jaagok
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaagok
MemberS – kahjuks ei ole on L suurus, kuid see ei ole suur mudel, seega suuremal mehel on ümber, väiksemal on seljas vabamalt.Hmm olen 191cm pikk ja selline särk mul on S suurusega olemas iseenesest. ja see on suht vabalt mul veel seljas, et pole eriti tihke. Ilma proovimata ei julge siis osta:P
jaagok
MemberKas postiga ka seda särki tellida saab? Ja kas S suurust on?
jaagok
MemberNeid spordijooke pole kunagi kiidetud minuarust.
jaagok
Memberaaahh õudne. Mu isa on vanakooli mees, laseb siiamaani sellisega. Koguaeg veristab. Ma nii õudsat asja ei julge puutuda, suht ohtlik.
jaagok
MemberHästi toitumine on suhteline mõiste. Olen kindel, et sa ei toitu korrektselt.
märts 20, 2010 at 7:46 p.l. in reply to: XXXI EMV 2010 jõutõstmises – reportaaz, tulemused, fotod #261896jaagok
MemberSiim Rast , tuntud kui tzaby, kükkis näiteks 335kg, nägin ka, kuidas ta 215kg surus, ei tea kas tuli lisa või mitte. Nägin ka Sagori 340kg kükki, aga see tal kahjuks ei õnnestunud.
jaagok
MemberMul on need eksamid kõik kevadel ees. Kohe kahju vaadata kui loll ma olen. Teil siin kõikidel nii uhked tulemused. Ma teeks siin kohal väikese ennustuse enda eksamite kohta:P
Kirjand: 70
Inglise keel: 62
Matemaatika: 45
Geograafia on tehtud ja tegin koolieksamina. Protsente oli üle 70, täpselt ei tea.
Ühiskond: 70.
Sellised ma siis LOODAN saada
jaagok
MemberKükk treenibki alaselga ka. Aga tehnika võiks igaksjuhuks üle vaadata. Ehk kaldub sul kere liiga ette, siis saab alasselg liiga palju vatti. Mida püstisem kükk, seda vähem koormab selga.
jaagok
MemberMinuarust vahet pidi hoidma sellepärast, et kui sa jood peale trennivalgusheiki, siis see tunnike on vajalik selleks, et sa jõuaks need valgud ära tarbida. Kui sa sööd kohe valgurikast toitu peale, siis lähevad osad valgud raisku, kuna inimene ei jõua vist üle 30gr valku korraga ära kasutada vms.
märts 4, 2010 at 8:44 p.l. in reply to: Kas oled teinud midagi sellist, mida (Eestis) keegi pole senini järgi teinud #259796jaagok
MemberMeil on tegelikult vist nii, et on III, II, I , siis tuleb meister ehk M. ja siis tuleb suurmeister ehk SM. Aga see klasside omastamise jutt peaks õige olema jah.
See leht, kust sa selle jutu koppisid, seal on spetisaalsed kaitseliidu normatiivid.
märts 4, 2010 at 8:35 p.l. in reply to: Kas oled teinud midagi sellist, mida (Eestis) keegi pole senini järgi teinud #259790jaagok
MemberMa lasen väiksekaliibrilise püstoliga jaa. vahest harva olen ka suuremat kaliibrit katsunud.
märts 4, 2010 at 7:02 p.l. in reply to: Kas oled teinud midagi sellist, mida (Eestis) keegi pole senini järgi teinud #259773jaagok
MemberKui jutt läks juba järkude peale, siis seal olen ma I järgu kätte saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 4, 2010 at 4:47 p.l. in reply to: Kas oled teinud midagi sellist, mida (Eestis) keegi pole senini järgi teinud #259752jaagok
MemberTõesti SILMAPAISTEV tulemus!!! Ma võitsin Uugametsa jaanipäevajooksus 2001 a kuuenda koha! Mis selle peale ütled ah???Ja jäi ikkagi arusaamatuks kas ta sai III, kolmanda, või 5 koha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 4, 2010 at 3:25 p.l. in reply to: Kas oled teinud midagi sellist, mida (Eestis) keegi pole senini järgi teinud #259732jaagok
MemberUmm. Mis vigastused laskmises juhtuda võivad? O_oEga laskmisega muudmoodi ennast vigastada ei saa jah kui kuuli endale kuskile lasta. Aga kui saad vigastuse mujalt (Näiteks jõusaalis vigastad õlga), siis lasta on suht ebameeldiv tõesti.
märts 4, 2010 at 2:31 p.l. in reply to: Kas oled teinud midagi sellist, mida (Eestis) keegi pole senini järgi teinud #259723jaagok
MemberIlmselt mingi tühikargaja. Tahaks tõestust, et sa midagi laskmises üldse suutnud oled.
-
AutorPostitused