Skip to main content

JACKO

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 376 through 390 (of 482 total)
  • Autor
    Postitused
  • JACKO
    Member

Ivo Pärle 4

Imre Vähi 2

Taavi Koovit 3

Ott Kiivikas 3

in reply to: Aita Mr. Mesi europarlamenti #196409
    JACKO
    Member

Jah, nalja mõttes hea pala, kuid vaevalt Mr.Mesi kursis välispoliitikaga, majandusega, olukorraga Lähisidas jne.

Pigem võiks proovida näitleja ametit!

in reply to: Rosin! Palju 6nne synnip2evaks! #195276
    JACKO
    Member

Palju, palju õnne. Et jätkuks ikka jõudu, et spordis korda saata suuri tegusid ning tänan veelkord meeldiva peoõhtu eest!

in reply to: Hardstyle #194935
    JACKO
    Member

Oleneb meeleolust ning millega parasjagu tegeleda. Trenni ajal kindlasti raskem muusika ehk metal. Annab powerit juurde!

in reply to: Kõva mees Pärnumaalt #194934
    JACKO
    Member

Kuna mees on nii nõrk, et omasuguste peale jõud ei hakka, siis läheb endast nõrgematele kallale. Sama kehtib ka naiste peksijate kohta. Sellised mehed ei ole mehe nime väärt!

in reply to: Jalad #194932
    JACKO
    Member

Jah, kuna tegu vastupidavusalaga, siis kindlasti ei piisa jalgratta sõidust, et saada tugevad ja suured jalalihased. Energia defitsiit organismis kasvab, millest tulenevalt ratturid söövad ka distantsi ajal, kuna energi kadu suur. Lisaks iga spordiala juurde peaks ikkagi käima ka jõusaali treening. Jalgratturite puhul kindlasti rõhk jõu-vastupidavus treeningutel.

in reply to: Markus Ruhl comeback #194591
    JACKO
    Member

Jah, vorm on hea ning profikulturism ongi ju ebapuhas ning kes siin kommivad, et sellest aru ei saa! Selline ongi profikulturism, meie eestlased aga amatöörid!

JACKO
    Member

Taavi `Käpp` Koovit jääb seekord peale!

in reply to: Paljud teist käivad jõusaalis hommikul. #194131
    JACKO
    Member

Olen proovinud hommikul käia, kuid ei sobi absoluutselt. Vaimset tööd suudan hommikul kell 07.00 juba teha, kuid mis puudutab jõusaali, siis minu puhul täielikult välistatud.

in reply to: Valu paremas põlves #193515
    JACKO
    Member

Soovitan minna kirurgi või spordiarsti juurde. Lisaks kui tegeled jooksmisega, siis eriti põlved saavad suurt vatti. Seega oleks vaja süüa liigese tugevdajat/taastajat ehk glükosamiini. Kõik, mis liigub see kulub!

in reply to: Haarde tugevus #192834
    JACKO
    Member

Kindlasti aitab magneesium. Rihmadega saab kah, aga magneesiumiga parem, käed saavad kah tugevamaks. Mingi aeg kasutasin rihmasid, kuid nüüd ainult magneesiumi ja kang ei libise käest!

JACKO
    Member

Jah, minu arvates oli kah Kooviti hetke vorm parem kui Oti oma. Aga eks näid kuidas läheb baltimaade võistlustel ning kumb jääb peale!

in reply to: Sõudergomeetri tulemused. #192700
    JACKO
    Member

Ei teagi, mis kosta selliste aegade kohta, kardan, et minu aeg ei pressi esikümnesse ning küpseksin kiirelt ära, aga kindlasti proovin järgi ja annan teada!

in reply to: Toitumiskava kõrvalt ikka halvad toitumisharjumused #192699
    JACKO
    Member

Ise olen selliseks päevaks valinud, kus võin lõdvemalt süüa laupäeva. Kui koguaeg lisaisu või kõht jääb tühjaks tuleks ehk lisada toorsalatile külmpressitud oliiviõli näiteks. Aitab kõhtu hoida kauem täis. Kui aga suur magusa isu, siis saaks seda leevendada näiteks ühe kommi keele alla panekuga.

in reply to: Eesti kulturismi ajalugu! #191743
    JACKO
    Member

Selline legendaarne raamat nagu Kulturism kõigile, lisaks fitness-i lehel otsingumootorist otsides võib leida nii mõndagi.

Viewing 15 posts - 376 through 390 (of 482 total)