jaagok
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaagok
MemberSinu sugulased
jaagok
MemberKüll on hea lugeda see teema jälle otsast lõpuni läbi ja naerda, mida kõike KADEDUS inimesega ei tee
jaagok
MemberTunnen ka huvi, enda kõige pikem kreatiinikuur on jõudnud vaid 10ne päevani, siis on pidu vahele tulnud! (suvi)
Nüüd sügisest hakkan korralikult kuuri pidama, aga ei saa aru, mida inimesed mõtlevad selle all, et lihased vett täis. Ehk keegi postitaks mõne pildi või midagi ?Aga mul tekib küsimus, miks süüa mingit pulbrit, kui sa ei tea milleks see hea on ja mis on selle kõrvalmõjud. Isiklikult tegin suht kõva eeltöö, enne kui julgesin kread süüa. Täna oli laadimise esimene päev
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaagok
MemberVee väljasaamise peale oleksid pidanud mõtlema enne, kui hakkasid vett koguma.
jaagok
MemberOn selline asi seal reeglitepärane?
jaagok
MemberTubli poiss see Bolt. Ei sega üldse et ta lollitab seal stardis. See just näitabki kui võimas ta on, et suudab kõike naljaga võtta ja milleks ta peakski lõpuni pingutama. Ta alles 22aastane ja karjäär veel pikk ees, milleks vaja kohe oma maksimum anda kui saab ka lonkides sama papi ja medali kätte.
A ja tundub, et siin ei tohtinud sõna võtta sellised inimesed, kes ei ole midagi saavutanud.
Mina olen siis 10x eestimeister ja 2 eesti rekordit teinud ja palju teisi kohti
jaagok
MemberSigakõva:D
august 17, 2009 at 9:49 e.l. in reply to: kas 4aastane laps tohib tarvitada super mega mass 2000? #213870jaagok
MemberMõni siin kahtles kas 4aastane jõuab 3 km joosta. Vabalt jõuab, kui teda on juba varakult sellele tegevusele suunatud. Telekas küll näidanud neid imelapsi, kes 6 aastaselt iga päev jooksevad 20km ja osalevad maratonil ja mitte ei jää viimaseks. Seda tõesti, nad ei tee seda vabatahtlikult vaid suht karm vanglakord oli tal seal. Lihtsalt selline väike info teile
jaagok
Memberjokk, meil hakkab täna kell 9 sõprade tuur, peab hilisemate andmetega leppima siis öösel.
jaagok
Member89 euri? Minu andmetel peaks see välismaal 15-20’e kandis olema purk. Võib olla on sul mingi XXXL pack siis, pole kuulnud küll sellisest.Täpselt sama on, mis pildi peal. 100 kapslit. Täna enne treni võtsin 2 tk sisse, eks paistab mis saama hakkab tulevikus.
Hinna kohta nii palju, et ma tõesti ei tea mis ta maksab. Sõber ütles, et sellise hinnaga ostis – ei tea.
EDIT: Poolas maksab 69 zlotti ehk ~~260 eek. Ei tea mis hinnast siis eile juttu oli.
jaagok
MemberNimelt palun täpsemalt, miks ei saa siis? Mis sellise vormi (nagu pildil näidatud) saavutamisel siis nii jube keerulist on, eriti veel aastaga? Kõhulihased dieediga (vaja tugevat motivatsiooni 15 aastaselt) välja ja käsi polnud ju nüüd niivõrd suur. Kui toitumine ja treening paigas, kava korralik, toidulisandid abiks siis ei näe siin mingit probleemi ausalt öeldes. Vähemalt enda geenidega.Keegi peab ju negatiivset teksti ka jagama. Siis motivatsioon tõuseb veelgi, kui keegi ei usu sinusse
jaagok
MemberNo kokkuvõttesaasta ja poolega, kuna pool aastat käidud , aasta veel.
Eks sa anna endast kõik siis, et see saavutada, mis seal muud.
Endal mul 1,5 aastat käidud ja erilist vormi nagu pole, pole korralikku geeni ka.
august 14, 2009 at 10:20 e.l. in reply to: Euroopa meistrivõistluste tulemused lamades surumises #213356