

Tatart olen ma vist lausa kohustatud tarbima. Ta on ju odav ja selle info põhjal, mida leidnud olen siis ka tervislikum kui pasta või isegi riis ( o.O ).

Lisaks sisaldavat tatar kõiki kaheksat asendamatut aminohapet ja seda kaunviljadega kombineerides on tulemus ilmselt päris hea .

Aga millises vahekorras ma neid tarbima peaksin ? 50/50 ei pruugi ja olla kõige parem sõltuvalt nendest aminohappelistest koostistest ?

in reply to: Taimsete valkude kombineerimine omavahel #337554
    Jagex
    Member

Kaudselt ikka mõte oli sees

Paraku on mu rahalised võimalused suhteliselt piiratud ja toit ei ole odav.”

Keha areneb kindlasti mingi kindla piirini, kus edasiseks kasvamiseks oleks korralikku loomset valku tarvis

Ega ma loomset toitu välja lülitada ei plaanigi. Munad ja piimatooted kui odavamad loomse valgu allikad jäävad igal juhul menüüsse.

Kuigi mune koos kollasega vist väga palju süüa ei soovitata ja toidu minema viskamine ( ainult munavalgeid tarbides ) ei tule nagu odav eriti.

Piima on mõistlik tarbida vist kuni 2 liitrit päevas ? Odavalt leiab ka kohupiima. Veel midagi ?

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)