JACKO
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
JACKO
MemberMinu keha on tüübilt atleetlik-laiemad õlad ja kitsam puus, see aga mulle muret teebki. Sooviksin, et mu tagumik oleks suurem, kas see on üldse kuidagi saavutatav? Ilmselt peaks siis kõhulihast tegema, sest kõige probleemsem minu keha puhul on ka vöökoht ja treenitum vöökoht annaks vist parema proportsiooni. Muidu olen peenike ja alla võtmist ei vaja aga naiselikumat vormi tahax küll….Õlgade laiust ei saa me ise muuta. Tegemist on ilmselgelt skeleti iseärasustega. Ainult saab soovitada treenida õlga vähem ning pead treenima tuhara ja reielihaseid, et tagumikku juurde saada. Ei ole mõtet ju rasva arvelt tagumikku kasvatada.
Kõhu kohapealt aga peab olema püsivust. Kui aga toitumine ei ole paigas, siis võid seda kõhtu teha palju tahes, ikka ei aita
Soovitan vähendada süsivesikute kogust ja suurendada erinevate rasvade osakaalu. Pähklid, oliiviõli, kookoshelbed, hapukoor, kalamaksaõli. Kõht püsib kauem täis ja nii imelik kui see ka ei ole rasva protsent organimis väheneb. Neid rasvu tuleks siis tarbida toidu juurde või toiduga koos.
JACKO
Membertere siis.olen siin palju lugend ja uurind ja saanud aru,et ujumine on kehale üks parimaid treeningviise.ise siis hakkasin ka regulaarselt käima.aga kuna olen lühinägelik,siis kannan läätsesid.nendega aga lihtsalt vette ei julge minna.vb kaovad ära või tekivad probleemid nagu selliste vidinatega ikka.plaanis oli osta ujumisprillid.poes aga oli neid oma 30 sorti,müüja ka nagu eriti midagi ei seletand.mõtlesin siis,ehk siin keegi kannab ka ujumisprille.et küsimus,kuidas neid õigeid endale just osta.ma ei leidnud sealt pakendilt ka mingisuguseid mõõtusid.ehk keegi teab,kuidas tuleks need prillid soetada.äkki peab pea ümbermõõtu teadma?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise olen kasutanud juba aastaid Fashy Flexton ujumisprille, mis on UV kaitsmega ja Anti Fog süsteemiga. Anti Fog-klaasid ei muutu uduseks. Tihendid on siiani pidanud vastu meie basseini vetele ning kummidest saad jah muuta suurust.
mai 25, 2008 at 11:24 e.l. in reply to: Jooksmine nitme kiledressiga rasva% vähendamse eesmärgiga? #155473JACKO
MemberTere tere,Et siis, kas keegi oskaks kommenteerida jooksmist mitme kiledressiga- teg. küll jah, mitte kahe kiledressiga vaid olen kasutanud neid poe nn. vihmakeepe kiledressi all plus mõned kampsunid ja pluusid, et oleks rohkem higistamist…
Küsimus siis oleks, et kas nii on õige ja kas see kuidagi ohtlik ei või olla? (kasutan jooksmisel veel raskusi ka) Minu enda loogika ütleb, et vist ei tohiks üle pingutada, kuna keha hapniku ei saa vms. ja tunne on ka suht kahtlane peale mitte just eriti pikka maad u 4-5km? Mitte, et ma ilma kilede ja raskustega väga palju rohkem jookseks aga tunne on ikka hoopis lõbusam kui kilega joosta…
Niipalju veel lisaks, et meetod iseenesest tundub toimivat väga hästi, kui lihaste definitsiooni ja kaalu vaadata.
Aga ehk oskab keegi targem kommenteerida?
Ette tänades!
S.
Ei soovita sellist mitme kiledressiga jooksmist eksperimenteerida, sest nahk ei saa hingata ning see ei ole ka eriti tervislik. Pigem on vaja toitumine paika panna ning joosta 120-130 pulsiga, et keha õpiks rasvu kasutama energiaallikana.
JACKO
Memberalustuseks…kas üldse on võimalik neist rebenditest lahti saada??
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
mille tulemusel tekivad?
viimati jõusaali külastasin, tegin korraliku sooja(nii umb..15min) olin jõusaalis mingi 2h..peegli eest mööda minnes nägin, et mõlemal õlal jooksevad “verised jutid” nüüd 2 päeva hiljem on taandunud aga ikka alles..kas see võis tulla jõutõmbest? või sellest et tegin ploki tõmbeid vastu kõhtu istudes??? ülejäänud harjutused ei andnud õlgadele koormust..
kõige masendavam kord oli see kui tegin trenni lõpetuseks kergelt kõhulihast.. hommiku ärkates nägin 3 rebendeid kõhu peal..et WTF..on need siis nii lihtsad tulema?
