Skip to main content

JACKO

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 482 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249699
    JACKO
    Member

Mina ei karda kedagi. Olen vaba mees vabal maal ja ei pea värisema. Keegi ei olegi öelnud, et tasuta lõunad peavad olema. Kes sellest teemast täpsemalt ja põhjalikumalt ei tea võiks suu kinni hoida!!! :ph34r:

in reply to: lisandid mis tõmbavad käima #249689
    JACKO
    Member

Siinkohal tuletaks meelde, et suur kofeiini tarbimine viib organismist välja kaltsiumi ja vitamiinid, lisaks ei lase vitamiinidel imenduda. Seega piirake kohvi joomist. Tarbige seda kraami ikka mõõdukalt!

in reply to: Tallinna-Tartu mnt. 41km liiklusõnnetus #249688
    JACKO
    Member

Tänan kõiki, kes on toeks olnud ning kes on aidanud nõu ja tegevustega. Teist kõigist on olnud palju abi. Pikk ja vaevarikas tee veel ees, kuid kõik on liikunud paremuse poole. Rohkem infot ei taha anda, sest keerulised ajad sel nädalal veel ees. Põhiline on see, et tema pärast pingutan ning aitan teda igal võimalikul viisil. See tähendab, proovin ka alternatiiv meditsiini. Tulemustest saan rääkida hiljem.

in reply to: 5-Methyl-7-Methoxyisoflavone #249686
    JACKO
    Member

Olen kasutanud antud toodet ka ise. Toimis väga hästi. Tulevikus kasutan kindlasti veel!

in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #248873
    JACKO
    Member

Ma ei saa aru, kas Tokko kardab, et tema äril nüüd kriips peale, kui bonsuna.com tegutseb? Olen ammu aru saanud, et EKFL-i eesotsas olevad isikud raha peale väljas. Mitte muidugi kõik. Ei, ma ei ole kade, pigem kahju ,et materdatakse teineteist, kuigi kõik väljas ühe eesmärgi nimel. Propageerida kulturismi.

Mul on hea meel, et olemas bonsuna.com olen palju nõu ja abi saanud just seal olevatelt inimestelt.

Mis on fitness.ee ja bonsuna.com-i erinevus. Sealsed tegelased hoiavad kokku ja aitavad teineteist, see teebki bonsuna.com-i eriliseks. Alati mõeldakse välja midagi uut. Kõigil tegijatel õigus kaasa rääkida ja pakkuda uusi ideid. Toetan 100% bonsuna.com tegevust! Materdage mind kui tahate selle eest, kuid elame demokraatlikus riigis ning kõigile kehtib sõnavabadus. Me ei ole enam CCCP!

in reply to: Tallinna-Tartu mnt. 41km liiklusõnnetus #246464
    JACKO
    Member

Kahjuks jah sellistest asjadest enne aru ei saada, kui oma lähedastega midagi hirmsat juhtub…

Tegelen igapäevaselt oma töös õnnetustes ja avariides kannatada saanutega ja näen seda, kuidas kogu elu ühe hetkega pea peale keerab.

Tahan kõigile südamele panna, et ärge laske kellelgi, eriti oma lähedastel, ei tuttavas ega tundmatus kohas ulja või purjus peaga vette hüpata, olge liikluses viisakad, sest reeglid ei ole selleks et neid rikkuda!!! Ühel hetkel võivad sellisel teol olla kohutavalt traagilised tagajärjed. Igal asjal on oma põhjus ja tagajärg!

Ahti! Sinu kirjelduse järgi sain aru (eeldan), et ta viibib praegu Mustamäe haiglas. Kui sul on abi vaja, anna teada, sest töötan siin.

Tere. Nüüd oleks sinu abi vaja, kuna arste pea et kunagi kätte ei saa. Ehk saadad mu e-postile oma nr, saan helistada: ahti.jakson@ergo.ee

in reply to: EESTI EDUKAIMAD SPORDIALAD! #246212
    JACKO
    Member

Minu arust on see hea mõte, kuna on palju tõesti alasid, milles eestlased on maailmas tugevad ja toonud medaleid, kuid miks ei jagata nendele tunnustust. Ei loe, kas olümpia ala või mitte, kui esindad Eestit, siis väärivad ka need sportlased samaväärset tunnustust!

JACKO
    Member

Tuleb võtta kaltsium, tsink, magneesiumi segu, apteegis müüakse, lisaks glükosamiini.

in reply to: Tallinna-Tartu mnt. 41km liiklusõnnetus #245339
    JACKO
    Member

Eile tegi juba silmad täitsa lahti. Pigistas ja silitas mu kätt. Ta peab terveks saama. See on ainuke asi, mis mulle hetkel korda läheb!

in reply to: Tallinna-Tartu mnt. 41km liiklusõnnetus #244685
    JACKO
    Member

Musi paranemas, hingamisaparaat võeti ära, avab juba silmi, kuid veel ei räägi. Raske on see ootamine, kuid temal ju veel raskem. Pean olema topelttugev ning kindlasti vajan ka abi sellel kannatuste teel.

in reply to: Fitness.ee peamoderaator Rebane sai isaks!!! #242780
    JACKO
    Member

Õnne ka minu poolt!

in reply to: Tallinna-Tartu mnt. 41km liiklusõnnetus #242779
    JACKO
    Member

Arstid kuidagi kidakeelseks muutunud ning tuleb oodata ja ainult oodata.

in reply to: Tallinna-Tartu mnt. 41km liiklusõnnetus #242499
    JACKO
    Member

Musil on juba parem, üritab juba ülesse ärgata, kuid väsib ruttu ära ning ei lasta tal üle pingutada. Kõik võtab aega. Sellistel hetkedel aeg on aga see, mis venib nagu tigu!

in reply to: Micheal schumacher #242497
    JACKO
    Member

Eks näis, kuidas sellises vanuses veel comback õnnestub. Schumi on terve elu muidugi olnud heas vormis ning arvan, et tema puhul on kõik võimalik!

in reply to: OTSE – Classic BB World Championship Madrid 2009 11-14.12. #242164
    JACKO
    Member

Õne ka minu poolt! Kordaminek igati ju!

Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 482 total)