jaan1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 20, 2008 at 9:54 p.l. in reply to: Klassikalise Kulturismi MM 2008, kuidas läks meie poistel&tüdrukul ? kommentaarid, pildid, muu #171659
jaan1
MemberLaura – 6
Indrek – 12
Imre – 7
Taavi – 5
november 13, 2008 at 5:45 p.l. in reply to: Muscle&Fitness ennustusvõistlus III Innar Mardo Memoriaal: Eesti MV 2008 ja Fitness.ee Karikas #115340jaan1
MemberMehed:
1. Kiivikas
2. Vähi
3. Kalmus
4. Koovit
5. Morozov
Naised:
1. Alev
2. Reisalu
3. Summel
4. Filippova
5. Dmitrieva
jaan1
Memberpakun 150 fit-i
jaan1
Memberhttp://www.veoh.com/channels/ssshe
link neile kes öösel vaadata ei viitsi või ei saa
jaan1
Membereesti on euroopa suurim alko ja narko tarbija, aga kõik joovad teatud kogustes kes rohkem, kes vähem, mina isiklikult tahan teada KUIDAS KÕIGE TERVISLIKUMALT MÄLLU SAAB JUUA
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma soovitaks sul kilo bacardi’t 2-4 tunniga kinni panna.. minu puhul aitab ilusti
edit: schweppes’iga viin ka päris hea. muidu vahet pole mis viina juua..kui korralikult võtta siis annab hommikul igal juhul tunda
veebruar 26, 2008 at 10:39 e.l. in reply to: TEGIJATE TREENING: Katariina Takkinen – rind ja biitseps #142550jaan1
Memberkuradi hea näeb ta välja küll
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga treening küll midagi erakordset polnud.
jaan1
Memberpajatan ka siis pikemalt kinnastest nagu kasutaja dusky eelnevalt soovis

olen päris mitmeid jõusaalikindaid kasutanud
esimesed kindad olid nike kindad.. muidu oli kõik tip top aga kulusid ära julma kiirusega. nii poole aastaga olid suht kaltsud juba.
teised kindad olid bull’si kindad randmetoed ja puha, kestsid hästi.. kasutasin vist oma 1,5 aastat (ei mäleta enam täpselt).
kolmandaks tulid mingi spantal sport kindad.. pöidla juurest tuli küll õmblus suht kärmelt lahti aga see ei seganud. alles selle aasta algul vahetasin välja.
neljandad kindad siis on gaspi kindad mis said alles kuu aega tagasi fitness.ee’st tellitud.. istuvad käes hästi ja on mugavad..seega julgen soovitada
paar paari fitness.ee võrgust kindadid olen ka võitnud aga need ei tundunud just kõige mugavamad.
maitse asi mis kindad kellegile meeldivad ja sobivad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>viimasel ajal(pool aastat) kasutan kindaid ainult kangi surudes
jaan1
Memberkindal ja kindal on suur vahe..isiklikult soovitaks gaspi kindaid
jaan1
Membertõmbasin video alla ja klikkisin esmalt kiirelt läbi (hiljem vaatan korralikult ära). tore näha milline seis 10 aastat tagasi oli. ootan suure huviga teisi samalaadseid videoid
“>jaan1
Memberveits magedad tunduvad sellised hantlid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 15, 2007 at 11:20 p.l. in reply to: 17.11 Elite Tour Marseille France ENNUSTA JA VÕIDA! #131273jaan1
Member8 koht
jaan1
Member1.Ott Kiivikas
2.Imre Vähi
3.Marek Kalmus
4.Indrek Viska
5.Valju Jagomäe
ühinen enamuse arvamusega
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 25, 2007 at 2:37 p.l. in reply to: Meeste MM kulturismis Jeju City 2007 – fotoreportaaž! #129149jaan1
MemberPjotrokovich täna 107kg homme – 100kgkas see oli nali?
kui ei siis mõni teadjam mees võiks seletada mis tehakse et 7kg maha saada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaan1
Memberisegi sportlabis ei paista praegu olema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 23, 2007 at 3:02 p.l. in reply to: ENNUSTA JA VÕIDA- Meeste maailmameistrivõistlused – Jeju City #128952jaan1
Member7 koht
AutorPostitused