Jackie
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Jackie
MemberErilist tähelepanu juhin selle programmi kõhulihaste harjutusele. Enne võistluseid väga super igal juhul!Omg, pool ajast on plank.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>I’m gonna die! Aga lugu on vähemalt hea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jackie
MemberPalju õnne ja jaksu!
Jackie
MemberTõestus sellele, et Taavi on parim!
Andrew Michalak:
It is very difficult for master champion to win also the men’s category. Only the few greatest champions could do this. As far as I remember, in the recent years, only Ahmed Hamouda of Egypt did this trick, winning the 2008 world titles in men’s bodybuilding and in men’s masters bodybuilding.Jackie
MemberPalju jõudu ja jaksu, et eesmärgid kõik saavutatud saaksid!
Jackie
MemberNo siiski oleneb ju figuurist… Kui figuur nagu pildil oleval naisel, siis võib seda vabalt kanda, kui aga kusagilt juba mingi voldi üle(s) viskab, siis enam ilus ei ole. Minu arvamus kõigest.
Jackie
MemberFastum + Lioton + külm võtab näiteks verevalumid rutem ära. Proovitud variant
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jackie
MemberSaare poiss ikkagi ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jõudu on ka noormehel uhkelt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mäletan, kui Raimo mingi aeg Kimberis treenis… lust oli vaadata, kui pühendunud ta on!
Jackie
MemberJackie
MemberJackie
Member40minutiline hommikujooks sai küll tehtud tund aega varem, kuid see-eest on mul nüüd rohkem aega rahulikult nautida hommikuteed(kohvist ma vaikselt püüan võõrutada end Marek Kalmuse sõnade peale, et hommikune kohv on juba esimene samm päevas, millega tekitame endale stressi- väärt mõte ning nüüd mina vähemasti püüan hommikusest kohvist loobuda ja tuleb üsna kenasti välja).Kuna mina joon kohvi maitse (mitte ergutava toime) pärast, siis sobib kofeiinivaba kohv kookospiimaga ülihästi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Teed lürbin nii või naa terve päeva, seega tass-paar kohvi on maitseelamus ja nauding missugune
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja une äramineku nimekirja lisaksin veel imiku!
MemberMul sama jama, et öösel “surevad” käed igas asendis ära. Ja kui lamades surumisel või üles surumisel pikemaid seeriaid teha, siis “surevad” samuti ära. Eriti hull variant oli veel raseduse lõpus ja peale sünnitust… maga või püsti
Jackie
MemberNo ma käisin augustis kokkutulekul, kus üks klassivend küsis (enne seda vabandas ette ja taha), et kas ma süstin ka midagi
Ja ma pole ju miski suur koll
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No minu arust oled sa just täiega kokku kuivanud. Seega vist enam ei süsti siis?
MemberRebane võiks teha poodi pangalingiga toote “TOETA LÕUNA-EESTI LAHTISI !” ja saad valida näiteks 25, 50 või 100 EEK vahel.. maksad pangalingiga käppe ära ja vsjo. Kohe kui peab hakkama käsitsi ülekandeandmeid sisestama võib nii mõnelgi motivatsioon otsa saada
See seab siiski piirangu, sest järsku on mul vaba raha 337 krooni ja 75 senti? Siis nad jääks ju nii mõnestki lisakroonist ilma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused