Jackie
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Jackie
MemberSee ei loe, et eramaa. Omavalitsuse territooriumil on see nii või naa ja iga ürituse korraldamiseks on oma kord! Pärnu avalike ürituste korraldamise kord on näiteks siin ära toodud: http://www.parnu.ee/index.php?id=1587
Jackie
MemberElaril nagu naksti 340 kg kirjas tõmbes
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jackie
MemberSurumisel jäi Elarile 215 kg. Kolmas katse 220 ebaõnnestus
Jackie
MemberElaril esimene katse kükis (340 kg) ebaõnnestus. Jäi alla.
Teine katse (340) õnnestus!
Kolmas katse 355 kg tehtud!
Surumises algraskuseks 215 kg ja kahjuks ei jõudnud poole pealt üles suruda.
Teisel katsel läks 215 kg üles!
Jackie
MemberHuvitav oli jälgida, kui vaid stream parem oleks olnud.
Õnnitlused Margus!
Jackie
MemberMargusel jäi algraskus 220 kg
Jackie
Member230 esimesel katsel ei õnnestunud, pilti kahjuks ei näe.
Jackie
MemberKuidas Vanessa pikkade sõitudega lepib? Või on juba ära harjunud?
Jackie
MemberVärsked emad ja tulevased emad, kuidas teil lood on?
Enda kogemusest võin öelda, et kui vaadata, mida suhu pistad ja end piisavat liigutad, siis ei jää ükski raseduse lisakilo külge. Raseduse viimasetel päevadel näitas kaal, et mul on lisandunud 15 kilo, kuid nädal peale sünnitust olin taas algkaalus. Ja nüüd, mil laps on 1a 8k on lisaks veel 5 kg läinud.
Nii et paljuski enda teha, palju sul peale jääb või maha läheb
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jackie
MemberSa oled selle söögiteema endale liiga suureks mõelnud.
??:”>Mina ja minu mees sööme erinevaid sööke (isegi kui samal ajal koos laua taga istume) ja pole mingit probleemi sellest tulnud. Kui oma toitumiskavast kinni pidasin, siis oli mul täiesti ükskõik, mida mees sõi ja vastupidi. Toiduplaanid pole meie kooselu ajal kordagi kattunud. Ainult vahest harva, kui olen kokkamislainel, siis sööb terve pere üht ja sama. Muidu aga teeb igaüks oma söögid enamasti ise, lapse söögi teen muidugimõista mina. Aga laps tahab nii või naa ikka seda, mis teistel taldriku peal, sest see on ju alati parem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jackie
MemberÕnne ja jaksu!
Jackie
MemberÕnne ja tervist!
Jackie
MemberSel nädalal Terevisiooni köögis üllatuskokk – toitumisnõustaja Margus Silbaum, 26 kordne Eesti meister ja maailma tipptegija jõutõstmises, kes omaenda peas leiutatud ja aretatud toitumisteadusega aitab täna paremate tulemusteni selliseid kuulsaid sporditippe nagu Märt Israel, Andres Raja, Margit Rüütel jne.
Kordussaated tulevad siia: http://etv.err.ee/ar…ing=terevisioon
november 20, 2011 at 6:11 p.l. in reply to: IFBB World Classic 2011: Eesti mäekõrgune võit kinnitatud! #300715Jackie
MemberLihtsalt võimas, Taavi! Ja teised olid ka loomulikult tublid!
november 20, 2011 at 9:45 e.l. in reply to: IFBB World Classic 2011: Eesti mäekõrgune võit kinnitatud! #301795Jackie
MemberKahjuks ei saa ise täna kohale tulla, sest väikemees on haige. Kuid elan arvuti vahendusel meie esindusele kindlasti kaasa!
Andke oma parim laval, et ka Eestile mõni medal kaela pandaks!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused