jaagok
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaagok
MemberNo umbes 8-12 võiks ikka alguses olla, teed nö “põhja alla”. Muidu jõutõmbel treenitakse suhteliselt väikste kordustega kui minnakse kõrgete tulemusteni.
jaagok
MemberSee pool kilo läheb ju nädalaga, ei suuda nädal aega tarbida seda ? Kahtlen kas keegi tahab vahetada.
jaagok
MemberKui tehnika on enamvähem võimalik sama hoida, siis mõjub samamoodi. 32kg lihtsalt võib väheks jääda.
Soovitan ka vaadata seda videot:
jaagok
MemberKui sa minuga samal ajal jõukas oleksid siis sul tuleks vist kananah, sest ma teen alati shrugse max kaaluga.Viimase korduse ajal kipub alati käest libisema. Asi on selles, mul on hullult suured trapsid, aga haare vist jah ei kannata.
Magneesiumit kaasa võtta igakord oleks ka tülikas.
Pole seal tülikat midagi. Alguses võtsin väikese kilekotiga ta kaasa, aga hiljem, kui ta mul ununes kotti kui uiske transportisin, siis sain sellest puru. Nüüd hoian puru karbis ja on väga mugav kasutada. Piisab ühest korrast isegi seda kätele määrida ja natuke kangile ka, siis see jääb ikka paariks seeriaks kangile külge ja hoiab ilusti.
jaagok
MemberOleneb, mis eesmärgid sul on. Kui tahad oma rekordeid suurendada siis on jõutsükkel ju täiesti vajalik. Tehakse ju perioodidena massi, jõudu ja reljeefi. Soovitaks küll teha nii, et mingi paar kuud teed pikemaid seeriaid ja paar kuud lühemaid näiteks. Treenidki massi/vastupidavust ja siis natuke aitad ka max raskust taga.
jaagok
Member190cm, 83kg, 18a
Suvega kaal tõmbab alla kergelt, raske füüsiline töö + saali ei jõua.
jaagok
MemberSiis oleks terve foorum neid spetsialiste täis, kes on 15 aastased ja 7 aastat saaliga tegelenud ja toitumine viimased 5 aastat ideaalne olnud. Kuigi mõni vb paneb reaalse info ka.
jaagok
MemberKes teab. äkki on seal ka juba korralik tehnika. Tasub uurida ikka.
jaagok
MemberKui lähed Haapsalu kutsehariduskeskusesse õppima, siis kutsekas on ka jõusaal ja oma õpilastele vist täiesti tasuta. Selge see, et seal pole paljusid aparaate, aga tasuta treeningu eest vist saab piisavalt palju tehtud. Pole seal käinud ka hiljuti ei tea mis on juurde toodud.
jaagok
MemberPäris õudne algus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma pakun et see sama naine killib, kes köögis liha tampis, tal on see käpas.
jaagok
Memberhttp://www.elu24.ee/?id=121691
Seda kõike vähem kui poole tunni pärast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaagok
MemberSee kõik oleneb, millist pulbrit sööd. Kasutusjuhendis on kogused kirjas. Proteiin vist on lai mõiste. Mina olen võtnud enne trenni ja peale trenni. Peale trenni peaks igal juhul kohe võtma, kui tegemist on tavalise proteiiniga.
jaagok
MemberSilbaum sai kükis algraskuse(325kg) kirja .335kg ka kirjas, loodame et tuleb ilus võistluse jätk.
Silbaum kolmandast katsest loobus. Küki 3-s tulemus seega väike pronks olemas juba.
Protokollis on minuarust teine koht kükis Silbaumil.
BULANYY Mykhaylo – 365kg
SILBAUM Margus – 335kg
WEGIERA Jan – 330kg
Aga võib-olla pole seal veel kõikide meeste lõpptulemust siis.
jaagok
MemberTere , olen algaja ja tahaks saada selgitust et kas on normaalne kui olen 179cm pikk kaalun 75kg ja minu sääre ümbermõõt on 39cm? ja biitsepsi ümbermõõt 42cm?Eitea , mul näiteks säär kisub ka 39-40, aga biits aind 37
jaagok
MemberTäitsap õnev. Ise söön koolis enne söögivahetundi mõne tunni neid tere kohupiimasid 200gr.
See nädal pole veel ühtegi poest leidnud ja tundub, et see pole ainult haapsalu mure.
Alternatiivina kasutan alma kodujuustu 200gr. Nats kallim aga ka 5 gr lisavalku.
AutorPostitused