jaagok
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaagok
Member182cm pole tõesti minu silmis eriti pikk. Ja see teema on väga individuaalne, kuigi ikkagi olen arvamusel, et mingi 170 sentimeetristel on see asi tunduvalt lihtsam.
detsember 13, 2009 at 12:45 p.l. in reply to: Madala intensiivusega jõuvastupidavustreening. #242075jaagok
MemberOh jah, suht nõme värk siis. Põhimõtteliselt siis max raskusteni ei tohiks ma enam kunagi minna?. Või mingid jõutsüklid ikka võib teha aeg-ajalt? Sain aru, et pean siis mingi 40-50% oma max raskustest treeningul kasutama ja pikad 12-15 seeriad. Lisaks siis aeroobset madala pulsiga. Põhimõtteliselt siis nagu võistlusteks valmistumine:p Saab rasva põletada.
jaagok
MemberParim tulemus oli mingi -3.5 ehk
Halvim oli +2kg
jaagok
MemberPäris korralik jõud. Selline põrge küll ajab judinad peale aga vaadake ta teisi videosid ka.
jaagok
Member3. Jan 2009
Rinnalt 85kg
Kükk: Seni suurim õnnestumine 80×4, proovisin kükkida 90, aga kadus tasakaal ja kukkusin, kui julgen proovin uuesti tongue.gif
Tõmme:seni rekord 110kg – lähen esmaspäeval üritan rohkem
Varustusena kasutan tõstevööd
Vanus 17a
pikkus 190cm
Kaal 81-81kg
3 Aug 2009, 14:39
Kükk: 110kg
Rinnalt surun 95kg
Jõutõmme 130kg x 3
Vanus 18, pikkus 190cm, kaalu 85kg
Praegu siis
Kükk: 130kg
Rinnalt surun 110kg
Jõutõmme 150kg
Vanus 18, pikkus 190cm, kaal 91.5kg.
jaagok
MemberMis ta ikka teeb. Kuni põhja alt ära ei löö on kõik OK.
jaagok
MemberKahes teemas see video juba enne olnud, ehk tuleb peale seda mõni teema veel.
jaagok
MemberKaalu just juurde ei võta aga hävitab lihasmassi küll.
jaagok
MemberProbleem on selles, et süda asub rohkem vasaku külje peal ja seal pool on parem vereringe, enamustel inimestel on keha ebavõrdselt arenenenud.
jaagok
MemberIsegi lähedalt sellist inimest näinud, kellel silmad ja suu tõmblevad. Suht põnev on jälgida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaagok
MemberTartu Arctic ka alla käimas …viimasel ajal sinna massiliselt igasugu rahvast juurde siginenud…Vastupidi. Artic ei ole alla käimas. Ikka firma tegevus on tõusuteel, kui rahvast juurde tuleb
MemberPuhkepaus peaks olema täpselt nii pikk kui tunned, et oled järgmiseks seeriaks valmis. Orienteeruvalt 2 minutit on mul kuskil. Raskemate seeriate juures isegi kauem.
jaagok
MemberSigakõva
MemberSuht lasteaia nali aga mis teha.
jaagok
MemberKrt, ma ei saa isegi 90 kilo rinnale võetud ja mingi 9 aastane lükkab peakohale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused