Jackie
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Jackie
MemberKulla naised, mille KURADI pärast te selliseid riske võtate?Peale sünnitust on ju aega küll oma keha trimmi ajada.Argo
Et sinu arust on rase haige, kes ei tohigi endorfiinide mõju tunda? Et rase naine peaks ainult nelja seina vahel istuma, titeraamatuid lugema ning lapsele sokke kuduma?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rase naine PEAB end liigutama, et:
1) vähendada seljavalu (lihastrenn aitab kehahoiaku korrektsena hoida)
2) ära hoida kõhukinnisust (oled ise aktiivne, on ka su seedeelundkond aktiivsem)
3) ära hoida liigeste probleeme (teatavasti saavad nt kõhred toitaineid ainult stimulatsiooni kaudu)
4) ära hoida stressi ja ärevust (sport on parim stressi maandamiseks)
5) paremini magada
6) parandada verevarustust ja sellega ära hoida näiteks liigset paistetust, hemorroide, krampe jne
7) sünnitus oleks kergem ja vähemate komplikatsioonidega (“lõdva” lihase ja nõrga südamega on sünnitus raskem)
ära hoida rasedusdiabeeti9) ära hoida liigset rasva ladestumist (siis pole ka peale sünnitust vaja end trimmi enam ajada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )10) et oma vaimule vaheldust pakkuda
jne
Kohustuslik kirjandus Sulle näiteks SIIN.
Ja kui sa meie postitusi täpsemalt loed, siis keegi meist ei tegele enda vormi ajamise või keha trimmimisega. Loogiline, et raseduse ajal ei peeta dieeti (kuigi… arsti ettekirjutusel on ka see täitsa mõeldav, kui tegu ülekaalulise rasedaga), joosta maratone või tehta uusi isiklikke rekordeid. Nii et take it easy
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Teeme kõike ikka enesetunde järgi ja lapse heaolu arvestades.Jackie
MemberSiin kirjutab, et: “Esimesel trimestril võid jätkata kõhulihaste-harjutustega, kuna beebi on alles vaagnapiirkonnas. Peaksid lõpetama siis kui kõht hakkab välja paistma. Tavaliselt juhtub see 12-14 rasedusnädala paiku. ” Samas, ka edaspidi tuleb kasuks kõhulihaseid treenida: Siin on näiteks ühe harjutuse kirjeldus. Lisaks leiab youtube’ist palju harjutusi:
või
harjutus või
. Lisaks on ämmaemandalt kaasa antud raamatutes tavaliselt mingid harjutused olemas, mis ohutud. Ja kindlasti ei tohi vaagnapõhjalihaste treenimist ära unustada!
Ise tegin alguses kõhu- ja seljalihaseid samamoodi edasi nagu ikka. Kuid kuna üha suurenev kõht tõmbab seljalihased niigi pingesse, siis edaspidi on alaseljale head pigem lõdvestavad harjutused. Eks mingi koormuse saavad kõhu-seljalihased jõusaalis ka muude harjutustega ja ujudes samuti. Seega eraldi neid enam ei treeni.
Vastus xeroxile: mina sain soo 20ndal nädalal teada. Mõni ei saa enne sünnitust teada, sest UH’s lihtsalt ei näe jalgevahet loote ebasobiva asendi või muu taolise teguri tõttu.
Jackie
MemberVideo oli hea!
