JACKO
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 15, 2009 at 4:19 p.l. in reply to: Juuniorite ja veteranide MM 13-16.11. Poolas,Bialystokis – Mikust lugu tänases Õhtulehes! #234847
JACKO
MemberJah, lakse oli kuulda ja ootame siis ka pilte ülesse!
JACKO
MemberJah vahel olen ka mina kolmandana seal, muidu suht tühi ikka weekendil hommikul.
november 15, 2009 at 1:44 p.l. in reply to: Juuniorite ja veteranide MM 13-16.11. Poolas,Bialystokis – Mikust lugu tänases Õhtulehes! #234815JACKO
MemberMis asja, mis kuradi poliitika see selline on? Tahaks seda protkolli näha, mille alusel ainult 3. koht.
Täielikult ülekohtune, kuid maailm on kord selline ja sportlik viha, see viib edasi ja kord tuleb ka kõige kirkam medal!
Jõudu Mikule edaspidiseks!
JACKO
MemberJa ka minul täna sünna!
JACKO
Memberplju õnne ka minu poolt!
JACKO
MemberPilt paistis jah kummaline. Ilmselt suht pimedas tehtud, mis jätab mulje, et on töödeldud!
november 12, 2009 at 9:57 e.l. in reply to: Kevin Renno vs Kurt De Pauw – 72,5kg European WKA Title in Belgium 7 nov #234057JACKO
MemberTubli Kevin. Ega nüüd ei ole muud, kui tugevalt edasi treenida, et ikka MM-i tiitel kah Eestisse tuleks sellel alal.
JACKO
MemberÕnne ja loodame, et näeme sind veel lavalaudadel ja tõlgi ikka väärt materjali edasi!
november 9, 2009 at 2:13 p.l. in reply to: Juuniorite ja veteranide MM 13-16.11. Poolas,Bialystokis – Mikust lugu tänases Õhtulehes! #233375JACKO
MemberVorm on tõesti hea ja eks paraneb veelgi. Edu Mikule.
JACKO
MemberMnjah, päikest meil siin küll ei ole enam, kuid õnne sulle. Et jätkuks ikka tahtmist edasi rassida ja ikka lavalaudadele tulla!
november 4, 2009 at 8:49 e.l. in reply to: OTSEREPORTAAZ -Mens BB World Championship Doha, Qatar 1.-5.11.2009 #232355JACKO
MemberMnjaa, oh neid näljaseid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igaljuhul tubli töö. Minu arvates jalg oli parem, kui eelnevatel aastatel, just nelipealihas.
Ootame ära ka siis dopingukontrollid!
november 2, 2009 at 11:25 e.l. in reply to: OTSEREPORTAAZ -Mens BB World Championship Doha, Qatar 1.-5.11.2009 #231945JACKO
MemberTäitsa sobib Maestrole selline riietus
JACKO
MemberSellised kollid ei ole ja ei saagi olla puhtad. Kuid kui ei ole vahele jäänud või proovi võetud, siis ei saa tõestada ka vastupidist.
JACKO
MemberVäga kõva! Olen kindel, et sellest imelapsest kuuleme tulevikus veel palju!
november 1, 2009 at 8:26 p.l. in reply to: OTSEREPORTAAZ -Mens BB World Championship Doha, Qatar 1.-5.11.2009 #231878JACKO
MemberPaistab päris ilus koht olevat. Hoiame siis pöialt, et ikka hästi läheks!
-
AutorPostitused