Jackie
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Jackie
MemberÕnne meie poistele, kes võitsid!
Jackie
MemberKas vahest pisut nalja tõsisema jutu sekka ei või teha v? Ma võin ka sinu postitusest suvaliste kohtade pealt mingied lauseid välja võtta ning öelda, et sa oled jumala labidas ju?Tundub, sa pole eriti vana aga sinu jutust loeks välja,et oled pisut nagu kibestunud vanamutt
Vaidleks kurjale kibestunud tädi Jackiele vastu aga pole mõtet nagunii kustutab kommentaari ära

Sa olid nüüd ideaalne näide sellest, kuidas inimesed reageerivad, kui neile veidi halvemini öelda. Selleks tegin ka selle provokatiivse postituse ennist.
Nüüd kasuta loogikat ja järelda, mida need inimesed tundma peaksid, kellele JUST SINA tainas jne öelnud oled….
Loodan, et sulle jõuab kohale… kui ei jõua, siis pole suga tõesti enam midagi peale hakata
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jackie
MemberHea oleks kui saaks tagasisidet postituste kohta mis on ära kustutatud. Põhjus vms. miks post on ära kustutatud jne. Alessandro puhul on tegemist vist täieliku pedandiga kes kustutab kõik ära mis vähegi ei meeldi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Näiteks kasutasin sõna tainas ühe inimese kohta ja kohe tõstis hoiatustaset ning kustutas kommentaari. Ega ma kedagi p***e ei saatnud ju võiks vähe mõistlikum olla ma saan aru, et Alessandrol võibolla elab ennast siin veits välja aga võiks ikkagi vähe mõistlikum olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kuupäev sellel teemal veid vana aga ikkagi ehk keegi näeb/võtab kuulda!
Noh, kui su postitusi vaadata, siis eriline ajuhiiglane sa nüüd küll ei ole. Võiksid veidi kirkam kriit karbis olla, kui enne postitamist viis korda sisse-välja hingad ja selle üle mõtled, kas on vaja teisi “tainaks” nimetada või neile Chappit soovitada… Sest no olgem ausad, 21-aastane noormees võiks end ka vastavalt oma vanusele ülal pidada. Või jäi sul mõni arenguetapp vahele?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(ära sa jumala eest nüüd ainult solvu/vihasta, sest ma ei ole sind ju p***e saatnud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Jackie
MemberKui keegi saksa keelt oskab siis võiks tõlkida. Aga neil toote tutvustuses selline jutt:Zubereitung:
1 Portion S55 = 4 Esslöffel (43g) des S55-Pulvers in 200 ml Wasser zügig im Mix & Drinkshaker zubereiten
Järeldan, et see tegemise õpetus ja ühe poortsjoni jaoks läheb 43g pulbrit. See vähe loogilisem jutt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selleks pole saksa keelt vaja osatagi…. 1 portsion S55 jooki = 43g pulbrit 200ml vees.
Sest portsion ja g ja ml on nii saksa kui eesti keeles samad asjad.
See teema on täielik müstika, sest kui klõpsata Fitshopi lingile, on seal ju joogi valmistamise õpetus olemas!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga noh, vähemalt juttu jätkub kauemaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jackie
MemberAlessile palju õnne võidu puhul
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jackie
MemberKohe näha,etlugupeetud trenni-soovitajad pole ise kunagi paksud olnud,muidu ei laseks nad end nii ära pettaNii päris üldistada ei tasuks… Sest eks inimesele ole psühholoogiliselt kergem rohkem trenni teha kui et vähem süüa.
(Vähemalt minu puhul kehtib see “seadus” ja võtsin omal ajal 16kg just karmi trenniga alla… toitumist teatud põhjustel väga ei piiranudki)
Jackie
MemberIkka topsikud kaasa, sest muidu jääks ju nälga. Hetkel kaks söögikorda kaasas (peamiselt kohupiim+jogurt igasugu lisanditega), varsti tuleb kolm-neli võtta, sest tööpäevad lähevad pikemaks.
Jackie
Memberfeivöritsidesse lisatud!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 5, 2010 at 8:24 e.l. in reply to: Asjalikuma postitaja auhinnale Gain Bolic 6000 võitis .. #254184Jackie
MemberEt siis jõuate end pühapäeva keskööks esimeseks veel spämmida
MemberEesti keele süntesaator, kus tuleb sisestada sõna ja valida, millist grammatilist vormi soovid.
Jackie
Membersai siin mõni aeg tagasi seda 50centi asja arutatud….Ja see teema on täitsa olemas ju…
MemberPS. miks mu postitused maha võetakse – ei ropenda eg kirjuta rumalusi ju
Mis postitused sul kadunud on? Ma küll ei näe, et lähiajal sinu postitusi kustutatud oleks…
Member… Tegelikult ma tahaks südamest vabandada, et vedasin nii paljusid alt.…Nüüd jälle olen viimasel ajal mõelnud, et äkki prooviks uuesti, et aeg oleks kõhnaks saada. Varsti 12klass ja lõpetamine. Nii ilus oleks, kui oleks liibuv kleit ja sale keha. Aga ma arvan, et mul pole jälle piisavalt iseloomu. Ma kardan muutusi oma elus, kardan, et äkki ma ei saa hakkama. Ma ei ole kunagi peaaegu midagi oma elus lõpuni teinud. Kohe, kui on raske, annan alla, kui kurb ka see oleks. Mul oleks vaja kedagi, kes sõimaks ja sunniks mind trenni tegema, kedagi keda huvitaks kuidas mul läheb. Vanematele ma loota ei saa ja siukseid sõpru mul ei ole.
Ärge palun pikka viha pidage mu vastu.
Päikest.
Meid sa alt vedanud ei ole. Ainuke, keda sa alt vead, oled SINA ISE, kuna see on SINU keha, mida sa muuta tahad! Ja kui sa juba hetkel sisendad endale, et sa ei saa hakkama, siis sa ei saagi hakkama! Ja ära leia igale siinsele abipakkumisele vabandust, miks sulle midagi jälle ei sobi (a la teised on liiga peenikesed, et nendega koos trenni teha…. ise tahad ju ka saledaks saada!!!).
Üldiselt soovitaks sul psühholoogi jutule minna, et sellest alaväärsuskompleksist lahti saada. Tundub, et sa ise ei suuda oma mõtlemist nii palju muuta, et sellest lihtsalt üle olla. Ja usu mind, spetsialistid teevad imesid ning panevad ka sind lõpuks normaalselt mõtlema. Siis ei peaks trennis käimine sulle enam raskusi valmistama (vähemalt naermise, kommenteerimise ja muu taolise koha pealt) ja 12. klassi lõpuks oled soovitud figuuriga (kui sul endal siis muidugi püsivust toidu- ja trenniplaanist kinnipidamisel jätkub).
Selle asemel, et siin “nutmas” käia, võta end käsile. Sest sina ise oled hetkel ainuke inimene siin maamuna peal, kes midagi sinu keha suhtes muuta saab. Teiste arvamus peaks sulle ükskõik olema, sest oled juba täiskasvanud naine. Ära käitu noore pubekana, et end kommentaaridest häirida lased!
Ja pealegi… 168cm ja 80kg ei ole midagi nii hull, et seda nii jubedalt häbenema peaks. Olen ise sinust ainult 3 cm pikem ja kaalun umbes sama palju. Ei ütleks küll, et ma PAKS oleks, pigem mõnusalt naiselik
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See 80kg ei anna mingit põhjust enda haletsemiseks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 3, 2010 at 2:59 p.l. in reply to: Asjalikuma postitaja auhinnale Gain Bolic 6000 võitis .. #253711Jackie
MemberSealt võiks vabalt pooled nimed maha võtta, kui postituste sisu lugeda…
Jackie
MemberOskab keegi öelda kas ja millises Pärnu koolis saaksid gümnaasiumi varemlõpetanud riigieksamite konsultatsioone?Pärnu Täiskasvanute Gümnaasiumis peaks eksternina selline võimalus olemas olema küll. Meil suht tihti teevad varem lõpetanud riigieksameid ainult. Kuid ma ei tea, kas enam saab, sest riigieksamitele registreerimise tähtaeg on möödas (25. jaanuar) ja sellega nimekirjad suletud.
Soovitan sul siiski kohale tulla ja meie õppenõustajaga (Andra Mere) rääkida. Või siis helista talle (tel. 666 1946) ja küsi täpsemalt üle, et kas ainult konsultatsioonidesse võetakse.
Mis eksamit plaanis teha on muidu?
AutorPostitused