Skip to main content

JackDaniels

Forum Replies Created

Viewing 4 posts - 16 through 19 (of 19 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Rinnalihaste ebaühtlane areng #103521
    JackDaniels
    Member

ka sama probleem, vasak pool suurem…eriti jama on see et kohvitassi ei saa rinnale panna kuna kipub külili minema. Meestel ei ole aga igal naisel on üks rind natukene suurem kui teine, vean kihla et enamus teist ei teadnud seda

in reply to: Rate.ee #102975
    JackDaniels
    Member

rate.ee on väga hea! paned oma pildi ülesse ja naised leiavad sinu, tavaelus siiski suht vähesed naised julgevad olla aktiivsemaks pooleks, rates vastupidi. kui oled vaba ja vallaline siis pole kunagi naisi liiga palju ja see et suhe saab alguse netist, so what? mida rohkem naisi seda parem. rate´ist saad palju kiiremini naisi kui baaridest ja klubidest, või oled nii kõva vend et suhtled yheõhtuga klubis paarikymne naisega ( tel nrd jne ) ? mina ei ole

in reply to: Sain sellise kava?!?! #97003
    JackDaniels
    Member

Täna juhtus selline asi, et minu juurde tuli Eesti Jõutõste Liidu president ja küsis kas sina oled see tuntud Pärnu kulturistist treener kelle tehtud kava siin kirutakse. Kuna mina see ei ole siis paluksin, et sa avaldaksid selle treeneri nime või kui ei taha siis ära parem üldse maini kust ta on. Iga treener peab vastutama oma tehtud kavade eest ja ma ei tahaks, et teiste treenerite maine kellegi teise pärast saaks kahjustatud. Tänan tähelepanu eest. Jõudu! :ph34r:

:eek:

in reply to: Rõhk rinnal, treeningkava muutmine ok? #96944
    JackDaniels
    Member

@ maximus

Jah see on üldfüüsilise konditsiooni parandamise kava, kõik toimib lihased arenevad aga rinnalihased võix teistest rohkem areneda, seega mõtlesin et kui rinnale rohkem teha areneb rind rohkem. Tunnen et on aeg rinnale rohkem rõhku panna aga selleks pole vaja ju ylejäänud kava muuta.

@gmaster

treenin rohkem aga rohkem arenema ei hakka? mida rohkem rinnal puhata lasen seda paremini areneb? :ph34r: jätan rinna treenimise yldse ära ja areneb nii mis myhin? :eek:

@inside14

juba teen nii

Viewing 4 posts - 16 through 19 (of 19 total)