JACKO
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mai 22, 2009 at 10:14 p.l. in reply to: ENNUSTA JA VÕIDA mängu võitja on MurderDoll! EM kulturismis,kl kulturismis ja paarides, Serbias, Novi Sadis #197811
JACKO
MemberIvo Pärle 4
Imre Vähi 2
Taavi Koovit 3
Ott Kiivikas 3
JACKO
MemberJah, nalja mõttes hea pala, kuid vaevalt Mr.Mesi kursis välispoliitikaga, majandusega, olukorraga Lähisidas jne.
Pigem võiks proovida näitleja ametit!
JACKO
MemberPalju, palju õnne. Et jätkuks ikka jõudu, et spordis korda saata suuri tegusid ning tänan veelkord meeldiva peoõhtu eest!
JACKO
MemberOleneb meeleolust ning millega parasjagu tegeleda. Trenni ajal kindlasti raskem muusika ehk metal. Annab powerit juurde!
JACKO
MemberKuna mees on nii nõrk, et omasuguste peale jõud ei hakka, siis läheb endast nõrgematele kallale. Sama kehtib ka naiste peksijate kohta. Sellised mehed ei ole mehe nime väärt!
JACKO
MemberJah, kuna tegu vastupidavusalaga, siis kindlasti ei piisa jalgratta sõidust, et saada tugevad ja suured jalalihased. Energia defitsiit organismis kasvab, millest tulenevalt ratturid söövad ka distantsi ajal, kuna energi kadu suur. Lisaks iga spordiala juurde peaks ikkagi käima ka jõusaali treening. Jalgratturite puhul kindlasti rõhk jõu-vastupidavus treeningutel.
JACKO
MemberJah, vorm on hea ning profikulturism ongi ju ebapuhas ning kes siin kommivad, et sellest aru ei saa! Selline ongi profikulturism, meie eestlased aga amatöörid!
mai 5, 2009 at 5:15 p.l. in reply to: Balti Cup – i ennustusvõistlus: Koovit versus Kiivikas! #194511JACKO
MemberTaavi `Käpp` Koovit jääb seekord peale!
JACKO
MemberOlen proovinud hommikul käia, kuid ei sobi absoluutselt. Vaimset tööd suudan hommikul kell 07.00 juba teha, kuid mis puudutab jõusaali, siis minu puhul täielikult välistatud.
JACKO
MemberSoovitan minna kirurgi või spordiarsti juurde. Lisaks kui tegeled jooksmisega, siis eriti põlved saavad suurt vatti. Seega oleks vaja süüa liigese tugevdajat/taastajat ehk glükosamiini. Kõik, mis liigub see kulub!
JACKO
MemberKindlasti aitab magneesium. Rihmadega saab kah, aga magneesiumiga parem, käed saavad kah tugevamaks. Mingi aeg kasutasin rihmasid, kuid nüüd ainult magneesiumi ja kang ei libise käest!
aprill 23, 2009 at 7:05 e.l. in reply to: 25.EKV kulturismis ja fitnessis – sensatsooni ei sündinud! #192701JACKO
MemberJah, minu arvates oli kah Kooviti hetke vorm parem kui Oti oma. Aga eks näid kuidas läheb baltimaade võistlustel ning kumb jääb peale!
JACKO
MemberEi teagi, mis kosta selliste aegade kohta, kardan, et minu aeg ei pressi esikümnesse ning küpseksin kiirelt ära, aga kindlasti proovin järgi ja annan teada!
aprill 23, 2009 at 7:00 e.l. in reply to: Toitumiskava kõrvalt ikka halvad toitumisharjumused #192699JACKO
MemberIse olen selliseks päevaks valinud, kus võin lõdvemalt süüa laupäeva. Kui koguaeg lisaisu või kõht jääb tühjaks tuleks ehk lisada toorsalatile külmpressitud oliiviõli näiteks. Aitab kõhtu hoida kauem täis. Kui aga suur magusa isu, siis saaks seda leevendada näiteks ühe kommi keele alla panekuga.
JACKO
MemberSelline legendaarne raamat nagu Kulturism kõigile, lisaks fitness-i lehel otsingumootorist otsides võib leida nii mõndagi.
-
AutorPostitused