Soovitan kasutada beebi õli, et nahk muutuks pehmemaks ja järgi annaks ning ei tekiks rebendeid. Lisaks on olemas ka kreemid ja õlid, mida kasutavad rasedad naised, need aitavad veel paremini.
JACKO
Memberjah, esmalt toitumine paika, seejärel treening. Siin lehel on olemas ka kavad, millest saad esialgu malli võtta ning hiljem kui õpid oma keha tundma paremini, seda ümber kohandada või tellida fitnessi treenerite käest. Jalgu peab kah kindlasti tegema. See ei tähenda, et kui jalad on ülakehast ees, siis seda üldse ei treeni.
JACKO
Membertervitus trennilised!Lugu/mure/küsimus selline et kui palju keegi korraga ühes seerias jala pressi pressib,osad räägivad et ära üle kümne tee teised aga ära alla kümne tee ehk väntsuta kuni 15-ni,siit ka küsimus,kuidas härrased ise jalga teete(konkreetselt pressi) ning milline variant siiski kulturismi hindavale noorele kasulikum oleks???
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ette tänades:Raud
Kui oled lugenud, siis korduste ja raskusteg annab mängida, olenevalt sellest, millise tsükliga tegu. Massi kava puhul peaks see olema 12x Kui on soov põletada rasva, siis 15-20 kordust. jah, lihast on ka hea üllatada ja teha näiteks superseeriaid või püramiidi.
JACKO
MemberTekkis huvi küsida, et kas suvel teete rohkem trenni või piirate trenni aegu ?Suve hooajal ikka sama korralikult, välja arvata puhkuse aeg, kus kindlasti käin jooksmas rohkem ja kindlasti vähem jõusaalis, kuid kindlasti ei jäta suuremat pausi.
JACKO
MemberMida rahvas asjast arvab?Ott oli tõesti oma elu parimas vormis ning võin samuti ühineda Kalmuse sõnadega-tõeline Euroopa Meister!
Masendav, et sellist jama lubatakse korraldada. Ei tahaks jah uskuda, et rahanappuse tagajärjel dopingu kontrolle vähem tehakse. Aga nagu me teame eestlane on väga visa hingega ja alati leiab ikka tahtejõudu, et edasi minna. Tänu sellistele nn. lollidele kollidele ei saa ka kulturims nii pea Olümpia alaks, kui üldse kunagi saab!
Tänud igaljuhul Eesti koondisele hea võistluse eest ning olete kindlasti eeskujuks ka tulevastele põlvedele spordi vallas, et propageerida topinguvaba tippsporti.
JACKO
MemberOlen sunnitud juba tükk aega ainult ülakeha treenima kuna põlved ragisevad ja ei julge väga koormust anda.Ühe jala põlves on trepist üles kõndides ka pisut valu. Rasvaprotsent on 4,6 – kas see võib olla mingitkipidi valu ja raksumise põhjuseks, kui ei siis mis võib olla?Esiteks käi kindlasti uuringutel, et põlved ikka terved! Teiseks kas saad toidust piisavalt kaltsiumi? Kui sööd piimatooteid, siis ei tohiks see olla tingitud kaltsiumi puudusest. Kindlasti lisa oma toidumenüüsse kalamaksaõli ning soovitan ka kuuridena süüa glükosamiini. Ühte kuuri soovitavalt teha 4 kuud, et annaks positiivseid tulemusi.
JACKO
Memberselline küsimus oleks, et palju olete teie 16 aastaselt rinnalt surunud????minu rekord on täna 77,5 ja kolmapäeval peaks 80kg tulema, kaal 60kg.
Hea küsimus. 16 aastaselt ei tegelenud nii aktiivselt selle alaga, aga 17a. olles 100kg sai ikka ülesse. Kaal oli siis mingi 71kg.
Nüüd olen suutnud suruda 150kg, seda 86kg juures. Hetkel kaalun tsirka 2-3kg vähem.
JACKO
MemberKüsimus siis selline,et kui palju olete raha raisanud juba jõusaali ja valkude peale?
