JACKO
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
oktoober 29, 2009 at 6:05 e.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #230988
JACKO
MemberVäga tubli, nüüd jõunäitajaid tõsta ning siis teistel juba MM-il väga raske sulle vastu astuda!
oktoober 28, 2009 at 7:33 e.l. in reply to: IME: 9aastase võistluspausi järel 39aastaselt Euroopa meistriks! #230778JACKO
MemberHea artikkel ning ka tsitaat: “Jõusaal on varjupaik elu hullumeelsuste eest.” Kindlasti tunnevad nii palju meist ning pole ka saladus, et jõutreening ka hea stressi maandaja.
Paraku jah kulturism on kallis lõbu ning olengi ise mõelnud kaua veel jätkan võistlustasemel ,kuid iga korraga tuleb tahtejõudu aina juurde, eriti kui ees on sellised eeskujud nagu Ott Kiivikas ja Taavi “Käpp” Koovit.
Tahan jõuda samuti samale tasemele. Loodame, et Taavil siis jätkub toetajaid, et ikka jätkata samal lainel.
JACKO
MemberChampion Nutrition-i tooteid prooviks küll.
JACKO
MemberVaadates mitte ainult käsivarre suurust vaid ka sõrmi on näha tõesti, et pigem tundub, et tegu kaasa sündinud traumaga (nn.üks käsi suurem kui teine)
oktoober 26, 2009 at 8:11 e.l. in reply to: Gerbel Mikk-Poortmans Belgia meister kulturismis! #230404JACKO
MemberÕnne ka Minu poolt Gerbel ja suured kallistused sulle sinna Belgiasse!
JACKO
MemberIgaljuhul tõesti hea tulemus sellise kaalu juures. Küll need jõunäitajad taastuvad ning jrg aasta tuleb juba parem tulemus!
oktoober 23, 2009 at 8:32 p.l. in reply to: Venemaa lahtised meistrivõistlused -Ida Euroopa MV sellel nädalavahetusel #229984JACKO
MemberJa mina nii väike ja tahan minna -80kg seas kh väljapoole võistlema. Ott, sul õigus kasvama pean veel selleks, vaadates neid mehi!
JACKO
MemberTeeme nii!
JACKO
MemberÕnne ka minu poolt!
JACKO
MemberMärt Sults`iga peaks nalja saama küll. Vaatan kindlasti.
JACKO
MemberAga bronniks selle särgi siis ära, kui mulle see liiga pikk ei ole. Tulen täna trenni ja saan välja osta!
JACKO
Memberok
JACKO
MemberMis suurus on mustal särgil?
JACKO
MemberKardan, et midagi keneetilist seal küll olla ei saa, muidu ei oleks ju lapsi ära võetud!
JACKO
MemberHmm, tekib kohe kange kihk osaleda sellisel juhul, kuid arvan, et ei saa nii lühikese ajaga piisavalt lihasmassi kasvatatud. Plaan ikka sügisel võistleda, kuid ära iial ütle iial!
-
AutorPostitused