jaagok
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaagok
Memberreie kakspealihas on siis jala tagaosa? Sellele proovin siis rohkem seeriaid teha, areneb äkki rohkem. Teen harjutust, kus kõhuli oled trenasööril ja kõverdad jalgu, raskus sellel harjutusel on häbiväärselt väike, tippseeria vist 30kg. enamus siiski 25 kg -ga.
jaagok
MemberVõta oma tehnika nüüd käsile ja kontrolli , et mõlemad käed samaaegselt üles jõuaksid muidu pärast on jama ja üks rinnalihas suurem kui teine. Mul on vasak rinnalihas kõvvasti suurem kui parem ja vasak käsi on alati üleval parem vahest jupsib viimastel kordustel.
jaagok
Member1) 85kg
2) Seni suurim õnnestumine 80×4, proovisin kükkida 90, aga kadus tasakaal ja kukkusin, kui julgen proovin uuesti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>3)seni rekord 110kg – lähen esmaspäeval üritan rohkem
Varustusena kasutan tõstevööd
Vanus 17a
pikkus 190cm
Kaal 81-81kg
jaagok
MemberLaskmine. Läheb kuues või seitsmes aasta.
jaagok
Membersõin 1kg maasikamaitselist ja 1kg sokolaadi maitselist. Maasikamaitselist oli mugavam juua, kuna sokolaadi oma hakkab kleepuma kui pulbrit korralikult panna. Erilist muutust ka pole näinud. rinnamaxi suurendasin küll edukalt. Ei tea kas tuli loomulikust trennist või aitas pulber kaasa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kaalutõusu ka ei märganud.jaagok
MemberEi saa aru mis teil plätude vastu on. Tossudes hkkavad jalad hirmsasti higistama ja paljajalu või sokkides on ju veel magedam käia. Mina igatahes kasutan hoolsasti plätusid.
jaagok
MemberSee kõlas nüüd nagu üleskutse. Seega kõik poisid/mehed karvu ajama!
jaagok
MemberHäirivad tae-kwon-do trenni lapsed, kes jooksevad pidevalt treenerit oodates, saali sisse ja lõugavad
jaagok
MemberAga miks mitte toode nimega Mass FX. 229 krooni 1 kg. http://www.eiselt.ee sealt saab tellida. Ise kasutan ka hetkel seda katsetuseks ja julgen soovitada, eks tulemus on igal ühel individuaalne aga mulle tundub et see oleks kasulikum ost kuna on odavam. Aga noh, ma pole ka mingi ekspert.
jaagok
MemberEttekallutatult kangi tõmbed kõhtu on ju lailihase harjutus (paksuse), ja trapetsiel õlgade kehitusi saad ka teha.Neid teadsin ise ka ja seina peale toruga pean midagi leiutama vb jah, tundub suht võimatu missioon sellises kohas kus mul see pink asub, aga pmst ma saan saalis ka käia endiselt, niikuinii käin seal ja siis saan sealt oma laiuse koha pealt kätte
jaagok
MemberLailihast saab ju suvalisele pingile toetudes hantli või sangpommiga väga efektiivselt teha ? Lo-tech ajab asja väga hästi ära.Asi selles ,et hantleid mul pole. on ainult kang ja erinevad raskuded, ketast saaks hantlina kasutada meibi aga ma ei ole näinud kuskil ühtegi home-made lailihse harjutust ja Lo-techist pole mul aimugi, et mis see olla võiks.
AutorPostitused