Ise olen raisanud 5320kr jõusaali peale kuukaart 280krooni
ning valkude peale raisanud olen kuskil 700krEt kokku siis 6020krooni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Arvan, et see summa juba päris suur. Jutt ei käi kindlasti paarist tuhandest vaid oluliselt suurtematest summadest.
JACKO
MemberKas, ja mida peaksin tegema, et saada korralikud, ja tugevad, eelkõige suuri lihaseid,Tean, et toitumine on üksasi, kuna mängin korvpalli, ja teen jõusaali trenni, siis eelkõige millele peaksin tähelepanu rohkem pöörama, ja rohkem rõhku panema ?
Igasugused mõtteterad teretulnud

Tähelepanu peaks kindlasti pöörama treeningu kohapealt lihaste taastumisele. See puudutab siis korvpalli ja jõusaali treeninguid.
2 päeva trenni, 1 päev puhkust, 1 päev trenni, 1 puhkust jne…. Oleneb, kuidas on sul jaotatud treeningud. Korvalli mängides läheb pulss samuti üsna kiirelt ülesse(äkk sööstud, aktiivne kaitsemäng), mistõttu keha tarvitab ära palju süsivesikuid. Seega soovitan nii jõusaali kui ka korvpalli trennis tarbida näiteks süsivesikuid koos mineraalainetega.
mai 12, 2008 at 7:04 p.l. in reply to: Intervjuu steroide kasutava ja naturaalse kulturistiga! #153806JACKO
MemberPäris huvitav intervjuu kahe kulturistiga. Üks on naturaalne kulturist ja teine on steroidide kasutaja.Mida teie arvate?
Mida mina arvan. Arvan, et see jutt, mis oli kirjutatud, et steroidid ei kahjusta organismi ei vasta ikka tõele isegi siis, kui neid möödukalt või väga lühikest aega tarbida. Enamus steroidide mõju kaob nende tarbimise lõpetamisel ning ka lihased tõmbuvad tagasi. Et säilitada sellist massiivset keha, peaks neid koguaeg kuuridena tarbima, kuid ei soovita seda kellelegi. Igal steroidil on kõrvalmõjud. Mõnede steroidide kõrvalmõjud lõõvad lihtsalt aastate pärast välja, kuid kahjustame oma organismi kindlasti. Parem nähke ikka kõik rohkem vaeva trennis ja säästate oma tervist, kui kõige kallimat vara!
JACKO
MemberMind on alati huvitanud, miks kulturistid ennast võimalikult pruuniks sodivad. Kas see nö. pruunsus aitab paremini näidata lihast?Pruuniks mõglame ikka seepärast, et lihased paremini välja paistaksid, kuid sellega ei tohi üle liialdada ning ka muidugi valgus peab laval õige olema, et lihased korralikult välja joonistuksid.
JACKO
MemberTere! Ma olen treeninud umbes poolteist aastat ja nüüd hakkasin käima jooksmas! Küsimusi on ka paras hunnik. Esiteks tahaksin teada, kaua taastub mingi kindla lihase ületreeningust ja kas seda on võimalik kuidagi kiirendada?? Teiseks, kuna ma tahan rasva põletada (rasvaprotsent 20%), siis kuidas ma peaks jooksma või kui kaua, ja kas sobib kui käia iga hommik jooksmas + õhtuti kolm korda anaeroobses vms ? Toitumise kohta tahaks küsida, et ma kunagi tellisin siit toitumiskava ja nüüd mingi 8 kilo kergem kui sellega alustades, kas ma peaksin sealt toidukoguseid muutma, sest ma ei vaja ju nii palju toitu enam (kaal ei lange) või peaks samaks jätma selle ?Võibolla on veel küsimusi mis hetkel meelde ei tulnud ja seepärast tegin ka uue postituse, et siia hakata enda küsimusi postitama, mitte teisi teemasid risustama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Millise toitumiskava sa tellisid? Ehk oleks mõistlik suurendada rasvade tarbimist ja vähendad süsivesikuid. Oleneb muidugi toitumiskavast. Rasvapõletuse kohapealt on optimaalne puslisagedus 120-130 lööki minutis. Sellise pulsi juures ei kuluta me eriti süsivesikuid ja keha hakkab energiaks tarbima hoopis rasvu. Sellise jooksu kestvus võiks olla algul 1 tund ja näiteks 2 korda nädalas. Treeningkava tuleb nii sättida, et ei tekiks ületreenitust. Selleks peab teadma su treeningkava, et täpsemalt rääkida.
-
AutorPostitused