Jackie
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Jackie
MemberKuskilt kõrvanurgast olen kuulnud et spagaadi tegemine/liiga kiiresti tegemine võib tekitada impotentsust?Ise väga ei usu….Endal paar cm veel spagaadist puudu.
Tule taevas appi!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma olen ka igasugu asju kuulnud, aga ega seepärast tasu kohe foorumit mõttetult risustama hakata.Jackie
MemberKas viimased postitajad tunnevad end ainult täna naisena või kogu aeg?

Küsimus oli suunatud naissoo esindajatele
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jackie
MemberErinevalt teistest tydrukutest, ei ole ma sunnitud v6istlema Eestis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kes neid sunnib?

Jackie
MemberNormaalne siis, mul üks hoiatus istub juba ligi 2,5 aastat ja 2 tükki u. 1,5 aastat (kokku 30%).
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teatud isiku pandud hoiatusi ei julge keegi kustutada, kuna see teatud isik pistab kohe möirgama… varem oli nii vähemalt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jackie
MemberReklaampilt/-plakat kubiseb juba õigekirjavigadest
“>Jackie
MemberEhk siis 25 kilo ja mitu korda ja mis on maksimum kilod, mis peal on olnud?25 kiloga ei ole küll viitsinud korduste peale suruda. Asi veniks liiga pikale nii. Hetkel on rinnatrennis tööseeriad 40-45 kiloga, rohkemaga ei ole teinud, sest muidu oleks ülejäänud rinnatrenn suht kesine. Maksimumi hetkel ei tea, kuid midagi üle 60 kilo on kunagi peal olnud küll, mis väikese abiga üles läinud.
Jackie
MemberKas see 199.- pakk ei olnud mitte sünnasoodukas ainult? Viide.
Jackie
MemberHind 100 krooni vähem (per pakk), kui Hera80 (küll aga pakk 100g kergem).Mis asi sul see 100 EEK vähem maksab? Ainult 50 EEK maitsega Hera kallim Fit Whey maitsega variandist ju

Huvi pärast online poe hinnavõrdlus:
Fit Whey maitsetu (pakk 700g, 229.-) kilo hind on 327 EEK
Fit Whey maitsega (pakk 700g, 249.-) kilo hind on 356 EEK
Hera80 maitsetu (pakk 800g, 255.-) kilo hind on 319 EEK
Hera80 maitsega (pakk 800g, 299.-) kilo hind on 374 EEK
Hera80 3+ pakki ostes (269.- tk) tuleb kilo hinnaks 336 EEK
Nii et kui nüüd võrrelda, siis Hera80 maitsetu variant on odavam kui Fit Whey maitsetu variant.
Ja kui oled pidev pulbri tarbija, siis tasub Hera80 mitu pakki osta (kasvõi mitme peale tellida) ja saad kilo hinna odavamalt kui Fit Wheyl.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jackie
MemberSIIN ju mingi osa olemas
Jackie
Membersiin keegi kommis, et sõi just lõunaks vms, 2000 kalorit, palju õnne! Ma küsin et milleks? Arvad, et kasvad niimoodi ennast täis toppides kiiremini, saad äkki tugevamaks kiiremini? Essugi, peagi lohiseb tagumik mööda maad järgi ja põsed on nagu amstril. Tevislikust organismi seisundist on aga asi väga kaugel.Siinkohal meenub üks saade, kus näidati üht meest, kes pidi meeletuid koguseid ära sööma, et kaal üldse säiliks. Kahjuks kaloraaži ei mäleta, aga see oli väga-väga suur ja pani imestama (muidugi mitte Phelpsi kaloraaž
Jackie
MemberNeed ei sobinud. Asjaosalised käisid vaatasid isiklikult üle.
Jackie
MemberKraanivesi tööl, kodus, trennis ja puhkehetkel. Vahel Värskat ka
MemberTäitsa huvitaks, et mis pudrumägesid ja piimajõgesid kokku lubati…
MemberNiiet naistele siis ikkagi meeldib “lihaseline kehaehitus”, või vähemalt üheks õhtuks nautida / ära kasutada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga ma kohe saan valusalt vasta näppe ka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis siin ikka vastu näppe anda. Ühele ema, teisele tütar
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sümboolse tasu eest, nii vist ei saa kedagi esinema.No üle tuhande krooni ei raatsita maksta. Peaks piisavalt sümboolne olema ju.
AutorPostitused