jaan1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaan1
Memberma ei arvagi, et vale on, lihtsalt mõned eespoolkõnelejad nagu arvanuks seda sokkide väel käimisest. Ma ise arvan, et tõmmet tehakse seepärast paljajalu, et tõmbe teekond oleks lühem? Vot sellest ma aru ei saaAga muidu on eeskirjades kirjas, et kinniste jalanõudega peab saalis viibima.
natuke kõrgema tallaga tossudes (näit. jooksutossud) võib jalg külje peale vajuda ja väänad jala välja.
november 18, 2009 at 3:51 p.l. in reply to: Mitu korda peaks nädalas treenima, et lihaskasv oleks maksimaalne? #235477jaan1
Memberpiisavalt vähe, et jõuaksid taastuda.
jaan1
MemberLõppjärjestus:
1. Andrus Murumets
2. Lauri Nämi
3. Tarmo Mitt
4. Tanel Mustasaar
5. Gert Goršanov
6. Kalev Kripp
7. Marek Tobi
8. Meelis Pungits
9. Meelis Peil
10. Argo Aonurm
vähe rohkem infot rammumees.ee
jaan1
Memberpaistab jh et vägisi tuuakse kimbo tagasi. pole küll midagi suurt ära teinud aga nimi müüb hästi.
jaan1
Memberarvatavasti pole neil endil ka neid pilte tagantjärele hea vaadata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 20, 2009 at 10:20 p.l. in reply to: Kimberi Klubi uus jõusaal avati Pärnu uues spordihallis #229197jaan1
Membertahtsin ülevaadet saada mis seal head on. viimasel ajal tehakse meil siin enamustest asjadest fotoreportaaž.
arvatavasti pole ma ainus kes selle saali vastu huvi tunneb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaan1
Membervöökoht kuskil 96-97cm, pikkust 185cm ja kaal 109kg
jaan1
MemberKeegi oskab öelda kui vana ta on?21 peaks olema
jaan1
Memberpalju te ennem dieedile jäämist kaalusite?
julgen oletada, et ennem olitegi normaalkaalus.. (vabandan kui eksin)
jaan1
MemberKeegi teab mis päeviti Usas saade käib? siis teaks täpselt millal tirida
“>
järgmine osa igastahes tõotab tulla VÄGEV !
usas kolmapäeviti, meie ajal järgi neljapäeva varahommikul.
jaan1
Membertallinnas võiks ka midagi sarnast ollarevalis peaks ka noorterühm olema.
tsiteerides Otti
Hea töö Imre – tubli!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mul on endal hetkel palju jooksmist ja ei ole kahel viimasel nädalal revali noorterühma jõudnud, kuid ka seal treenivad noored ja ootame samuti lisa, seega tuleg sportima täpsem info http://www.revalsport.ee
Loodan ,et oktoobris saan rohkem aega noortele pühenduda. Kindlasti aitan nii ülevaastustel kui kavade koostamistel.
jaan1
Memberesimese osa leiab siit
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 11, 2009 at 1:17 p.l. in reply to: 11-12.sept, 2009 Atlantic City Pro IFBB Championships #219026jaan1
Memberpalju Piotrkowicz nüüd kaalub?
amatöörides võistles vist -100kg kategoorias
jaan1
Memberpalju õnne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaan1
Memberkes siin pildil parempoolne koll on? polegi näinud varem või ei tunne lihtsalt ära.Taavi Koovit
-
AutorPostitused