Jaaniuzz
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Jaaniuzz
Memberma ka ei saa sisse….kuid filmi tahaks küll näha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jaaniuzz
Memberminul oli samamoodi..või et isegi siiamaani on..et ise saan juunis 17 ja kaalun 64 ja olen 179 pikk ja surusin algul väga vähe ja ei olnud eriti jõusaalis käinud…mingi 10 kiloga tegin 3x 15 ja rohkem ei jõudnudki…aga nüüd olen juba ni kaugele jõudnud et olen mingi kuu aega käinud ja täna proovisin suruda trenni lõpus 30 kilo..no nimodi huvi pärast
“> ja tuligi välja…3 korda suutsin suruda siis enam ei jaksanud..aga progress on märgata..tuleb lihtsalt regulaarselt käija ja teha ja raskused tulevad kangile kergelt juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jaaniuzz
Memberkarta on et ei saa
Memberokei. tänud asjaliku info eest
Memberokei..nüüd siis tean
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jaaniuzz
Memberno ma nüüd ei tea kumba juttu uskuda….kas teha siis nii palju kui jõuan või 8 kordust? ehk keegi seletaks veel natuke kordustest
Memberolen lugenud kusagilt siit samast foorumist et mõni teeb ka mingi 3 seeriat vist aga korduste koha pealt ütles et teeb 150-300 mul jäi karp suht lahti et nii palju korraga tehakse…mul läheb ennem lihas krampi kui üle sajagi jõuan teha..ise muidu teen õhtuti mingi 3 seeriat ja kordusi 20-25, saalis ei tee eriti, selle pärast teengi kodus igapäev.
Jaaniuzz
Memberaga kas siis on enamuste lihasgruppidega nii et tuleb teha neid 2 korda nädalas või lasta neil 2 päeva vähemalt puhata peale trenni ja siis uuesti teha? või oleneb sellest kaua juba oled trenni teinud..sest mõned kulturistid teevad 5 korda nädalas…et kas siis algajatel tulebki ni harva alguses teha?
Jaaniuzz
Memberokei..ma siis teen 2 korda nädalas ja korralikult
MemberAga kui teha 5 korda nädalas aga mitte kõvasti. lihtsalt kergete raskustega, mitte päris rasketega punnitades..et siis ei treeni üle? või läheb ikkagi paljuks ?
Jaaniuzz
Membermul on samamoodi et vasak tundub suurem kui parem…kuid ma alles alustasin ka trenningut ja lihas ple kasvama hakanudki. kuid mulle tundub et ei ole eriti lihase viga…selline jama nagu et rinna korv või no se mis seal rinna lihase juures on se tundub mingitmoodi kõver olema..et vasakpool on eespool…võibolla asi selles et olen vasakukäeline ja vasak pool on koguaeg ees kui kirjutan, või on millegis muus asi..
Jaaniuzz
Memberhäbi on küll jh
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 179 cm, 63 kg, 16 a.Jaaniuzz
Memberheakene küll..ma siis proovin tihedamalt käija ja teha ..tänud abi eest
Memberma proovisin küll otsingut kasutada ja kõiki rinnalt surumise teemasid lugeda kuid ei saanud sealt targemaks…hetkel ka lugesin mingit kohta…keegi kirjutas et ta ei ole eriline jõujunn kuid surub 80 kg ära..ja ise on veel 14 aastane..mul on puhta häbi olla siis…aga võib-olla olen millegist valesti ka aru saanud…et ikka lamades surumist mõeldaxe..kus oled ikka täiesti sellili pingil ja surud ülesse kangi….aga keegi võiks midagi õelda kas või kritiseerida kui muud pähe ei tule
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> et miks mina ni vähe surun
MemberKuna teema pealkiri oli ” küsiks nõu ” siis ma küsiks ka midagi…ise olen muidu täielik võhik nende jõusaalide alal kuid nüüd olen hakanud käima 1 x nädalas kuna rohkem ei ole lihtsalt võimalik…aga tahaks nagu treenida rinnalihast ja ma tean mis harjutusi tuleb juba teha et seda arendada jne…aga kas keegi ütleks kui palju tema surus rinnalt lamades kangi..et mitu kg. ise surun millegipärast jube vähe..imelik on mõelda..maximumi ei ole proovinud aga täna panin kaks 5 kg. ” rõngast ” peale ja nu 15 korda surusin ilusti ära aga siis olin ka jube väsinud..ja olen kindel kui kümnesed paneksin siis ma ei jõuax yhtegi suruda….kas tundub et midagi on mäda ja et olengi nii nõrk ? ( olen 16 aastane kaalun 63 kilo ja lihast on küll natuke..biitseps on küll normaalne vähemalt )
-
AutorPostitused