Jackie
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Jackie
MemberJärelikult ei ole õige värk, kui “ei jõua” aastaid musutada ja romantikat teha. Megaarmas on vaadata, kuidas promenaadil aastates 60+ abielupaarid käest kinni jalutavad ja säravail silmil teineteisele otsa vaatavad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jackie
MemberNutta polnud seal küll nüüd midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jackie
MemberVihjeks võin öelda, et jrxi vanemad resideeruvad Pärnus.
juuni 9, 2009 at 5:18 e.l. in reply to: millise nimega jõusaale on Pärnu linnas ja kas peab tingimata maksama liitumise eest? #200999Jackie
MemberEks nüüd suvel ilusate ilmadega on saalides vähem rahavast ja seega pole harv juhus, mil uhkes üksinduses trenni teha saab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina kiidaks nii Kimberi klubi kui ka Tervisexi, kummaski ei ole liitumistasu. Seda enam, et nüüd suvel on mõlemas sooduspakkumised, mis ei tohiks üle jõu käia!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kimberis:
Suvel 1.06. kuni 31.08. võimalus külastada meie klubi kahe inimese sooduskaardiga. Kuni 20a. 700.- (350.- inimene) ja üle 20a. 800.-(400.-inimene).
Tervisexis:
“Sõlmi leping kolmeks suvekuuks (01.06 – 31.08.2009) ning meie garanteerime Sulle kuumaksu 650 krooni! Pakkumine kehtib vaid 3 suvekuu jooksul! (Paketid tulevad müüki alates 15.05.2009. Müüme kuni Jaanipäevani!)”
Jackie
MemberEi ole näiteks eriti mugav 50 kilosel naisel 25 kiloseid kettaid jalapressilt maha võtta.Word!
MV’s on näiteks suht tihti 50kg kettad peale jäetud. Vaesed naised (ja ka nõrgemad mehed)!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 5, 2009 at 7:55 e.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #200156Jackie
MemberMis on ühist Kaido Leesmannil ja sellel pildil?? Reklaam? Kasuta naist lisandite hoidjana?Tekkis sama küsimus
Jackie
MemberParem ärge seksige.http://www.elu24.ee/?id=128187

Ilus surm vast vähemalt
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 5, 2009 at 7:14 e.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #200136Jackie
MemberKas Kaido uus menüü ka avalikustatakse siis?
Jackie
MemberSamas…Kui mingi konkreetse mehega lapsi teha ei taha, miks temaga siis yleyldse vahekorras olla?Pakuks, et nauding on asja nimi

Aga sul, Aile, oli esimese korraga kohe pihtas ja põhjas? Karm tädi!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu arust küll lapsed kohe tulema ei peaks. Kirg on üks asi, tulevaste laste isa (kes nad ka üles kasvataks jne) valimine teine asi. Pigem nauditakse kaksi-olemist ja siis kui mõlemad valmis on, läheb lapseteoks. Kui ikka lapsi tahetakse, egas nad tulemata jää. Iseasi, millal nad tulevad
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õnneks olen mina oma panuse Eesti iibe tõstmisesse juba 5-10 kordselt andnud. Seega missioon täidetud
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jackie
Memberkas neid pille muidu müüakse lihtsalt apteegis käsiravimina või ikkagi retseptiga sest rasestumisvastased tabletid on ju tglt sterod, östrogeen???Ikka retseptiga. Mingid versioonid saab perearst välja kirjutada, muidu aga ikka günekoloog.
Aga noh, ikka see tavaline jutt ju
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen ise oma kümme aastat pille kasutanud, kuid pole veel ühtegi siin loetletud kõrvalmõju (ega ka pakendilehtedel olevaid) täheldanud. Rääkimata muudest riskiteguritest: süda korras, luud korras (pole elu sees ei murdu ega mõra olnud), veri korras, lihased täitsa olemas jne. Ja noh, olgem ausad, see vähi tekitamine ei hirmuta enam kedagi, sest vähki põhjustavad kümme astmes x muud ainet/tegurit kah.
Aga kui järglasi ei soovita, siis mina usaldaksin pille kõige rohkem (pluss igasugused süstid jne).

Jackie
MemberVõrkpallis sain parema käe pöidla pahupidi.
Karates sain varbad tagurpidi, vere välja ja tõmbasin vasema reie adduktor ära (teeb siiani venitustel valu).
Jõusaalis on iganädalane asi sinikad, aeg-ajalt teevad õlad valu, põlvedes kõhred läbi (ei tea, kas just jõusaali tagajärjel), pilt kah korra eest läinud (rauavaeguse ja liiga suure pingutuse tagajärjel) ja muu selline nipet-näpet.
Ptui, ptui, ptui, rohkem pole trennides õnneks midagi juhtunud, muidu aga piisavalt
Jackie
MemberVastu tulles foorumikülastajate soovidele, parandan ma ennast ja edaspidi hakkan kirjutama oma hobidest ja näitama pilte ja kõik on rahul ning kiidavad mind taevani.Vägev! Lõpuks ometi saame sust rohkem teada. Jään su blogi ootama
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
Jackie
MemberEi söö sinki juba paar aastat. Ja nüüd kästi üldse peekonit süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jackie
Membernärige palju nätsu..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah, siis saab kandilisema lõua
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
Jackie
MemberVäheste süsivesikute viga. Süsivesikud on aju toit, mul oli enne õiget toitumist sama probleem.Ise tarbin alla 100g süsivesikuid päevas (oma trenne ka just kergeks ei loe) ja ei ütleks küll, et mõtlemine aeglasem vms oleks. Pigem on väsimus see, mis juhtme kinni jooksutab. Eile oli hea näide, üritasin peale mitmeid ebakorrapäraseid öid mahjongi mängida ja kiirus ning tähelepanu ei olnud ikka need, mis kenasti puhanuna…
AutorPostitused