JACKO
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
JACKO
MemberTundub tõesti hea asi olevat filmimiseks mitte ainult trennis vaid ka mujal oma tegemisi:P
JACKO
MemberJah, võistluste nänni parasjagu ostetud, pluss treeningvarutust jms.
JACKO
MemberLiisul on õnnekäsi minu kasuks:)
JACKO
MemberJee, seekord võitsin siis mina laagri pääsme ning nagu näha teema hea ning testosterooni tõstja;)
JACKO
MemberÕnne Rain!
JACKO
MemberTäiesti nõus. Kõik, kes osalevad ka Eesti karikavõistlustel saavad veel kuivemaks ning ühtegi kokurenti ei tasu alahinnata!
JACKO
MemberMina ei riputaks absoluudi võitu veel kellegi kaela. Argo väli tuleb ka hea vormiga võistlema ning absoluutkategoorias saab olema tuline heitlus. Üritan jala ka veel kuivamaks saada, et pakkuda ka nendele meestele võimalikult tugevat kokurentsi;)
aprill 14, 2013 at 6:54 e.l. in reply to: EKV ja Balti Matš 2013: sōnas, pildis, mälestustes #340859JACKO
MemberKulturismi ja fitnessi maailm on elavnema hakanud. See positiivne. Ka sponsoreid ja toetajaid võistlustel rohkem! Loodan, et kõik, kes on avaldanud soovi osalemiseks ka peale eelregistreerumist saavad siiski osaleda. See tuleb võimas võistlus!
JACKO
MemberTartu publik oli fantastiline. Elati nii kõvasti kaasa. Sellist asja pole isegi Salme kultuurikeskuses tundnud laval olles.See oli võimas! Rahvas ka väga sõbralik ja abivalmis! Elagu Tartu vaim!
Võistluste korraldamine oli samuti super ainult pudingutorti oleks võinud kah olla;)
JACKO
MemberÜlinapilt kaotasin oma kategoorias Nikolaile:( Absoluudis oli lihase tunnetus ja poseerimine parem… Ikkagi parim kulturist ja absoluudis edestasin jällegi Nikolaid ning olin teine Janari järel! Lubasin ka väikse shoksi tüki ja 2 stritsliviilu, mida Tartus pakuti. Homsest tagasi rutiinis ning vaja veel kuivemaks saada, et pakkuda ka head lahingut Eesti karikal ja lisaks loodan, et pääsen Balti matsile!
aprill 12, 2013 at 6:56 p.l. in reply to: IFBB 2013 World Ladies Cup – Sangarid kodus, reportaaz lennujaamast! #340752JACKO
MemberTäna on tõesti super päev! Selliste hetkede nimel tasub elada ja treenida! Egle 3 koht ka väga hea tulemus! Õnne medalivõitjatele!
aprill 12, 2013 at 6:50 p.l. in reply to: Juunioride EM Jõutõstmises- Raus ja Sagor- Eestlastele topeltvõit! #340751JACKO
MemberSuper! Jrg kord tuleb ka maailmarekord!
aprill 11, 2013 at 5:27 e.l. in reply to: Juunioride EM Jõutõstmises- Raus ja Sagor- Eestlastele topeltvõit! #340507JACKO
MemberÕnne ka minu poolt! hea saavutus:P
JACKO
MemberKusjuures olen ka seda koormust vähendanud ning pilt on muutunud. Koormust hakkasin vähendama 2-3 nädalat tagasi. Loodan, et pilt muutub veelgi paremaks. Kasutan ka siis seda rulli ning lisaks käin praegu iga nädal massaazis. Loodan, et aitab ning tänan nõuannete eest, Ott!
JACKO
MemberSeljapooside osas olen ise süüdi, oleks pidanud veel sammu tagasi astuma, ruumi oli vähe:) Asi ilmselt ka poseerimises, kui ka vormi vaja veel parandada. Aga nagu näha, siis võtsin ilmselt ka maksimumi, mis võtta andis selle vormi juures ja jrg kord tahket toitu enam ei söö, siis pole ka Lõuna-Eestis kõhtu ees.
-
AutorPostitused