JACKO
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
JACKO
MemberÕnne ja et jätkuks ikka tahet ja jõudu!
JACKO
MemberSee aasta kahjuks töö ei võimaldanud osaleda. Kui jrg aasta midagi taolist toimub, siis löön kaasa! Minu pikim läbitud distants on olnud veeblirännak 120km, seljas 35kg+ raadiosaatja 20kg + igas punktis veel ülesanne. Igaljuhul kõva saavutus Silvar! Respect! Sellest võikski teha iga aastase ürituse ning lisaks ka mõned ülesande punktid, siis oleks põnevam ja rahvast osaleks ka rohkem;)
JACKO
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>JACKO
MemberMilla
JACKO
MemberAga meeste arvestus?
mai 12, 2013 at 4:33 p.l. in reply to: IFBB Men’s European Championships 2013: tulemused, fotod, meenutused #342866JACKO
Memberjee mu ennustus Raigo ja Raini puhul täpselt täkkesse:) Palju õnne!
JACKO
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 11, 2013 at 1:48 p.l. in reply to: IFBB Men’s European Championships 2013: tulemused, fotod, meenutused #342783JACKO
MemberVäga tublid! Ootame, siis ka Oti tulemuse ära. Loodetavasti saab kah finaali. Kahju, et Janar sinna ei saanud!
mai 9, 2013 at 7:06 e.l. in reply to: IFBB Men’s European Championships 2013: tulemused, fotod, meenutused #342564JACKO
MemberOtt Kiivikas – 3
Rain Kuusnõmm – 4
Raigo Kuusnõmm – 3
Janar Rückenberg – 2
JACKO
MemberKirbu lähenemine on tõesti hea ja huvitav ning samuti ei puudu ka huumor. Keep on going hr. Kirp:)
mai 3, 2013 at 12:47 p.l. in reply to: IFBB Women’s European CC 2013 Kristina Koroljak, Endla Vaher, Esta Pilt: kokku 3 kulda ja 2 hõbedat! #342004JACKO
MemberSuper! Õnnesoovid ka minu poolt!
JACKO
MemberNämm, nämm. Juba jrg nädal saan ma süüa Monika tehtud pudingutorti:)
mai 3, 2013 at 7:14 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #341966JACKO
MemberUduseks tõmbab siis kui ka intensiivsus on üleval ehk lihtne tõde, kui tahad mahtu teha ei saa intensiivsust peale keerata, seega ka mul kõik seeriad varuga. Ja aeroobset teen minimaalselt, rohkem rullin pilates rulliga.
Pilates rull mul trennis parim sõber peale sinu soovitusi:) Kannan kogu aeg kaasas ja rullin:) Hästi aitab ka hooaja väliselt:)
mai 1, 2013 at 8:58 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #341803JACKO
MemberJust, just! Mõni pits läks paljuks:) Aga seda Ott kiivika toitumise teemat soovitasin ka vennal kiigata. Ta tegeleb jooksmisega kõrgel tasemel Eesti mõistes. Küll nüüdseks juba veteranide klassis. Eelmine aasta võitis ta ka linnade jooksusarja.
-
AutorPostitused