jaagok
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaanuar 12, 2010 at 7:51 p.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249288
jaagok
MemberAnna andeks. Kas ma ütlesin midagi solvavat sinu kohta ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ilmselgelt sina oledki see suur fittide koguja ja nüüd oled lihtsalt minu peale pahane, et ma avaldasin sulle suure saladuse – vabasse teemasse postitamise eest fitte ei saa.
Nüüd tead kuhu sihtida.
Nüüd jäin küll haledalt vahele.
EDIT: Ei ma õppisin selle ühelt sõbralt. Ta käib vist lasteaias.
jaanuar 12, 2010 at 7:41 p.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249281jaagok
MemberNo arvata on, et mingi koostööga see asi toimima ei hakka. Kannatavad mõlemad klientide arvelt. Hakatakse nigunii üksteist üle trumpama.
Erkko – hoia siis suu kinni kui midagi öelda ei ole.
jaanuar 12, 2010 at 7:39 p.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249273jaagok
MemberFitness.ee
jaanuar 12, 2010 at 7:36 p.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249271jaagok
MemberSuht jah tahavad fitile otsa peale teha kambaga. Huvitav paljuga nad kõik ära osteti. Enne olid kõik nii rahul ja nüüd kambaga vastu kõik.
jaanuar 12, 2010 at 6:25 p.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249235jaagok
MemberMhmh, arvasin valesti siiski
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaagok
MemberRäägitakse, et ei lähe.
jaagok
Member…./Lihasvaluna tähistatakse lihastes olevat valu, mis tekib harjumatult suurte koormuste tagajärjel. Need valud tulevad hilinemisega ja esinevad lihastes, mis osalesid liigutustes, eriti neis, mis osalesid venitustes. Tavaliselt tekib lihasvalu pool päeva kuni üks päev pärast koormust ja kestab kolm kuni viis päeva. Peapõhjustajateks on harjumatult suured jõupingutused, nagu neid vahel jõusaalis – ja muudel aladel – tehakse. Eriti olukorrad, kus muskel töötab ja teda venitatakse samaaegselt, provotseerivad soovimatut lihasvalu. Üks hea näide sellisest olukorrast on mäest üles jooksmine./…
jaanuar 3, 2010 at 11:11 e.l. in reply to: Exceli tabel meestele KMI ja keha rasvaprotsendi arvutamiseks #246975jaagok
MemberTäitsin ka ära tabeli, rasvaprotsendi sain suht reaalse, hiljuti käisin mõõtmas ka. Aga lihasmass paneb küll puusse. Lihasmassi ei saa ju arvutada kehakaal-rasv, sest kuhu jäävad siis kondid ja muu sisikond, mis võtab suht suure osa kaalust endale. mul ei saa ju reaalselt 86-st kilost 73kg olla lihasmass
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, aga muidu arengut saab jälgida tõesti. Keegi võistlusvormis võiks ka ära täita, saaks 99% kehamasssist lihaseid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?jaagok
MemberKäisin täna uisutamas 5 mintutit, ropp külm oli. ja peale neljandat õlut läksin väikeste plastiksuuskadega mäe peale ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> sai viimati mitu aastat tagasi nendega sõidetud. kuuest suht korralikust laskumisest 1 lõppes selili, seega vorm on suht hea. njh. 2 mäge olid trepid tegelikult
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
jaagok
MemberEi teagi kas nutta või naerda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaagok
Memberõunakooki, sokolaadikooki, mingit kooki veel, mandariine , 100gr sokolaadi, piparkooke ja muudki, mis on väga tervislik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaagok
MemberMida rohkem vett, seda kiirem pidi imenduma. Kuigi mingi 200ml veega oleks raske juua seda vist, päris rammus. Ise panen mingi 400ml vett kuskil.
jaagok
MemberHomoteemast nii palju, et pidime just koolis eesti keele tunnis kirjutama 400 sõnalise arututluse, kellegi arutlusest. Teemaks oli siis “Paariariik Leedu”. mingi tüüp oli kuri, et Leedu on homode vastu ja siis arvustas neid. Minu töö oli selle 400 sõnaga see vend maha teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kirjutasin 200 sõna ja sain kolme kätte . Haigelt kettasse ajas see teema.jaagok
MemberSellise ajaga pole erilist muutust oodata jah visuaalselt. Kui siis kõht on natuke kasvanud. Ma suutsin 4 cm kõhule kasvatada siin korraliku söömisega . 5 kg sain kaalu ka muidugi.
jaagok
MemberNagu erilist vahet polegi.
AutorPostitused