Jackie
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Jackie
MemberKallis Uranius, sa vist ei ole ROtteri postituste tuumale pihta saanud. Tegu ei ole sapi ja üleoleva hoiakuga, vaid ta tahab, et inimesed eelkõige ise uuriks-puuriks ja mõtlema hakkaks. Tänapäeva inimesed on nii laisad, et ei viitsi ise otsida ja ootavad, et kõik kuldsel kandikul ette kantakse. ROtter soovib, et nad natukenegi oma halle ajurakke liigutaks.
Ja peaks lisama, et tema suhtumine on kõike muud kui negatiivne!
mai 26, 2009 at 6:55 e.l. in reply to: European Men s Bodybuilding & Classic BB & Mixed Pairs Championships, Novi Sad 2009 #198312Jackie
MemberVeidi ebaõnnestunud pilt see viimane

Jackie
MemberMa keeldun sinna oma aega panustamast, kuna selliste tegelaste nagu Kuusnõmm, Kuusik või Kiivikas kõrvalt on puudu Konsap.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tegelt pole ma lihtsalt nii tark, et sinna mingit kõikehõlmavat ja lõplikku infot kirjutada…
Kirp nüüd täitsa olemas!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jackie
MemberPea nädal juba Wiki avamisest möödas ja keegi ei olegi veel oma panust sinna andnud? Mis toimub? Ootate, et teie eest kõik taaskord ära tehakse???
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Saage oma laiskuseussist jagu ja marss asjalikke artikleid kirjutama!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui ise ei oska sinna lisada, postitage tekst või asjakohane link kasvõi siia teema alla ja see saab Wikisse meie poolt lisatud! Teeme oma “andmebaasi”, et kogu info kiiresti leitav oleks!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jackie
MemberTe võite võistlejaid maha teha nii palju, kui tahate, aga fakt on see, et varustus on reeglitega lubatud ja seda ka kasutatakse.Tekkis küsimus, et kes siin keda nüüd täpsemalt maha tegi? Olen ma pime või ei oska ma lugeda enam… Igal oma arvamus asjast!
Jackie
MemberKakaod joonMillist täpsemalt? Nesquick jne ei ole eriti kakao moodi, need on pigem mingid suhkrulaadsed asjad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 24, 2009 at 7:01 p.l. in reply to: European Men s Bodybuilding & Classic BB & Mixed Pairs Championships, Novi Sad 2009 #198072Jackie
MemberKaks head uudist korraga: Taavi ja Koit! Super!
MemberLusikaga pulber suhu ja vedelikuga loputad alla. Hakka nüüd mingeid topsikuid veel määrima!
Jackie
MemberMida mõrudam, seda parem! Mõrudad teed on näiteks üle prahi!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(aga ma olengi ju imelik)Jackie
MemberPagaripoiste diabeetikute tort sisaldab 100g ainult 117kcal
MemberKõlab huvitavalt. Muna ja maks on toorel kujul?
Jackie
MemberTulemas on:
Pärnumaa I lahtised meistrivõistlused lamades surumises
9. Mai 2009.a. algusega kell 12.00 Kimberi Klubis Hospidali 3 Pärnu linn.
Registreerimine ja kaalumine algab kell 10.30.
Osavõtumaks 25 eek.
Ole kohal!
Jackie
MemberAlessandro võidab!
Membervastus medialis obliquus (ehk VMO) = keskmine reie pakslihase põikikiud
illiotibial band = reie sidekirme pingutaja
trochlear groove = liigesploki õnarus (?)
anteversion = ettekalle
subluxation and dislocation of patella = põlvekedra osanihestus ja nihestus
tendinitis = kõõlusepõletik
cruciate ligament = ristatiside
effusion = vedeliku kogunemine õõnsusesse vms
Ehk on nii…
aprill 24, 2009 at 8:14 e.l. in reply to: Toitumiskava kõrvalt ikka halvad toitumisharjumused #192850Jackie
MemberMagus tekitab magusaisu.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja mitte vähe!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused