jaanus1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaanus1
MemberMul on küsimus, miks tee sellist asja fännate? Kõht oli mehel nagu rasedal naisel, tehnika harjutustel nagu mingil jõmmil või rullnokkal. Näidake parem midagi intelligentset. Arvamus. Punkt.
jaanus1
MemberHuvitaks mindki, kuidas Ott põhjendab seda loomsete rasvade teemat. Kulturismi ringkonna liidri sõnu võivad puhta kullana pähe võtta ka tava treenijad ..
veebruar 26, 2008 at 8:58 e.l. in reply to: TEGIJATE TREENING: Katariina Takkinen – rind ja biitseps #142540jaanus1
MemberHea video! Illustreerib vahet kahe naise vahel. Kuskil siin oli küsitlus ka , et milised naised jõusaalis meeldivad. Video on vastuseks. Soomlanna tüüpi meeldivad, selle teise tüüpi üldse ei meeldi. Treening iseenesest äärmiselt primitiivne ja tavaline, aga õnneks teeb ka joogat lisaks.
jaanus1
MemberCV kohustuslikuks tõepoolest! Juba ammu küsisin Fredilt, seni ei ole vastust saanud kahjuks… http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=15087
jaanus1
MemberAga jrx, milliseid sina soovitad?
jaanus1
MemberSeda kindlasti. Aga ühepoolsed ei ole vist nii turvalised? Kuidas alumiste hammaste kaitsmisega lood on? Äkki keegi natuke valgustaks seda poolt, et mis ja kuidas.
jaanus1
MemberAga kummad paremad on? Ühe või kahepoolsed?
jaanus1
Member@jrx – mitu korda nädalas tegid HIIT’i? Ja sa tegid ergomeetril? Kas tunde järgi või pulsi järgi?
jaanus1
MemberSalme jääb väikseks, rahvas ei mahtunud ära!! Järgmine aasta kui Kalmus ka veel platsis, siis võikite suuremas kohas korraldada! Aga vägev show oli! Jõudu!
jaanus1
MemberOldman, äkki seletad asja lahti.
jaanus1
MemberTere, teen jõusaalis ringtreeningut ( kordusi umbes 15, 2-3 ringi) maksimaalselt ei pinguta, pulssi üle 135e ei lase, ning alla 100 ka mitte. Seda 2 korda nädalas + 3 x nädalas 60 min 110-135 pulsiga velotrenazööril. Eesmärk KAALUkaotus, ei huvita kas väheneb ka lihasmass või mitte. Küsimus – mida pärast trenni süüa? Ma ei ole süsivesikuid ega valke võtnud peale trenni, sest trenni eesmärk ju energiat kulutada ja ma ei saa aru miks siis seda tagasi süüa kohe (ja veel just süsivesikuid), valkude söömisest saan aru. Osad treenerid ütlevad, et taastumiseks vaja, aga no millest ma taastun??? Trennid on ju aeroobsel foonil ja nö. kerged. Pigem söön 1-1,5 h pärast valke ja süsisid 1:1, ja nati rasva ja seda kõike täisväärtuslikust toidust, kana ja tatar nt. Kuidas kommenteeriksite.
jaanus1
MemberSee on jah väga tore raamatu ja arsti jutt, aga kuidas lood siis jõusaaliga (trenn 1h), mida enne, ajal ja pärast? Kui kaua enne trenni ei söö, kas vahetult või tund enne? Kas kohe pärast trenni või veidi hiljem? Kui palju tohin pingutada?
jaanus1
MemberMida siis saalis teha võiksin ja kuda oleks toitumisega?? Ootaksin ka hr. Antsoni arvamust. Oleksin abi eest tänulik, sest jõusaal on huvitama hakanud.
jaanus1
MemberI tüüp
jaanus1
MemberSellest ma ennem siin kirjutasin ka, et näiteks muc on minuarust liiga kinni oma toitumises. Oma külmpressoliiviõlid jne. Sellised noored peaks sööma kapsast hakklihaga, makarone, grillkana, kotlette jne jne. Ja võistelema võiks minna kuskil 20-21 tuuri, nii et 17 aastastel ma ei soovitaks aega dieetidele raisata, sest selles eas kasvatakse meeletult ka sousti pealt!!!
-
AutorPostitused