Skip to main content

jackmonk

Forum Replies Created

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Miks see nii on? Lihtsalt miks? #370234
    jackmonk
    Member

Aitäh kõikidele vastajatele. Elu ongi ebaõiglane, tuleb lihtsalt leida ilmselt õige suhtumine maailma. Uurin oma testosterooni taseme välja. Samuti tänud kõikide linkide eest, poleks uskunud, et nii palju vastuseid saan. Olen Teile tänu võlgu.

in reply to: Miks see nii on? Lihtsalt miks? #370191
    jackmonk
    Member

Valudega on nii palju, et trenni ajal kui pingutada siis nagu tuleb jah selline terav valu sisse, olen lugenud ka, et võib olla piimhape lihastes

in reply to: Miks see nii on? Lihtsalt miks? #370190
    jackmonk
    Member

Ise mõtlesin ka ,et 3-4 korda nädalas oleks normaalne tegema hakata. Pikkus on mul 173,5 cm. Süüa tuleks kindlasti rohkem, selles olen ka ise veendunud.

in reply to: Miks see nii on? Lihtsalt miks? #370187
    jackmonk
    Member

EI käigi jõusaalis, teen pigem bodyweighti ja viimasel ajal olen teinud ja tahaks nüüd korralikumalt tegeleda calisthenicsiga. Jõusaalis ei ole sellepärast käinud, et see omaette kunst. Ei tea, mis raskustega pean tegema, kui palju, kui tihti ja nii edasi.

in reply to: Miks see nii on? Lihtsalt miks? #370185
    jackmonk
    Member

Treenisin aktiivselt iga päev, kuid siis lõpetasin igapäevase trennitegemise,sest hakkasin foorumitest ja netist lugema, et igapäev ei tohigi trenni teha. Praegu ei teagi, kuidas trenni teha, üritangi uurida välja, mida ja millal teha

in reply to: Miks see nii on? Lihtsalt miks? #370184
    jackmonk
    Member

Kaalun 64 kilo

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)