JACKO
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
august 14, 2011 at 1:19 p.l. in reply to: Martin Münz Rootsi MV hõbemedal Athletic fitnessis! #310263
JACKO
MemberVaadates videot on näha, et konkurents oli ikka päris suur. Igaljuhul tubli saavutus ning annab kindlasti kõigile, kes plaanivad võistelda tulevikus ning kes juba on võistluste ettevalmistuse perioodis motivatsiooni juurde. Tubli Martin!
JACKO
MemberJah, Rück, sul täiesti õigus. Ka mina olen alles nüüd õppinud tunnetama lailihast. Ja selja pilti vaadates on näha, et 1,5 aastaga on vahe märgata:P pilte mul ei lase miskipärast siia laadida:(
Laengi omale uue muusika ning varsti trenni. Ek näis, kas minulgi õnnestub kvalifitseeruda klassikalise kulturismi MM`le.
Jõudu ning vastupidavust sulle Rück ning kohtumiseni lavalaudadel:P
JACKO
MemberÕnne ka minu polt ning loodame, et tuleb kaa MM-i tiitel:P
JACKO
MemberPõhimõtteliselt pikkus oleks olemas, aga kust kohast võtta sellise pikkuse jaoks 4-5 kg lihasmassi, et konkurentsis püsida?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuhu sa oma lihasmassi siis oled pannud Imre?
JACKO
MemberSoovitan treenida alselja osas olevaid väikseid lihaseid. Olen neid treenima hakanud nüüd ning seljavalusid ka enam ei ole. Jõutõmme ning keretõsted treenivad alaselja suuri lihaseid. Lisaks ei teeks paha kiropraktiku juurde minna. Jõutrenniga surutakse lülide vahed kokku, seepärast ka vaja selga venitada. Teiste spordialade puhul on kindlasti põhjuseks kas ületreening, liigne pingutamine, nõrk alaselg või kõhulihaste harjutuste vale metoodika.
juuli 28, 2011 at 10:35 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #308866JACKO
MemberTänud Ott nõuande eest. Jõunäitajad kohe paranesid dieedi ajal, kui alustasin tavalise kreatiini ja beta alaniini tarbimisega. Isegi imestasin. Kuna pole kreatiini juba 3 kuud tarvitanud, siis efekt märksa suurem kah. Etüülester aga ei toimi ka minu puhul.
JACKO
MemberHea vorm. Loodan ka saada teravasse vormi, kui mitte kevadeks siis sügiseks!
JACKO
MemberOti vorm oli tõesti hea. Lihas oli korralikult täis laetud.
JACKO
MemberAbrossimov võitis massiga. See minu arvamus. Ise kahjuks ei saanud osaleda. Oli kõõluse rebestus, kuid plaanis osaleda jrg aasta.
JACKO
MemberNoored -70kg
Rainer Neemsalu – 1
Silver Eensalu – 2
Hendrik Ennusaar – 3
Noored +70kg
Paul-Eerik Rosenberg – 1
Siim Veri – 3
Kert Uppin – 2
Juuniorid -75kg
Aimar Kuusnõmm – 2
Indrek Lemmats – 3
Kristjan-Johannes Konsap – 1
Juuniorid +75kg
Mikk Raudsepp – 1
Taavi Merisalu -2
Klassikaline Kulturism -180cm
Imre Vähi – 1
Harri Indus -3
Maikal Pikalev -5
Siim Savisaar -4
Marti Taru – 2
Klassikaline Kulturism +180cm
Amin Tadayon – 5
Leinvald Jüri – 1
Martin Münz – 3
Indrek Viska – 2
Lennart Männiste -4
Mehed -80kg
Siim Sammalkivi – 3
Rain Kuusnõmm – 1
Andrey Abrossimov – 2
Taavi Talah – 4
Mehed -90kg
Ott Kiivikas – 1
Mehed +90kg
Aleksandr Aleksejev – 1
Janar Gröön – 2
BodyFitness -163cm
Julia Dunik – 3
Marina Sakutene – 2
Helen Liiva – 1
BodyFitness +163cm
Sandra Järv – 4
Christina Alev – 1
Annika Summel – 2
Jaanika Saareleht – 5
Tiina Porgand – 3
Fitness
Natalia Nazarenko – Kiivikas – 1
Juuniorite absoluut – Mikk Raudsepp
Naiste bodyfitnessi absoluut – Christina Alev
Meeste klassikalise kulturismi absoluut – Jüri Leinvald
Meeste kulturismi absoluut – Ott Kiivikas
Meeste TOP 6 absoluut:
1. Ott Kiivikas
2. Aleksandr Aleksejev
3. Jüri Leinvald
4. Imre Vähi
5. Janar Gröön
6. Rain Kuusnõmm
JACKO
MemberPalju õnne Ott! Et jätkuks ikka tahet, jõudu ja tervist!
JACKO
MemberKõik kes tahavad võivad osaleda. Tuleb nii jõusaali inimesi kui ka tavainimesi.
JACKO
MemberÕnne ka minu poolt tagantjärgi. Et ikka jätkuks tahet ja et sünniksid ka uued tippmargid!
JACKO
MemberTubli!
juuli 2, 2010 at 7:38 p.l. in reply to: Lõppes taotluste vastuvõtt kulturismi, fitnessi ja jõusaali treenerite taseme-eksamile! #269883JACKO
MemberLisaks kui sul on vaja ka üldainete koolitus läbida ülikooli juures, siis see koolitus maksab eraldi (ma peast ei julge öelda palju see tavaliselt oli, kuid mitte väga suur summa).Kas toimub ka teise taseme eksam? Koolitus ja vajalikud asjad läbitud!
-
AutorPostitused