jaagok
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaagok
MemberKui hapnik pole ligi pääsenud ei ole vist suurt midagi juhtunud temaga. Kui maitse korras siis ma jooks julgelt.
jaagok
MemberJa wtf mehed kui vähemalt 9 harjutust ei tule.Sellist eesmärki ka endale panna ei saa , et kindlasti võimalikult palju harjutusi trennis teha. Arvan, et normaalsem on ikkagi vähem harjutusi. Aga selge, pole mõtet vaielda ja teemat läbustada
jaagok
MemberNojah, siis peaks ju 5 korda nädalas trenni tegema või 2 korda päevas. Kuidas te küll kasvama hakkate 4-ja harjutusega?Sinu arusaam kasvamisest on siis väga vale. Sa ei hakka ju kasvama kui teha 5 harjutust biitsepsile jne. Ületreening on selle nimi. Igatahes tehakse enne vähem harjutusi ja minnakse väga raskete kordusteni välja. Ja trennis käin ise 4x nädalas. Võid mu blogist ju uurida mis kavadega teen.
EDIT: Minu trennikavasid muidugi pole keegi asjatundja koostanud, oma peaga kõik kokku pandud, nii et need ei ole ideaalsed näited.
jaagok
MemberMis siin naljakat? Ise teen samuti igas treeningus 9-10 harjutust.See ongi naljakas, et liiga palju teete. Ma teen üldiselt mingi 4-6 harjutust trenni kohta.
jaagok
MemberSee on tõeline talent
eks see talent peab nii õpetajal kui õpilasel olema
august 12, 2009 at 2:09 p.l. in reply to: Ennusta Eesti – Brasiilia jalgpallimatši tulemust ja võida auhind #212813jaagok
MemberBrasiilia võidab 3:0
jaagok
MemberKuna õlu on tõesti kaloririkas teema siis ega ta hea tegelikult ei ole. Massiperioodil on muidugi suur abimees
jaagok
MemberAlati saab süüa mingit kohupiima, kodujuustu vms vahepalaks. Muidugi pikas perspektiivis see nõuab finantsi.
Trennivabadel päevadel ehk tõesti pole nii palju vaja süüa. Oleneb mis eesmärgid sul on. kas tahad kaalu kasvatada või langetada jne.
Ja soovitaks sul üldse võtta siit korralik jõusaali kava ja treenida selle järgi.
jaagok
Membersöön ka korralikult enne minekut, aga vahepeal nälgin päeval , kuna kuskil pool päevast veedan väljas,põhimõtteliselt nälgas , ega see midagi mõjuta.Eks ta ikka mõjutab küll. Kui päeval on toitumine enne trenni suht napp olnud , siis tulemused trennis on ka lahjemad. Sööma pead ikka koguaeg korralikult. Iga 2-3 tunni tagant.
jaagok
MemberA ja oskab keegi ka öelda mis vahet on Säärte sirutustel ette trenazööril ja Istudes trenazööril jalgade kõverdamisel.http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…cise&nr=14# siin on ka pildid olemas.
Ühel ta surub jalgu üles, teisel alla. Mõjub sisi vastavalt kas jala esiosale või tagaosale.
jaagok
MemberKaal 85kg, tõmban mingi 10 puhtalt, kui lõpupoole alumiste jäsemetega ka pilduda siis olen 14 saanud.
EDIT: See on siis lai pealthaare ja ei lase täiesti sült olekuni, vaid hoian pinget sees koguaeg.
jaagok
MemberNo esimesed seeriad , mis on kergemad, need on kindlasti ka puhtamad. aga näiteks püramiidi tipud ikka juba on koledamad, Kükis tõmbab selja hirmus rulli suure raskusega. Rinnalt surudes keha hakkab siplema, ei oska küll silda teha, aga igasugu asju on keha võimeline tegema.
jaagok
MemberVahest harva saab seda, aga ei hooli sellest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tahaks ka mittehoolida. Peale seda kui 18 sain, nüüd on suht tavaline mingi õle õhtu õlli libistada õues
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga hetkel nüüd panin piiri ka. Ma olen absoluutselt kaine, juba 2 tundi pole võtnud. Septembrist tuleb kindel karsklase laks. Tähendab nats varem juba, siis kui kreatiini hakkan maitsma.jaagok
MemberOn jah vähe. Ei tea palju harjutusi mida õlale teha. Viimasel ajal veidi rohkem rõhku pannud sellele.Siit väike küsimus ka, mis antud teema alla iseenesest ei kuulu: kas õlalihas aitab palju lõuatõmmetele kaasa?
Kui sa lõuga tõmmata ei jõua, siis pead just lõuatõmbamist harjutama, aastatega hakkad jõudma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks kindlasti määrab rolli ka natuke õlg, aga peamiselt siiski töötab lailihas ja mingil määral biitseps hoopis, oleneb mis haardega teed.
jaagok
MemberMul külmkapis ikka on alati pudelivesi olemas. Vahest ikka hea võtta, kuigi gaseeritud vesi pidi paha olema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Kraaniveel ka muidu häda pole midagi aga meeldib kerge gaasiga ikka.AutorPostitused