jaagok
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
märts 4, 2010 at 2:16 p.l. in reply to: Kas oled teinud midagi sellist, mida (Eestis) keegi pole senini järgi teinud #259719
jaagok
MemberNo ametlikult pole ma seda veel teinud, kuid aasta 2008 a oli minujaoks laskmises väga edukas, olen teinud 6 a peale laske trenni, kui poleks vigastusi vahepeale tulnud oleksin edasi tegelenud, ja areng oleks maailma tasemel, aga praegu pühendun ainult v/k sportpüstolile, püüan 300 sadat… senimaani on õnnestunud 293:D Tubli sellegi poolest, vaevalt et ma seda kunagi ametlikult ära teen…laskmine on lemmik spordialasid!
Mis su nimi on?
märts 4, 2010 at 2:06 p.l. in reply to: Kas oled teinud midagi sellist, mida (Eestis) keegi pole senini järgi teinud #259716jaagok
MemberTEHTUD!väidad, et mu rekord on üle tehtud? Tõestust. Ise pole sellest teadlik.
Kui ei ole rekordi üle tehtud, siis pole selles vanuseklassis veel keegi 555 punkti saanud ametlikult. Seega ma olen ainuke Eestis, kes seda on suutnud.
märts 2, 2010 at 8:37 p.l. in reply to: Kas oled teinud midagi sellist, mida (Eestis) keegi pole senini järgi teinud #259477jaagok
MemberÜks näide siis:
Alaks on siis laskmine.
Harjutuse nimi olümpiakiirlaskmine.
Tulemus: 555punkti
Aeg ja koht: 30.05.2009 Elva
Ja seda kõike POISID -18a kategoorias.
märts 2, 2010 at 8:24 p.l. in reply to: Kas oled teinud midagi sellist, mida (Eestis) keegi pole senini järgi teinud #259470jaagok
MemberMina oman käputäit Eesti rekordit. Seega pole suudetud, seda veel järgi/üle teha.
jaagok
MemberKreatiini võib tarbida ka koguaeg. See tähendab, et ilma pausideta. Sel juhul võiks päevane kogus olla väiksem. räägitakse paarist grammist, pidi piisama.
jaagok
MemberOleks mu mõni medalitest reaalsest väärismetallist, siis mul oleks kullareserv vist suurem kui meie riigil
jaagok
MemberOh jah teid kergeusklikke. Arvata on, et selliste lehtede pealt ei saa mitte midagi. Samamoodi need teised rahateenimiselehed, kus pidi midagi klikkima vist. Kasutatakse lolle raha teenimise eesmärgil ära
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>EDIT: Ok uurisin natuke. Mõni üksik on saanud midagi, kuid siiski see tõenäosus on nii pisike, et ei näe küll mõtet tõmmelda.
veebruar 26, 2010 at 2:52 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #258514jaagok
MemberTiiu Nurmberg – 83
Mehed laskesuusatajad – 17 koht
veebruar 24, 2010 at 5:16 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #127999jaagok
MemberTÄNA ENNUSTAME MURDMAASUUSATAMIST JA MÄESUUSATAMIST!
MURDMAASUUSATAMINE
21.15 Meeste 4×10 km (kl+v), Stardis 14 riiki!
Eesti meeste teatenelik: Kärp, Mae, Rehemaa ja Kokk – 11
MÄESUUSATAMINE
20.00 Naiste suurslaalom, 1. laskumine
23.15 Naiste suurslaalom, 2. laskumine, Stardis 86 võistlejat!
Eestist Tiiu Nurmberg – 79
jaagok
MemberÄkki keegi oskab öelda loo mis hakkab 0:20
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Venekeelne:
Eestikeelne:
veebruar 23, 2010 at 4:29 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #258665jaagok
MemberMÄESUUSATAMINE
23.45 Meeste suurslaalom, 2. laskumine, Stardis 103 võistlejat..
Eestist: Deyvid Oprja – 83
LASKESUUSATAMINE
21.30 Naiste 4×6 km, Stardis 19 riiki
Kadri Lehtla, Eveli Saue, Sirli Hanni, Kristel Viigipuu – 17. koht
veebruar 23, 2010 at 2:03 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #258607jaagok
MemberKuidas sa ennustad nädal aega vana asja?
veebruar 22, 2010 at 5:08 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #258406jaagok
MemberKaija Udras ja Triin Ojaste 14
Peeter Kümmel ja Anti Saarepuu 13
jaagok
MemberProovisin ka selle täna ära.4min, 50%max’ist- minujaoks liig mis liig, homme ei tõuse vist voodist ka
Seal programmis võetakse üldjuhul raskuseks 30% maxist.
jaagok
MemberNo ma ei tea, minul on 5kg = 1 kordus (see on vist paljudel nii?). Kui jutt käib rekordkatsest, siis sinna lisandub lõppu veel 5kg. Kui ma suudan teha näiteks 5x150kg, siis rekord on sellest 25kg rohkem. Kui ta aga teeb 5 seeriat 5 kordust, siis ma panin sellele veel 5kg juurde. Tuli +30kg. 90+30 = 120. Aga inimesi on erinevaid jah, minu loogika ei pruugi töötada.Sinu loogika töötab, kuid seda suuremate raskustega.
Toome näite. Kui keegi surub 5x20kg maksimaalselt pingutades. Siis 20kg+25kg ei suru selline inimene elusees.
AutorPostitused