JACKO
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
JACKO
MemberMorozi pilt oli jah hea, saiapäts oli veel käest puudu!
JACKO
MemberSuper! Loodame, et tuleb veel medaleid!
juuni 8, 2009 at 10:38 e.l. in reply to: Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet #200826JACKO
MemberÄrge nüüd siis pahurateks muutuge!
Ütlen ausalt ei jälgi veregrupi dieeti!
JACKO
MemberHmm. Mind ei ole sõimatud, ei ole ka midagi lõhkunud ning olen kettad oma kohale samuti tagasi pannud ja kasutanud ka puhastamise taktikat, kuid häälitsusi olen kindlasti teinud raskemate raskuste puhul ja ei ole ka ploki masinatel raskust kõige kergema peale tagasi pannud. Andestage…
JACKO
Memberhttp://forums.fitness.ee/index.php?automod…=si&img=588
Lisasin blogisse ka pildid, käisin Fortiuses trenni tegemas aprilli kuus. Vanakooli seadmed, treenerit seal küll ei kohanud, väike, kuid saab vajalikud harjutused ära teha. Miinuseks see, et suvel seal meeletult palav treenida.
mai 31, 2009 at 5:32 p.l. in reply to: European Women and Men Fitness Championship, Bratislava 2009 #199195JACKO
MemberJee, palju õnne Natalia!
JACKO
MemberInna Uit elab mu kõrvalmajas.
JACKO
MemberÜhinen Aktivisti arvamusega. On olnud palju suhteid, kuid ei ole just seepärast eriti kaua need kestnud, kuna ei ole ühiseid huve ning raske mõista inimesel, kes ise ei tegele spordiga aktiivselt või võistlustasemel.
Mis seal salata ka Sparta naistreenerid kenad, vähemalt minu meelest…
JACKO
MemberManu oli täiesti kahvatu Barca kõrval. Ronaldo läks lõpus eriti närvi, et ei suutnud scoorida.
Ei ole hullu, jrg aasta uus võimalus. Lisaks tulemas ju jalgpalli MM.
mai 29, 2009 at 5:03 e.l. in reply to: ENNUSTA JA VÕIDA! Naiste EM, Bratislava -Slovakia 29.05-01.06 #198903JACKO
MemberNatalia Nazarenko 2
Cristina Alev 7
JACKO
MemberIgal juhul hoian kah Rait`ile pöialt ning annan ka enda hääle. Loodame, et sünnib uus rekord!
mai 26, 2009 at 4:53 e.l. in reply to: European Men s Bodybuilding & Classic BB & Mixed Pairs Championships, Novi Sad 2009 #198302JACKO
MemberTere tulemast tagasi! Eurosport võttis intervjuud, norm!
mai 24, 2009 at 6:03 p.l. in reply to: European Men s Bodybuilding & Classic BB & Mixed Pairs Championships, Novi Sad 2009 #198054JACKO
MemberKas Oti võistlus veel kestab?
mai 24, 2009 at 5:54 p.l. in reply to: European Men s Bodybuilding & Classic BB & Mixed Pairs Championships, Novi Sad 2009 #198051JACKO
MemberTubli Taavi
mai 24, 2009 at 10:53 e.l. in reply to: European Men s Bodybuilding & Classic BB & Mixed Pairs Championships, Novi Sad 2009 #198008JACKO
MemberTundub, et see võistluste korraldus seal suht koht jätab soovida, kuid Serbias on palju huvitavaid vaatamisväärsusi. Kui võistluste vahelt jääb aega, siis tutvuge kindlasti Serbiaga. Endal on ka õnnestunud seal riigis korra käia.
Kuld ja hõbe ehted on ka ime odavad ning selliseid mujal riigis ei tehta.
-
AutorPostitused