Jackie
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaanuar 12, 2010 at 7:23 p.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249268
Jackie
MemberEt te ka jaksate sõdida.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jackie
MemberEnnemuiste lasin mina sadulsepal oma rihma parandada või neete juurde lüüa… Otsi mõni sadulsepp üles.
Jackie
MemberMõne treeneri litsents tuleks küll peatada.Tsitaat õhtulehest: Eva Ottasel on EFTE (Estonian Fitness Trainer Education) fitnessi baaskursuse tunnistus, Les Mills BodyPumpi ja Les Mills BodyBalance’i litsentsid. Peeter Karaskil on aga EKFLi fitnessi-treeneri tunnistus ja Les Mills BodyPumpi litsents.
Tekib küsimus, millal Karask selle EKFL’i tunnistuse üldse sai, sest EOK lehel teda kehtivate tunnistustega treenerite nimekirjas ei ole. Järelikult aegunud? Ja nagu näha, siis Ottasel on ainult fitnessi BAASkursuse tunnistus, mille maht on kokku 32 h + 8 h iseseisvat tööd ja selle kursuse läbimine on eelduseks treenerikursustel osalemiseks. Seega ta ei olegi veel fitnessi treener.
Kas mitte pole õigus tegutseda treenerina ainult neil, kes on läbinud alaliitude kutsekomisjonide poolt aksepteeritud koolitused, sooritanud eksamid ning omandanud EOK ja Kutsekoja poolt väljaantud kutsetunnistuse? Seega peaksid nad ka EOK treenerite registris kirjas olema? Kuid kummagi nime seal ei esine…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seega ei saagi mingit litsentsi ära võtta ju. 
(Vabandan, kui millestki valesti aru olen saanud)
jaanuar 7, 2010 at 3:14 p.l. in reply to: Võida personaalne treening koos Marek Kalmusega!!! #247849Jackie
MemberMis see tähendab??? Ma tahtsin küsida, et kui inimene ei käi kusagil saalis, kas siis tuleb kusagile aeg kinni panna, et saaks selle trenni härra Kalmusega teha?No kui Marek on nõus minuga juba rasedate võimlemisse kaasa tulema, eks ta ole nõus siis ka selle trenni ükskõik kus läbi viima. Kasvõi kellegi koduses ise meisterdatud saalis. Sest “klient” määrab trenn, nagu ma aru sain… lähed taga kasvõi keplema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 7, 2010 at 1:52 p.l. in reply to: Võida personaalne treening koos Marek Kalmusega!!! #247823Jackie
MemberKõik mis kuulub sulle, sinu õigus sellega ju teha mis tahad. Miks peaks sellega teisiti olema? Ära liigapalju ette muretse, tekivad hallid juuksed ja kortsud enneaegselt.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei muretsegi, tahtsin lihtsalt teada, kas on võimalik. Kui võimalik ei oleks olnud, siis poleks mul mõtet sõnumit saatagi, kuna ise ei saaks sinuga korralikku trenni teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 7, 2010 at 1:07 p.l. in reply to: Võida personaalne treening koos Marek Kalmusega!!! #247812Jackie
MemberPole midagi lihtsamat, saadad SMS-i numbrile 1311 märksõnaks TXT BONSUNA ja sa osaled loosimisel kus võid võita treeningu B-H&K-ga isiklikult.Vabandan oma võhiklikkust, kuid mis see B-H&K on? B oleks Bonsuna, aga edasi?
Ja oletame, et ma võidan selle treeningu, kas selle saab siis ka nö. kellelegi edasi kinkida?
Jackie
MemberKas sa psühholoogi/psühhiaatri jutul oled käinud? Soovitaks nende juures enne ära käia, kui ise mingit lisakeemiat taas sisse ajama hakkad. Meeleolu tõstmise vajadus ja motivatsioonipuudus on siiski märgid sellest, et ajukeemias midagi ei klapi…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jackie
Member1kg kehmassi kohta 2g valku ja juustu asemel võiks süüa kodujuustu või kohupiima, sest juustus on ka palju rasva.Juku juustul pole häda ühti: 100g sisaldab ainult 10g rasva ja valku tervelt 40g
MemberItaallannad on suht heas vormis pikka aega, prantslannad samuti.Ja itaallaste puhul seda kõike tänu pastale, riisile, pizzale, lasanjele, polentale, juustule, salaamile, tiramisule, megaheale jäätisele, veinile ja loomulikult oliivõlile, millest suurem osa sööke neil läbi käib
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
MemberКУРС ОБЩИХ СПОРТИВНЫХ ЗНАНИЙ ТРЕНЕРА Ι УРОВНЯ 29.–31. января 2010 г.
Курсы тренеров II и III уровня на русском языке будут проведены Тартуским Университетем в Таллине соответственно в марте и мае месяце 2010 года.
Jackie
MemberEnne akrüüli panekut soovitaks sul foorumites surfata ja lugeda, mis su enda küüntest alles jääb…
Viimast korda, kui maniküüris käisin, tulid meil jutuks erinevad kunstküüned ja minu maniküür ei soovita ühelegi oma kliendile kunstküüsi, sest nad kõik rikuvad küüne oma pinda ja kasvu ja loovad suurepärase pinna küüneseene jne levikuks. Kui sul on aga haprad küüned, siis näe vaeva nende ravimise ja kasvatamisega, mitte ära lase kunstküüsi panna, et oma küüsi veelgi nõrgemaks teha. Minu sõbralik soovitus kõigest
MemberOleneb tõesti traumatoloog-ortopeedist. Sest mina hiljuti käisin Pärnus ja sealt üldse mingit abi ei saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aastaid tagasi suunas spordiarst mind edasi ortopeedi juurde. Käisin Villa Medicas dr. Fred Veberi jutul. Kuna välisel vaatlusel-katsumisel midagi ei selgunud, siis tehti artroskoopia ja saimegi minu põlvevalude põhjuse teada. Saatekirjaga oli esmane visiiditasu 50 EEK.
Jackie
MemberAlessil ei ole täna sünnipäev. Tal oli ära juba
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jackie
MemberMa olen Jackies pettunud. Vahetas oma ilusad roosad ketsid plätude vastu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Need roosad ketsid on mul võistluste jaoks ja seisavad kenasti kapis ootel. Plätudes ju võistelda ei tohi, seega vabal ajal käin plätudes
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jackie
MemberSeda kaitset poleks vaja olnud jah, kuna 1 hääl, mis mul oli, ei mõjutanud midagi, aga võis tõesti väikse kahtluse äratada.Ömm, see ei olnud mõeldud kaitsena, vaid see oli lihtsalt minu loogika tulem. Oleks renku asemel keegi teine olnud, keda nati tean, siis oleks vast samasugune loogika järgnenud…
Aga taivoxi puhul sisetunne mind siiski ei petnud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused