JACKO
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
JACKO
MemberKahju ei ole siin midagi. Iga organism väsib lõpuks. Ka Gert on inimene. Nii pikalt olla heas viskevormis suht võimatu. Oleks pidanud viimasel ajal rohkem keskenduma MM-ile. Näha, et väsimus oli sees. Aga sakslase tulemus oli võimas!
Küll järgmine kord veab!
JACKO
Member45 ei ole veel mingi vanus sellest alast taandumiseks. Küll aga tuleks treenida juba peaga, et vältida vigastusi. Albert Beckels võistles veel pea et 60 aastaselt, lisaks Serge Nubret, kes võistles veel 50 aastaselt.
JACKO
MemberEt tegelesin kh poksiga aastaid enne kulturismi juurde tulemist, kuid sporringus ei tohi karta lööke. Ega sa ei ole ringis poksikotiks ning kaotada ei ole samuti midagi. Kui kaob kartus löökide suhtes, kaovad ka värinad ning saavutad ka enesekindluse. Lisaks kätt tuleb pingutada ainult löögi hetkel, mitte hoida pinges kogu roundi. Viimase korral ongi tulemuseks väsimus ning käed väsivad kiirelt! Lisaks ei tohi ainult tõmbuda kaitsesse, kuna nagu sa tead on parim kaitse rünnak. Poksi puhul on tähtis kindlasti jalgade liikumine ning vastase pidev kompimine ning hoides teda heade löökide sooritamiseks löögi ulatuses. Harjuta ka kindlasti kohtamist ehk löömist samal hetkel kui lööb vastane.
Jõudu!
JACKO
MemberEt hea tahtejõud vennal karata, kuid siin jrg video, kuidas jalast ilma jäämine tõi antud isiku tagasi spordi juurde!
JACKO
MemberKõige paremini areneb mul biitseps ja säär. Selg on aga nõrk koht olnud, kuigi jõu poolest ei ole üldse nõrk, küll aga suuruse poolest! Aga ei ole hullu, toome järgi!
JACKO
MemberOleneb, mis on treeningu eesmärk. Kui jõutsükkel siis treenitakse 2 korda nädalas. Ehk üks raske päev (suured raskused) ja kerge päev (ca 65-70% raskused).
Soovitav ikka, et ühe lihasgrupi puhkeaeg oleks ca 72 tundi.
Lisaks nädala alguses soovitatakse treenida lihasgruppe, mis mahajäänud ja nõrgemad.
Kui lugeda uusi artikkleid, mida Rückenberg tõlkis:
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…mp;top=top.lime
siis selle artikli järgi üldse 3 korda nädalas jõusaalis treenida, et massi kasvatada.
Et kõik on induviduaalne, kuna iga organism on erinev.
Hetkel ise treenin kõiki lihaseid 2 korda nädalas, kuna ettevalmistus võistlusteks ning eesmärk on hoida treeningu intensiivsust üleval, et võimalikult palju põletada rasva ilma eraldi aeroobse treeninguta. Hetkel teen aeroobset treeningut 1-2 korda nädalas südame pärast, kuna ainult puhas jõusaal kasvatab südame vaheseinad liiga paksuks.
JACKO
MemberLoodame, et ka meie mehed osalevad!
JACKO
MemberKasvuhormooniga või mitte, aga üks on kindel! Tegu tugeva ja tahtejõulise naisterahvaga ning mina riputaks juba selle eest medali kaela, et nii kaua on suutunud tipus püsida. Ütlen selle peale vaid üht, tehke järgi! Ei ole küll Madonna fänn, kuid tema tahtejõud on imetlusväärne.
JACKO
MemberMina kahjuks ei lähe ka sell aastal! Nüüd majanduslangus on mõjutanud väljaminekuid ning kulutan antud raha toidulisandite peale! Soovin ikka sel aastal anda 110% ehk siis tuleb ka kaua oodatud esikoht!
Et laager tuleb kindlasti lahe! Kel võimalus ikka minge!
JACKO
MemberÕige, olen ka paljust loobunud seoses ettevalmistusega võistlusteks. Spordis peab olema püsivust ka suvel. Kui lähen sünnipäevale, siis käin varem trennis ära või kui sõidan mööda Eestit ringi, siis toit ja trenni asjad ikka kaasas. Saigi weekendil külastatud Tervisex spordiklubi Pärnus.
JACKO
MemberNo muidugi sa ju tema teisik, muidugi oń lemmik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ikka! Üritan siis ka suuremaks kasvada peale sügisest võistlust!
JACKO
MemberNalja kui palju! Peaasi, et lõbus oli!
JACKO
MemberKuigi Dexter mu lemmik, kuid arvan, et Heath võidab!
JACKO
MemberKui see tõesti nii hea on, siis paluks ka pilte, kes proovinud on ja mis tulemuse saavutanud! Ei usu küll seda juttu!
JACKO
MemberÕnnitlused ka minu poolt Greta! Ikka samas vaimus edasi!
-
AutorPostitused