jaanussoome
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaanussoome
MemberAitäh väga sisuka vastuse eest, tundub et sain oma vastuse
jaanussoome
MemberKindlalt Alex E. Raus!
jaanussoome
MemberEi tea , väga ilusad naised minu arust. Armu või ära
jaanussoome
MemberMina julgen väita et tasub ära väike lõunauinak , minule annab see trenniks jõudu rohkem. Soovitan soojalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanussoome
MemberTere kiire küsimus ,et mis oleks parimad toidud just enne rasket jõu trenni süüa?
aitäh
jaanussoome
Membertänud asjalike vastuste eest … sain targemaks , eriti see artikkel mis soovitati … on väga hea meel ,et on inimesi kes on nõus sõna sekka öelma teiste hüvanguks oma enda väärtuslikust ajast. aitäh…
jaanussoome
Memberaitäh navigaator , väga sisukas vastus, kui ehk viitsid räägi täpsemalt mis toitu tarbisid. Olen täpsemalt samal arusaamal sinuga. Muide teen ise ka jõutõstmist.
jaanussoome
MemberVäga suured tänud teile kõigile , sain palju abi ja tahtejõudu. Muide olen 75kg , olen varem treeninud 2,5a. Hetkel on suht korralik kuus pakk kõhul kuid olen nõus selle loovutama saamaks suuremaks.
jaanussoome
MemberOkei , vabandan… Plaanis on just kiirelt juurde võtta rohkelt kilosid. Olen mõelnud peale massi kogumist teha dieet vms. Nö tahan teha tooriku mida hiljem nö. puhast lihast vormima… Või mis teie välja pakute.
jaanussoome
Memberaitäh timo ….. ma soovikisin umbes nii poole kuni aastaga .. kui võimaik
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanussoome
MemberEinoh selge see et käin jõusaalis ka ju …. 3 korda nädalas …
jaanussoome
Memberjahm , aitäh veelkord. Et jah põhimõte mul ikka see , et tahan rasva protsenti alla poole saada ilma dieedita . Muidu tegelen 3 nädalas ikka jõusaaliga ka.
jaanussoome
Memberolen ka tavaliselt teinud ikka nii 12-15 kordust, aga ma pole kunagi rahul oma säärtega…. et mõtlesin et kui suuremaks ei kasva sääred et ehk sis reljeefi tuleks
… ei oska öelda kas on normaalne olen 73kg tüüp ja pikkust on 180cm ning sääreümbermõõt on 40cmjaanussoome
Memberkuidas mõjub säärele kui teha rohkem kui nt 15… nii umbes 30 kordust ? kas see vasvatab üldse säärt? või vastupidi kui teha vähem kui 10 kordust kuidas aitab?
jaanussoome
Membervbh tõesti … ma pole siiani kasutanud toidulisandeid, kui tõesti neid võtta ehk tuleb odavam …. aag kus kohast sa selle Fit Whey endale sebisid ja sellise hinnaga?
-
AutorPostitused