jaagok
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaagok
MemberKui sul pole enne probleeme olnud, siis võidki julgelt teha. Nendel, kellel on õlgade mingi probleem juba olnud, ei soovitata seda teha.
jaagok
Member38cm
jaagok
Member190cm, 89kg, 18a
EDIT: Vaatasin, et olen enne ka siia teemasse postitanud:
28.03.2009
190cm , 83kg, 17a.
jaagok
Memberjaagok
MemberEhk tellisid HTR-i oma sõbrale vms.
Sinu 11000 on ikka minu kõrval sigapalju. Ise olen peaaegu 2 aastaga soetanud endale:
2 pakki massfx – 500 eek kokku
2.3kg whey gold standard – soodukaga mingi 650 eek
4,7kg whey gold – hinnaks oli sis 870 eek
creatine – 180 eek
KOKKU 2200.-
EDIT: pluss 3 pakki traubenzuckerit mingi 50 eek siis.
september 4, 2009 at 12:22 p.l. in reply to: Kiiroksjonil 4 septembril on 100% Whey Gold Standard (4,7kg) Optimum Nutriton ilt #217371jaagok
MemberSelgeselge. Täna hind läheb minujaoks kõrgeks. Jätan teile siis.
september 4, 2009 at 12:12 p.l. in reply to: Kiiroksjonil 4 septembril on 100% Whey Gold Standard (4,7kg) Optimum Nutriton ilt #217367jaagok
MemberNonoh, mu varud on küll suured. 2 kuuga juba 2 sellist kotti siit saanud. Ei oska öelda kas võtan kolmanda ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 3, 2009 at 6:37 p.l. in reply to: Kiiroksjonil 3. septembril on Elementaar kombo Fast ilt #217189jaagok
MemberJumal sellega, loodan, et saad 1125fitiga kätte selle, lihtsalt postitasin teises alafoorumis ja ei teadnud, et 30sek ei saa mitte kusagil postitada enam. Viska või keegi ürituse juht võiks kirja panna ka selle, kas üle aja läinud pakkumisel hakatakse minuteid lugema nii, et läheb arvesse ka see minut, mil viimane pakkumine tehti, kuigi sekund hiljem võis ju tiksuda juba järgmine minutinr ette.Võitja peaks ikkagi ants olema, kuna oksjon pikeneb 5 minutit peale viimast pakkumsit mis on tehtud peale 21.00, aga ärge minu juttu uskuge. Olen ennegi valesti aru saanud.
Vaadates, et emmimees pakkus 20.59 ja järgmine pakkumine oli 6 minutit hiljem 21.05, siis ei tea tõesti kuidas käituda.
jaagok
Memberaa… nagu mesipuu, mesipuu seest, mul olid omal aias mesipuud. Paned selle võrk maski ette, võtad kärje välja ja lased selle suitsu masinaga kuni mesilased uttu tõmbavad ja kogu moos
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pakun et ta ikkagi mõtles tavalist puud. Et mesilased on sinna pesa teinud ja kuidagi vaja sealt mesi kätte saada.
jaagok
MemberMa tegin huvipärast väikese testi: võtsin sisse kätekõverduste tegemise asendi, aga käed panin põranda asmel kaalu peale. Kaalu peale risti panin ühe sobiva laiuse ja pikkusega laua, kuhu peale käed toetasin. Seda selleks, et saaks käsi õige laiusega hoida, kaal on liiga kitsas. Ülemises asendis näitas kaal raskuseks veidi üle 60% (u. 63), aga alumises asendis 70%. Kui veel arvestada seda, et mu käed asetsesid mõni cm kõrgemal (mitte päris kaalu paksus+ laua paksus, sest laud paindus üsna hoolega
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) kui tavaliselt maas kätekõverdusi tehes, siis tasapinnal tehes peaks kätele isegi vähesel määral koormust juurde tulema.
Eriti kõva kätekõverduste tegija pole kunagi olnud, sõjaväes veidi üle 60 tegin vist , aga siis oli kehakaal ka umbes 25 kg väiksem kui praegu.

Kätekõverdused on imelikud asjad. Kätekõverduse asendis kaalul olles oli 63kg onju. Teed selelga näiteks 40 korda. Aga eks sa proovi 63kg kangi rinnalt suruda 40 korda. Kätekõverdusi lihtsam teha. Arvatavasti asend on süüdi. Kätekõverdusel siis pressid keha üles aga kangi surudes surud käsi ainult.
september 2, 2009 at 1:33 p.l. in reply to: Kiiroksjonil 1 septembril on 100% Whey Gold Standard (4,7kg) Optimum Nutriton ilt #216888jaagok
MemberHuh. Selline sagimine ja tundub, et mul läks hästi
jaagok
MemberPeab ikka andekas olema ,et 3 aastat vana teema üles kaevata
jaagok
MemberTavaline proteiin sobib trennijärgseks joomiseks, aga ega sheik üksi lihast kasvama ei pane. Ka enda toitumine peab korras olema.
Proteiinid leiad e-poest.
jaagok
MemberNo minu püüad kaaluga kinni küll sellise söömaga. Minu toitumine on suht puusse hetkel
september 1, 2009 at 6:07 p.l. in reply to: Kiiroksjonil 1 septembril on 100% Whey Gold Standard (4,7kg) Optimum Nutriton ilt #216748jaagok
MemberSelles point ongi, et peab fitid koguaeg varuks hoidma.
Reeglid on nii paika pandud. Enne pole arvatavasti keegi hakanud õiglust jalule seadma. Ootame siis kuni oksjoni korraldajad selle puntra läbi vaatavad.
Kell on 21:12 ja sul pole endiselt fitte, peab igaksjuhuks täheldama.
AutorPostitused