Jackie
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Jackie
MemberJa minu poolt tänaseks ilusat õhtut
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hääletan: Erkko
Jackie
MemberKolm meest pole üldse veel sõna võtnud:
kimmel
Andrek
Laur L
Jackie
MemberVeel ei ole hilja ümber mõelda! Kõrvaldagem fake arst Erkko! Kui ta oleks tegelikult ka arst, siis ta ei ütleks seda välja, kuna langeks kohe maffia tule alla, sest arst on mafiale ohtlik. Ja kuna Erkko on varem seda mängu mänginud, siis ta teab seda väga hästi.Su jutul on iva! Hakka või kah oma otsust muutma
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jackie
MemberTsiteerin:
On esimene päev – päev kestab kuni 23.12 kell 10:00 või seni kuni kõik külaelanikud on foorumis oma hääle andnud.Jackie
MemberÜks märkus hõhõhõhõõõõOn ju öeldud, et parim kaitse on rünnak eks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Esimesed ründajad olid alessandro ja Jackie….
Hmm…..
Sest me olime ainsad inimesed online sel hetkel, kui mäng algas. Keegi peab ju alustama! Ja mis teha, kui puhkus on ja aega koristamise, kokkamise ja pesu pesemise kõrvalt liiga palju üle. Kellelgi tatraputru maksakastmega?
MemberNo me peame kellegi ju välja valima, for God’s sake!
Jackie
MemberAga võib-olla tahab keegi, kes kunagi võistelnud ei ole, või ei ole lihtsalt häid tulemusi saavutanud, end nüüd teostama hakata ja seda just keelatud tegevusega, et ruttu kuulsust saada? Kas niipidi ei võiks asjale läheneda?
MemberMitte isiklikud. Võistlustel saadud head kohad.Ja millistel võistlustel? MM, EM, EMV, maakondlikud jne? Ja ükskõik mis alal?
MemberKellel on kõige suuremad ja paremad saavutused ???Saavutused milles?
Memberemmimehe esimene postitus oli kuidagi täpne, ilma kahtlusteta, et võib vale inimese hukka mõista….Ta nagu teaks, kes on maffia ja kes mitte, tõmbame selle raibe oksa:D
hääletan:emmimees
Samahästi oli alessi esimene postitus kohe kindla nimega ja minu postitus samuti. Nii et see ei ole näitaja!
Hmm, ja kui vaadata, mida “smack” tähendab (vastus: heroiin), siis võiksid sina vabalt meil sterodega smugeldaja olla, kuna sul peaks see teema juba käpas olema
MemberAga ootame ära, mida teised külamehed (kimmel, Erkko, Martti K., Andrek, Laur L, taivox, renku ja smack) räägivad ja keda nemad kahtlustavad!
Jackie
MemberSinu nimes on sidekriips, mis on eriti kahtlane
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja ära käpsloki unusta!!!
Jackie
MemberNii rikas ma nüüd ka ei ole. Aga pange tähele, kuidas Jackie “e” tähte kaitseb, tal on ju endal ka nimes “e” täht – kusjuures viimane täht! Kahtlane värk.Kaitsen ma jee, sest ma ju mainisingi, et kaheksal nimel on e-täht sees. Pealegi, minu nime häälduses [džäki] ei ole mingit e-d, nii et suht kama sellest tähest. Olgu siin või Meeme Mee!
MemberPoolakas on tuvastatud väikese guugeldamise teel: Andrek on meil poolakas. Tõestus on SIIN
Jackie
MemberKäed pange raudu ainult juhul, kui leiate plätusid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Igatahes, minul on 2 plätuvenna kandidaati hetkel – emmimees ja Erkko. Mõlemad on “e” tähega. Ok, tegelikult on 1 kandidaat veel, aga teda ma hetkel ei nimeta.
E-tähe järgi ei saa võtta, sest kaheteistkümnest nimest kaheksal on e-täht sees, kaasa arvatud sinu nimes… Seega võid sina ka vabalt plätumees olla. Sul on järsku ühekordsed plätud? Alati peale kasutamist viskad ära nagu haigla sinised sussid
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused