jaagok
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaagok
MemberEks tüdruk ikka ootab rohkem seda pärandust, mis lähima aasta jooksul sealt kukub.
jaagok
MemberPäris osav jah.
jaagok
MemberSuht rõve, kui endal nii oleks :S
jaagok
MemberM võib talle väikseks jääda. Mul on M ja ma kasutan kuskil keskmiseid auke. endal vööümbermõõt 90 cm. Ja kui ma oma vöö ära mõõtsin, siiis see kuskil 90cm + paar ehk annabki. Selge see, et kui 100cm mees kõhu sisse tõmbab, siis mahub M ka. Seega soovitaksin L võtta. L mul ka kunagi oli, aga sinna pidin auke juurde tegema, kuna jäi suureks.
jaagok
MemberViide teaduslikule allikale?Tegu oli siis korraliku irooniaga. Arvata on , et kindlat piiri ei ole võimalik tõmmata. Aga tundub tõesti , et pikematel on raskem. Pikaks loeks siis alates 185cm.
jaagok
MemberAlates 192-st sentimeetrist on raskem.
jaagok
MemberPühapäeval kl 12:05
september 19, 2009 at 5:26 p.l. in reply to: Kiiroksjonil 18 septembril on Beta-Alanine Fast ilt #220573jaagok
MemberMinuarust ainsad jobud olete Teie. Oksjon on mõeldud kõigile ja see, et keegi hommikul ütleb, et mina ostan selle ära, siis palun väga. Paku kõige rohkem ja osta. Kas siis teised oleksid pidanud pakkumise tegemata jätma? Võiks ju oksjonivõitjat jobuks liigitada, kuna eelviimane pakkuja ehk tahtis ka kindlalt seda toodet endale.
jaagok
MemberMis sa selle klubiliikme staatusega peale hakkad ja mis on tingimused?Klubi aastamaks on 100 krooni. Klubiliikmena on õpilase kuukaart 350. Mitteliikmele on 390. Saad Soodustusi klubliikmena lihtsalt. Täiskavanute hindadega ma kursis pole. 500 ja 550 eek vist.
jaagok
MemberHaapsalu Wiedemani Spordihoonesse ei taha minna ?500 krooni oli vist kuu ?Õpilastele omn 350 eek. täiskasvaanutele 500 midagi jah. Klubliikmetele on odavam.
jaagok
MemberJalad harkis ehk sumo siis vist.
jaagok
Member5x nädalas pole häda midagi, aga 5 päeva järjest on natuke teine teema.Võiks mõni vaba päev ka vahel olla.
jaagok
MemberKuidas oleks kõige mõtekam lahendada jõusaalis 5 päeva järjest käimist.Nt kui käin jõusaalis, ja õhtul kossu trenn, kas liiga koormav ?
Miks sul on vaja käia jõusaalis 5 päeva järjest?
jaagok
Memberwhey gold banaani oma külma piimaga….keele viib alla:DSekundeerin.
Rocky road on ka suht pandav.