Skip to main content

jaaniuss

Forum Replies Created

Viewing 9 posts - 31 through 39 (of 39 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Toitumiskava #139468
    jaaniuss
    Member

ja mis need soovitused olid kui küsida tohib Toit, ajubiokeemia ja rasvapõletus

in reply to: Toitumiskava #139461
    jaaniuss
    Member

Võtsin Fredi soovitustega alla ca 2 kuu jooksul miski 3kg rasva ja ca 100grammi lihast. rasva oli alguses 18% nüüd 14-ga. Rasva% mõõdetud nende “tangidega”

in reply to: ülekaaluline ?! #99901
    jaaniuss
    Member

sõber käis kah seal Levini juures ja võttis mingi 10 kilo alla 3 kuuga. A samas oli tal peaagu kõik söödav keelatud. Ja kui siis see aeg tuli, et võib jälle muud kah süüa, tulid kõik kilod tagasi. Seal oli vist kah see, et erinevad toitained eraldi tärklis ja valgud vms. Et siis pmt iga 1h tagant peaks sööma. Karm menüü

in reply to: Kanep ja trenn, kas nad v6iksid labi saada oma vahel!?! #89779
    jaaniuss
    Member

Ma ei tea… mitmetel koosviibimistel kus ma olnud olen on mindud 5 km kaugusele bensukasse õlle järele keset ööd ja enne muud juttu poldki, et krt joogid on otsas… kas need inimesed on alkohoolikud kõik? Ei vist…

suht masendav seltskond siis. ei väitnudki, et narkomaan aga samas nad ilma selleta eriti hästi olla ei oska ja ei ütle, et alko vms oleks parem kui savu. lihtsalt ei peaks promoma, et savu on vähem kahjulik ja sõltuvust tekitavam.

in reply to: Kanep ja trenn, kas nad v6iksid labi saada oma vahel!?! #89767
    jaaniuss
    Member

mu osad sõbrad kah savutajad. viimane kord nendega koos hängides muud teemat polnud kuskohast savu saada, oleks kasvõi 5km käinud, et ühest kohast juurde hankida. võibolla jah on see täiesti normaalne asi. rohkem nende lahedatel koosviibimistel ei osale.

in reply to: Toidu kombineerimine #86395
    jaaniuss
    Member
    in reply to: Toidu kombineerimine #86371
    jaaniuss
    Member

Mis te arvate sellest ,et tärklist ja valku ei tohi ühel söögikorral süüa ja ,et puuviljad peab sööma eraldi jne…
    in reply to: Südameprobleemid #84469
    jaaniuss
    Member

mul oli kah pideval mingid valud rindkeres ja pigistav tunne kah. sissehingates küll polnud. käisin siis uuringutel (ultrahelid jne) ja selgus, et närvidest. süda oli igati tiptop.

in reply to: Kulturism Telekas #81559
    jaaniuss
    Member

et silikooni vastu respect vä

Viewing 9 posts - 31 through 39 (of 39 total)