Jaanika0t
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Jaanika0t
MemberSelja probleeme pole varem olnud. Aga no, kui mingi mõned tunnid püsti teiste (varem tööl pidi), siis hakkas selg ikka valutama korra, aga see oli lihtsalt seismisest.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muidu annab selg tunda eriti kõhulihaseid tehes. Kui teen neid istessetõuse, et siis nagu lööb valu läbi. Üldiselt ma teen poolistesse, kord treener ütles, et päris üles ei pea tulema, pool pidi sama tulemuse andma. Joostes selg tunda ei anna, jooksen kergliiklusrajal ikka ja oleneb pikkusest ja kiirusest. Hetkel jooksen kusagil 5 km, alguses oli tempo aeglasem, nüüd kiirem. Ja harjutusi teen peale jooksmist ja rullitamist, kuna käin linnas koolis ja siis enne koju sõitu hea ära teha.Ei loodagi, et 2 nädalaga kohe vormi saab, lihtsalt tahtsin soovitusi, mis aitab teistest paremini ja kuidas on õigem teha.
Enne vaatasin MyFitnessist kehaanalüüsi ja hakkas huvi pakkuma. Aga jälle küsimus, et kas sel on mõtet.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jaanika0t
MemberUnustasin lisada, et harjutused võiksid olla rohkem kodused. Kodus nagu sellist kangi pole kahjuks.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Supermani olen teinud ja on tunne, et mõjub. Aga miskit oleks ka külgedele? Muidu teen nii, et hoian hantleid käes ja siis kallutan ühele küljele ja teisele, nt et kallutan paremale ja tõstan vasku käe rinnani ja vastupidi. Ning üks oli veel, et hoian raskust käes ja siis pööran ühele küljele ja teisele. Rohkem ei teagi ja netist ka ei leia, mis oleks külgedele mõeldud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jaanika0t
MemberProbleem ongi vast selles, et ma ei tee õigesti kõhulihaste harjutusi. Enda arvates on nagu õige asend, aga vot ei mõju. Ja keegi oskab siis seljale mõnda head harjutust soovitada? Kaalu nagu väga alla ei taha rohkem saada, alakaaluline ka olla ei taha. Aga kõhupiirkond on veidi hull.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vaatan, mõõdan end ära ja jälgin, kas muutub midagi või ei. -
AutorPostitused