Jackie
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
august 1, 2009 at 2:44 p.l. in reply to: Joker.ee – Taavi KÄPP Koovit – masu lõpp on lähedal #210609
Jackie
Member(Kas artiklis tehtud pilt on photoshopiga tehtud või päris?)On sinuga muidu kõik korras, Charles?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jackie
MemberEi tea, kas see on mingi minu kiiks jälle, aga mina söön avokaadot (mida toorem ja kõvem, seda rohkem mulle meeldib) niisama pooliku koore seest lusikaga või järan lihtsalt toidu kõrvale. Imehea asi on, välja arvatud siis, kui ta pehme ja küps on
Jackie
MemberHoia FITid ikka tuleviku tarvis alles. Kui aktiivselt edasi sõna võtad, kasvab arv veelgi ja mingi aja pärast saad oma toidulisandite varusid täiendada, kui need otsas on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 29, 2009 at 8:41 e.l. in reply to: Peale 1-h tunnist aeroobset trenni millist toidulisandit(vähe rasva, vähe sysivesikuid) #209976Jackie
MemberPeale trenni on VAJA süsivesikuid ja kvaliteetseid valke. Pikema aeroobse trenni jooksul võid jub 40-60minutil hakata süsivesikutega joogipoolist manustama.Süsivesikuid peale lühemat trenni nüüd küll otseselt VAJA ei ole. Need saab kenasti glutamiiniga asendada, sest glutamiin hoiab lihaste glükogeenivarud täis. On väidetud, et 8g glutamiini tõstab lihasglükogeeni varustamist sama palju kui seda teeks 61g glükoosi. Nii et kes on süsivesikuvaesel dieedil, sel soovitaks peale trenni glutamiini manustada. Ülekaalulistel/rasvapõletajatel just eriti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jackie
MemberTesti järgi on skoor 1.92 ja lähimal mesomorfile. Peegel ütleb hetkel veel tegelikult endomorf
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jackie
MemberNo point on sama, et muudad oma keha “paremaks” mingi asja lisamisega naha/lihaste alla. Üks petmine ju kõik. Vähemalt minu silmis.
Jackie
MemberAmmu teada juba… aga ma ei kujuta, et see asi väga jätkusuutlik oleks:P Vbla üheöösuhteid tõmbad küll sellega, ent kaua sa ikka inimest petad ning mis ta sinust arvab kui teada saab?Mis sa naisest arvad, kui sa teada saad, et tal silikoonid on? Suht samasse auku teema ju, või mis?
MemberJackie
MemberKui kaua kestab 8. augustil kohtunike koolitus? Kas sealt saab ka koolitusmaterjalid?Ja kas materjale saaks ka saksa keeles (eeldan, et muidu on nad inglise keeles)?
MemberMulle sümpatiseerib oma kehaga kandidaat nr 2. Anne Hämäläinen.
Jackie
Memberväga hea reklaam. on näha kunstnikuannet ja loovust. Shokireklaam aitabki kõige paremini. võtame kasvõi 9 aasta taguse reklaami piiksuva kuvöösi enneagse lapsega, et koguda annetusi või siis mõnes riigis suitsupakkidele pandavad pildid “mädanenud” kopsudest. reklaami eesmärk ongi inimene reklaami vaatama saada ja seejärel sõnum anda. selliselt jääb sõnum pikemaks ajaks alateadvusesse püsima ja sa teed ostu tõenäoliselt varem. tubli töö fitnessi rahvas.Küsitlused suurriigis Saksamaal näitasid, et inimestel on “mädanevatest kopsudest” jumala poogen ja tossavad ikka edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 3, 2009 at 10:18 e.l. in reply to: Fitshop Centre, Paide kuulutab välja konkursi treener – konsultandi kohale #205333Jackie
MemberPole üldse paha pakkumine, oleks koht Pärnus, kandideeriks isegi
MemberMiski pole võimatu, sest kui on olemas rinna/lõua/tagumiku jne implantaadid, ju on ka sääre omad olemas. Kui loodus on kurejalad andnud, marss ilukirurgide juurde
MemberÕnne, jaksu ja vastupidamist ning et karmid trennid vilja kannaks!
AutorPostitused