Kuid teadatuntud kriitikuna häiris mind selles videos kaks asja: keegi mölapidamatusega eestlane publikus ning ilus ei olnud ka see koht, kus keegi Jurijs Ribakovsi pihta naeris, kui teda tutvustati
Jackie
MemberJa mina ei jõudnudki oma supersex pilte kohtunikele saata.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pole hullu, kogun materjali ja küll tulevad uued fotovõistlused
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma arvan, et sa võiks oma piltidega lausa näituse teha
mai 3, 2010 at 6:31 p.l. in reply to: Neiud ja naised! Sparta Spordiklubi kuulutab välja konkurssi ! #215594Jackie
MemberOleks mina tüdruk, neiu või naine, ma läheks OTSEKOHE Mareki juurde trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Gannibal, isegi kui sa oleks tüdruk, neiu või naine, siis sa ei saaks MMi juurde minna, sest sa oled LIIGA vana selleks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jackie
MemberFIBOst paar videot lehelt http://www.bbszene.de:
Päev 1 (NAC Show, Cagefight, Best Body Nutrition Show)
Päev 2 (Intervjuud saksa keeles: Skadi Frei, Regiane Dasilva, Matthias Botthoff)
Päev 3+4 (Dennis James, FIBO 2010 Strongest Benchpresser)
Kasutajaks registreerunud näevad palju-palju rohkem videosid lavašõudest ja intervjuudest: nt. Flex Wheeler, Dorian Yates, Phil Heath, Dexter Jackson, Andréa Carvalho, FIBO Powerlifting Challenge,Strongman jne
Jackie
MemberSiin tekstis kirjas ainult, et äkiline ja ootamatu surm (Staigi ir netikėta mirtis). Netist kah ei õnnestunud midagi rohkemat leida.
aprill 29, 2010 at 7:59 e.l. in reply to: TREENERI I TASEME ÜLDTEADMISTE KOOLITUS (vene keeles) #229059Jackie
MemberKlikka linkidel ja saad teada (pdf dokumendid):
aprill 29, 2010 at 7:50 e.l. in reply to: TREENERI I TASEME ÜLDTEADMISTE KOOLITUS (vene keeles) #229076Jackie
MemberEOK koolituste kalender on SIIN
Jäid oma sooviga veidi hiljaks, sest sel aastal oli I taseme koolitus vene keeles 29.-31.jaanuaril. Ja nagu kalendrist näha, siis sel aastal vene keeles rohkem I taseme koolitusi ei tule. Pead järgmist aastat ootama ja lootma, et siis tehakse taas ka vene keeles.
aprill 28, 2010 at 2:25 p.l. in reply to: Neiud ja naised! Sparta Spordiklubi kuulutab välja konkurssi ! #229964Jackie
MemberOh, ma mahuks isegi veel vanusepiiridesse… kuid hetkel ei ole mul vist hea aeg selle alaga alustamiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teistel näitsikutel, kel huvi ja võimalust, soovitan kindlasti härjal sarvist haarata, sest nii head pakkumist vaevalt mujalt tuleb!
Jackie
MemberPaljudes artiklites (nt. siin) on keset teksti:
1) „ asemel & # 8 2 2 2 ;
2) … asemel & # 8 2 3 0 ;
3) ‘ asemel & a c u t e ;
(ilma tühikuteta loomulikult, siin teeb automaatselt märgiks muidu)
ja kus varem pildid olnud on, seal on nüüd midagi taolist:

Selles artiklis on kah huvitavaid märgikombinatsioone
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kui ma võtan näiteks Artiklid-> Persoon ja tahan sealt vanemaid artikleid näha ja vajutan all vasemas nurgas olevale nupule “Vanemad”, siis viskab kõik vanemad artiklid ette, mitte ainult persoonide temaatikast vanemad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 23, 2010 at 11:17 e.l. in reply to: Treeningseminar Kuressaares sellel laupäeval -Ott Kiivika juhendamisel #242336Jackie
MemberKirjand hakkab kell 10 ju. Seega kella kaheks peaks valmis olema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jackie
MemberOlen mina imelik, või viibki see link ainult esilehele? Sealt sellist artiklit küll ei leidnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jackie
MemberKus shoutbox on?Esilehel all vasakus nurgas. Klõpsa paksu mehe näo peal ja avanebki sulle shoutbox
Jackie
MemberJärelikult ei oska eesti naine oma poeglapsi piisavalt mehiseks kasvatada?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õnneks endal mehine eesti mees olemas ja oma poeglapse(d) kavatsen kah meesteks ikka kasvatada (kui nad just juba omasooiharatena ei sünni
)!AutorPostitused