Skip to main content

-Jaanus-

Forum Replies Created

Viewing 14 posts - 16 through 29 (of 29 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Piim enne trenni #61245
    -Jaanus-
    Member

olen kuulnud et jaanuse treener kord pörutada saand
    in reply to: autojuhiluba #61217
    -Jaanus-
    Member

Ega vahet pole mida sa seal Soomes teed, Eestis tehtud lubadega võid sa seal ikka sõita, nii kaua kuni sul nendel kehtivus on..

in reply to: Hommikune valgusheik #61222
    -Jaanus-
    Member

Tekkis küsimus: mis asi on tervisemuna?

in reply to: Hommikune valgusheik #41698
    -Jaanus-
    Member

No näiteks

Hommikul: Kaerahelbepuder (ma ei kujuta ette palju mul kaera helbeid läheb ühe korra jaoks, oletan, et mingi 50-80 g (100g kohta 14gvalku, 56g süsivesikuid, 6,7 g rasva) + u 150 ml piima) + 250 ml piima (2,5%)

Vahepalaks 125 g rasvatut kohupiima (100g kohta valke 18 g, süsivesikuid 1,5g ja rasvu 0,5g)

Lõunaks: Servekesed u 100g (valku 13,1 g, süsivesikuid 76,8 g, rasvu 1,8g) + lisan veel ühe supilusika täie toiduõli ja u 50g seakarbonaati (koostise andmed puuduvad) + 250 ml piima

U 45 min enne trenni: 10-15g valgupulbrit (80%) + 30g glükoosi

Pärast trenni: 60g glükoosi ja 30g valgupulbrit.

Õhtul: Kolm keskmise suurusega kartulit (ma jällegi ei oska pakkuda kui palju need kaaluvad, umbes 200-300g vast) + 2 muna + 250 ml piima (Kartulid ja munad on praetud ehk sinna lisandub toiduõli kogus ka mõned kümned milliliitrid vist)

Lisaks peaks mul päeva peale u 70-80 g leiba ka minema (100g kohta 7,7g valku, 51,2g süsivesikuid ja rasvu 1,6g)

Õhtul joon veel ühe tassi (250 ml) keefirit kaerakliidega + 125g kohupiima.

Ise kaalun u 82-83 kg

Arvutused on väga ligikaudsed kuna ma ei ole kogustes kindel.

Aga umbes tuleks nii: valke u 165g

Süsivesikuid u 370g

Rasvu u 100g

in reply to: Hommikune valgusheik #42296
    -Jaanus-
    Member

Asi oligi pigem selles, et tahtsin teada, kas on mõtet võtta seda hommikust valgusheiki.

To Joker: Ega ma ei võtagi kõikidel nendel kordadel, mis ma üles loetlesin, läheks veidi kalliks, lihtsalt kui kehakaalu järgi arvestada, siis peaksin ma päevas oma 170-180 gr valku saama, paraku aga ei tule niipalju kokku, kuigi mul kulub neid piima- ja lihatooteid ka omajagu. Võib-olla olen kuskil mingi valearvestuse teinud.

in reply to: Küsiksin. #43933
    -Jaanus-
    Member

Füüsilist vormi ei saa keegi hinnata sõjaväekomissariaadis, kuid seda kas sa oled liiga kõhna saavad küll. Mul paar tuttavat said ajapikendust, et kasvaksid veel veidi. Samas üks tuttav, keda ma ise ka pidasin liiga peenikeseks ja kes ei olnud ka eriti heas füüsilises vormis pidi minema sõjaväkke. Neil on seal vast oma koefitsiendid (arvatavsti mingi pikkuse ja kehakaalu suhe), mille järgi nad vaatavad, kas sa oled liiga kõhn/nõrk ajateenistuse jaoks.

in reply to: Hommikune valgusheik #43932
    -Jaanus-
    Member

Aga kui ma jõuan hommikul korralikult süüa (kuigi valku võiks vist veidi rohkem olla selles), kas siis on mõtet võtta veel enne hommikusööki üks valgusheik sisse?

in reply to: krambid #43920
    -Jaanus-
    Member

Küsimus builderile: Miks peab mineraalvesi just gaseerimata olema? Võib-olla on sellest siin juba palju räägitud ja mul on see lihtsalt kahe silma vahele jäänud…

in reply to: Roheline tee #56477
    -Jaanus-
    Member

Poes erinevaid teesid uurides lugesin mingi paki pealt, et see on madala kofeiini sisaldusega.. Kuskilt oled ma seda enne kuulnud, võib olla nimetatakse teiini siis vahel kofeiiniks.

in reply to: Roheline tee #56473
    -Jaanus-
    Member

Tean, et tee sisaldab ka mingil määral kofeiini, osad rohkem, osad vähem. Oskab keegi öelda, kas rohelises tees on palju kofeiini või on see kofeiinivaene.

in reply to: Jõusaali kuutasu Tallinnas #55403
    -Jaanus-
    Member

Kas seal Kristiine Spordi jõusaalis veidi kitsaks ei jää? 10×12 pol just suur pind ja pildi pealt paistab et see on ka suht tihedalt masinaid täis topitud… Ma kujutan ette, et soodsa hinna tõttu käib seal ka palju rahvast

in reply to: Massilisajad #55366
    -Jaanus-
    Member

glükogeen on maksas, lihastes jt kudedes varuaainena sisalduv polüsahhariid ehk siis midagi varusuhkru taolist jahh

in reply to: küljelihased-tegelt pekid #55364
    -Jaanus-
    Member

Ma arvan, igasugust pekki saab kõige paremini maha ikka aeroobse trenni ja õige toitumisega… Raskuste tõstmine/liigutamine pole rasvapõletamiseks kõige efektiivsem moodus, minu teada, kuna see kasvatab rohkem lihast sulle rasva alla ja tulemuseks võib olla see, et näed hoopis veidi paksem välja.

in reply to: Kus on Tallinnas odavaim/odavad jõusaalid? #54282
    -Jaanus-
    Member

http://ajaviide.delfi.ee/places/sport_ja_t…ceCategoryID=39

sealt saab mingi ülevaate sellest, kui palju jõusaalis käimise eest küsitakse… Samas ei ole kindlasti kõikidel klubidel oma kodukaid.

Viewing 14 posts - 16 through 29 (of 29 total)